Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

φυσικα andy, ολοι οι καλοι χωρανε :)

nice!!λοιπον τι πρεπει να κανω για να γραφτω στο φαντασυ?δινω σε εσας το μαιλ or something και με βαζετε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αραξε και θα μας πει ο νικος οταν ερθει η ωρα,αν θυμαμαι καλα πρεπει να στειλεις το mail σου στον νικο να σου στειλει προσκληση στο mail σου

αραξε και θα μας πει ο νικος οταν ερθει η ωρα,αν θυμαμαι καλα πρεπει να στειλεις το mail σου στον νικο να σου στειλει προσκληση στο mail σου

ok then.θα περιμενω εξελιξεις!

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Are you ready????

tumblr_m803jmJWQj1rvyiapo1_500.gif

Λοιπόν μέχρι στιγμής έχουμε δηλώσει σημετοχή:

1)alexdelpiero

2)3c0r1z

3)patrickdrd

4)nikos21aek

5)DKNI

6)Andy

Σκοπός είναι 30 Σεπτεμβρίου να ξεκινήσουμε το draft. Θα ανοίξω τότε νέο θέμα στο οποίο στο πρώτο πόστ θα είναι τα ρόστερ των ομάδων και η σειρά που διαλλέγουμε και από κάτω χωρίς σχολιασμούς κτλ για να μην μπερδευόμαστε θα επιλέξουμε πόστ-πόστ το ρόστερ μας. Οι σχολιασμοί θα γίνονται εδώ.

Αναμένουμε άλλους 4 για να συμπληρώσουμε 10άδα και αν βρούμε άλλους 6 είμαστε σούπερ. Αν μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει με όσους παίξαν πέρυσι αλλά δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή ακόμη γιατί δεν έχω χρόνο μέχρι τις 28 του μηνός.

• Like 2

Αντε αντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά. chrissxxx και anubis φαντάζομαι ότι θα παίξουν και αυτοί στο fantasy league. Κανένας άλλος από το nba topic ή γενικά φίλος του μπάσκετ δεν έχει όρεξη να συμμετάσχει; Ορισμένα άτομα μου έρχονταισ το μυαλό αλλά δεν τους ξέρω προσωπικά όποτε λέω να μην σπαμάρω κανέναν με μηνύματα. Χρειαζόμαστε άτομα για να έχει και λίγο χαβαλέ.

• Like 1

συμφωνω, ουτως ή αλλως υπαρχει αυτο εδω το θεματακι, υπαρχουν κ οι συνδρομες,

οποτε οποιος ηθελε να ενημερωνεται για νεες δημοσιευσεις εχει κανει συνδρομη,

εναλλακτικα μπορει να εχει το νου του και να περασει απο εδω να δει για το νεο πρωταθλημα,

δεν ειμαι ουτε εγω της αποψης να ζαλιζουμε κοσμο :P

Eγω ετοιμος ειμαι.Αλλα εχω καποιες αποριες και αν δεν γινομαι κουραστικος ας μου απαντησει καποιος.

1) παιζω φαντασυ 2 χρονια.Στο ντραφτ μπορουμε να μπουμε μια ωρα πριν την αναρξη του.Εχουμε συνηθως 1.30 λεπτο για να επιλεξουμε παικτη.Δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει να γραφουμε εδω ποιον παικτη θα παρουμε.'

2) Επισης αν δεν μαζευτει αλλος κοσμος γινεται να την κανουμε δημοσια την λιγκα ωστε να μαζευτουν τα ατομα που λειπουν ωστε να συμπληρωθει το πρωταθλημα?

Ευχαριστω...

O Oκτωβριος ειναι μηνας πανικου για μενα, δεν ξερω αν εχω την ανεση να συμμετεχω αφου θα βρισκομαι σε φαση μετακόμισης, ιντερνετ στο κινητο ή κλεμμένο κλπ.. Βαλε με μεσα και οτι ομαδα φτιαξω..

Eγω ετοιμος ειμαι.Αλλα εχω καποιες αποριες και αν δεν γινομαι κουραστικος ας μου απαντησει καποιος.

1) παιζω φαντασυ 2 χρονια.Στο ντραφτ μπορουμε να μπουμε μια ωρα πριν την αναρξη του.Εχουμε συνηθως 1.30 λεπτο για να επιλεξουμε παικτη.Δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει να γραφουμε εδω ποιον παικτη θα παρουμε.'

2) Επισης αν δεν μαζευτει αλλος κοσμος γινεται να την κανουμε δημοσια την λιγκα ωστε να μαζευτουν τα ατομα που λειπουν ωστε να συμπληρωθει το πρωταθλημα?

Ευχαριστω...

Δεν εχει καμια σχεση με τα φανταζι ευρωλιγκας κλπ που παιζεις.. Καθενας φτιαχνει την ομαδα του επομένως αν παρω εγω π.χ. τον Ντουραντ δεν μπορει να τον παρει κανενας αλλος.. Οποτε οπως καταλαβαινεις αν συμπληρωθουν οι ομαδες δεν μπορει να μπει κανενας αλλος..

Επίσης οποιος νομιζει οτι θα βαρεθει καλυτερα να μην συμμετεχει γιατι θα χαλασει το πρωταθλημα.

• Like 1

Ευχαριστω...

Το ντράφτ θα το κάνουμε σιγά σιγά με πόστ εδώ μέσα. Θα μπαίνει όποιος έχει σειρά θα γράφει τον παίχτη που θέλει σε ένα ποστ. Μετά θα γράφει ο επόμενος κτλ κτλ. Όσο μας πάρει. Έχουμε ένα μήνα μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα. Δημόσια την λίγκα τώρα εγώ λέω να μην την κάνουμε. Πιστεύω άλλα 2-4 άτομα θα βρούμε και από εδώ μέσα.

Γινεται να μου πει καποιος τη κατηγοριες βαθμολογιας υπαρχουν ?Roto η h2h?Ευχαριστω.

Head to Head Points είναι και οι πόντοι πάνε έτσι:

Points +1 πόντο για κάθε πόντο

Steals +1 πόντο για κάθε κλέψιμο

Assists +1 πόντο για κάθε ασίστ

Rebounds +1 πόντο κάθε αμυντικό ριμπάουντ

Off Rebound +1.5 πόντο για κάθε επιθετικό ριμπάουντ.

Blocks +1 πόντο για κάθε τάπα

Technical foul -1 πόντους για κάθε τεχνική

Turnovers -1 πόντο για κάθε λάθος

Field goal missed -1 πόντο για κάθε άστοχο σουτ

Free throw missed -1 πόντο για κάθε άστοχη βολή

Free throw attempted +0.5 πόντους για κάθε κερδισμένη βολή

Fragrant fouls -1 πόντο για κάθε αδιαθλητικό

1)alexdelpiero

2)3c0r1z

3)patrickdrd

4)nikos21aek

5)DKNI

6)Andy

7)Chrisxxx

8)Anubis13 Λογικά θα μπεί και αυτός δεν γίνεται να μην παίξει ο πρωταθλητής. :D

Και οι taroutatsou και theok2005 λογικά θα συμετάσχουν. Απλά να μπούν να επιβεβαιώσουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...