patrickdrd Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 ακυροοοοοοοοοοοοοοοοοο τραυματιας κι αυτος, εχει να γινει τωρα στο τελος... της κολασεως, γι'αυτο θελει προσοχη με τους τοσους παικταραδες που μας μοιραζουν οι κυριοι, κι αμα τραυματιστει ο παικταρας μου ή νιωθει κουρασμενος κ θελει να αραξει; αντιο ζωη μετα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 σε καλη μερια ρε anubis ο irving ποτε θα τον χρησιμοποιησεις δεν μας ειπες μονο... για καναν μικρο τελικο (αν υπαρχει) σε κοβω να τον βαζεις κανονισε την επομενη βδομαδα αν παιξουμε μαζι να γκρινιαζεις κ να λες "ααα, δεν παιζει ο ιρβινγκ", χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Πατρικιε εστειλα ενα σακατη για τον irving. Αν βγει βγηκε. Επισης ο πεκοβιτς επεστρεψε αντε σιγα σιγα και οι υπολοιποι γιατι βγαλαμε γλωσσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Για τις ανταλλαγές άμα τις κάνετε και τι θα κάνετε αποφασίστε μέχρι Κυριακή και γράψτε το εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 αφου δεν τους βλεπω ζωηρους ρε, μαλλον δεν θελουν, μαλλον ετσι θα συνεχισουμε, εμενα η ψηφος μου παντως ειναι οχι, ας πουνε κ οι υπολοιποι, τοσες μερες περασαν, κι αν ερθουμε ισοπαλια, ας αποφασισει ο.. αντμινιστρεϊτορ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 K γω προτείνω Όχι γιατι δεν θα έχουμε ευελιξία αλλαγών αν γεμίσουμε καλούς παίχτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 πολυ μλκια περιοδος παντως για play offs μες στις διακοπες του πασχα, παιζει να λειπουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Mεγαλο λαθος του Πατρικ να κερδίσει τον THeok και να πέσει πανω στους Caterpillars στα π.ο. αν έχανε θα ειχε ελπίδες για τη 2η θεση, τωρα η 3η θεση ειναι ταβάνι και ας έχουμε απουσιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 αντε ρε, μαζι παιζουμε τωρα; εγω ρε συ, οπως τα χα υπολογισει με τα h2h εβγαινα χαμενος στα μεταξυ μας στην 3πλη ισοβαθμια δλδ τελευταιος, τεσπα, παμε, τελικος ειναι για μενα αυτο το ματς, οποιος νικησει το παιρνει, τους αλλους δυο τους εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Νομιζα παιζει ο 1ος του ενος ομιλου με τον 2ο του αλλου αλλά εκανα λάθος.. Ενιγουει σε περιμένω στον τελικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 χαχαχαχα, ναι ρε, με τα standings παει, ουφ αρα παιζω με aw κανονικα ε; νικα με ρε aw να μην εχω αγχος την αλλη βδομαδα γιατι παιζει να λειπω εκδρομη τις τελευταιες 4-5 μερες και δεν θα χω και ιντερνετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Αρχισαν οι δικαιολογιες Ρε δεν παιζει ο Αντερσον και ο Λοβ ειναι πεσμένος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 θα παιξει ρε συ ως τοτε, εγω διαβασα οτι ηλπιζε να παιξει σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Πατρικιε ο Ομπραντοβιτς δεν χανει τριτη φορα απο την ιδια ομαδα, αυτο εχω να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Νταξει, γαμηθηκε. Λοβ και ΑΛντριτζ εκτός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα