Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1)alexdelpiero

2)3c0r1z

3)patrickdrd

4)nikos21aek

5)DKNI

6)Andy

7)Chrisxxx

8)Anubis13

9)theok2005

Άλλος 1 έμεινε και αν βρεθούν 3 είμαστε τέλεια. Όσοι δεν συμμετείχαν πέρυσι να μου στείλουν ένα email τους σε pm.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eυχαριστω για την προσκληση Νικο.Η ομαδα μου ονομαζεται ΗLR CENATION.Aνυπομονω να ξεκινησει το draft.

YΓ απο οτι καταλαβα λιγο που κοιταξα το περσινο σας πρωταθλημα μετρανε Νικες-ηττες στην βαθμολογια ε και οχι συνολικα τα σκορ των αναμετρησεων?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1η Οκτωβριου ωραια.

Και δυο τελευταιες αποριες.Ειδα οτι για σεντερ υπαρχει κανονας μεχρι δυο σεντερ.Γινεται να παρω μαζι με τους 2 c και ενα η περισσοτερους pf/c?

Εχει οριο παιχνιδιων για το ποσους παικτες θα χρησιμι,οποιουμε ανα εβδομαδα?

Eπειδη απο τις 20 Οκτωβριου θα παρω μερος και σε αλλα ντραφτ υπαρχει δυνατοτητα να μου επιλεγει παικτες βαση σειρα προτεραιοτητας που θα εχω βαλει τους παικτες που επιθυμω?

Ευχαριστω...

Επεξ/σία από alexdelpiero

Ναι PF/C δεν υπάρχει όριο ούτε για το πόσους θα χρησιμοποιείε τη βδομάδα. Στις μεταγραφες ανα βδομάδα θα έχει όριο. Το άλλο που είπες δεν το κατάλαβα.

• Like 1

Aφου σε ευχαριστησω για μια ακομα φορα που μου απαντησες θα γινω πιο κατανοητος για το τελευταιο που ρωτησα.

Αν εχω καταλαβει καλα το ντραφτ δεν θα κρατησει μονο μια μερα αλλα περισσοτερες.Αν δεν εχει ολοκληρωθει μεχρι τις 18 του μηνα,επειδη απο εκει και περα θα εχω σχεδον καθε μερα απο ενα ντραφτ να παιρνω μερος,γινεται να φτιαξω μια λιστα παικτων ωστε να μου τους επιλεγει αυτοματα το ESPN?

Eπισης μια παρακληση απο μενα.Οσοι δηλωσουμε συμμετοχη να το παιξουμε μεχρι τελους το παιχνιδι και να ειμαστε ενεργοι ολοι.Αν υπαρχουν νεκρες ομαδες το παιχνιδι θα χασει σε πολλα.

1)alexdelpiero

2)3c0r1z

3)patrickdrd

4)nikos21aek

5)DKNI

6)Andy

7)Chrisxxx

8)Anubis13

9)theok2005

10)Basilisc

11)sentoner

11 μέχρι στιγμής. Θέλουμε άλλον έναν για να κλείσουμε 12άδα. Περιμένω email από τον Basilisc και τους Andy και sentoner να μπουν στο email τους να πατησουν στο λίνκ και να φτιάξουν ομάδα. Λέτε να το χουμε και για 14 ομάδες;

Για το ντραφτ μπορω ολες τις ωρες ,εκτος απο τις ωρες που εχει τσαμπιονσ λιγκ και την τριτη 6.30-8.20 που παιζει ο Ηρακλης.

Το ντράφτ θα μπαίνεις εδώ όπως μπαίνεις τώρα και αν είναι η σειρά σου θα επιλέγεις παίχτη ότι ωρα και αν είναι. Με λίγα λόγια όταν είναι η σειρά σου ο επόμενος θα περιμένει μέχρι να ποστάρεις την επιλογή σου όσο χρειαστεί.

• Like 1

1)alexdelpiero

2)3c0r1z

3)patrickdrd

4)nikos21aek

5)DKNI

6)Andy

7)Chrisxxx

8)Anubis13

9)theok2005

10)Basilisc

11)sentoner

11 μέχρι στιγμής. Θέλουμε άλλον έναν για να κλείσουμε 12άδα. Περιμένω email από τον Basilisc και τους Andy και sentoner να μπουν στο email τους να πατησουν στο λίνκ και να φτιάξουν ομάδα. Λέτε να το χουμε και για 14 ομάδες;

το βραδυ θα ειμαι ετοιμος εγω!βασικα δεν βλεπω καποιο μειλ!! :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...