Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όχι ρε έχεις δίκαιο.Μετά το μόνο που θα μετράει είναι να μπαίνεις κάθε μέρα να βάζεις όσους παίζουν αγώνα. Χάνεται αυτό το μανατζεριλίκι να βρείς κανέναν παίχτη να σου κάνει καλό σκόρ κτλ. Άμα θέλετε κανονίστε με DKNI για παίχτες που είπε. Το δικό μου άκυρο. :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ε ναι ρε συ, θυμασαι που σου εγραφα στην αρχη τι μλκια παιχνιδι ειναι αυτο κι

οτι βαζεις εκει τους παιχτες σου κ δεν εχεις κινητρο να ασχοληθεις;

τελικα στην πορεια που το μαθα καλυτερα,

το συμπαθησα μπορω να σου πω,

γιατι αλλη φαση ειναι ...

να ανακαλυπτεις λαβρακια τυπου... dragic :P,

ή ακομα κι ο αλλος που ανακαλυψε τον λιν κ τον αρπαξε αμεσως,

αυτο ειναι το νοημα, να ασχολεισαι,

να χεις ενστικτο, να το ψαχνεις το πραμα,

εγω τουλ δεν βλεπω ενδιαφερον στο τοσο στατικο,

γιατι αν εχουμε ολο all stars στις ομαδες μας κ

θελω να παρω ενα παιχτη, πως θα γινει;

θα δινω τον Griffin για να παρω τον prince; χαχααχχα

Θα ειχε πολύ ενδιαφέρον αν οι βασικοι ειχαν καποιο συντελεστή ώστε να μετράει καπως πως θα φτιάξεις την πεντάδα σου, οπως επίσης και πιο στανταρ θεσεις για τους παγκίτες επίσης με συντελεστή ωστε να μπαινεις στη λογική του ποιον θα βαλεις να παιξει βασικός ή οχι αναλογα με τον αντιπαλο και την απόδοση που πιστευεις ότι μπορει να έχει στο παιχνίδι.

Θα προχωρησουν οι ανταλλαγες?

Η ομαδα μου

PG Jameer Nelson, Orl PG

SG Brandon Rush, GS SG, SF

SF Cartier Martin, Wsh SF, SG

PF David West, Ind PF

C Andrew Bynum,

G Mike Dunleavy, Mil SG, SF

F Blake Griffin, LAC PF

UTIL Elton Brand, Phi PF

UTIL Spencer Hawes, Phi C

UTIL Zach Randolph, Mem PF

Bench Brandon Jennings, Mil PG

Bench Antawn Jamison, Cle PF

Bench Thaddeus Young, Phi SF, PF

Bench Danilo Gallinari*, Den SF, PF O

Bench Eric Gordon*, Nor SG O

Εγω διαφωνώ με τις ανταλλαγές αλλα αν επιμένεις όρισε εσύ τη σειρά κ ας σου λέει ο καθένας παιχτη όπως έγινε με το νικ την προηγούμενη βδομάδα.

Θα ειχε πολύ ενδιαφέρον αν οι βασικοι ειχαν καποιο συντελεστή ώστε να μετράει καπως πως θα φτιάξεις την πεντάδα σου, οπως επίσης και πιο στανταρ θεσεις για τους παγκίτες επίσης με συντελεστή ωστε να μπαινεις στη λογική του ποιον θα βαλεις να παιξει βασικός ή οχι αναλογα με τον αντιπαλο και την απόδοση που πιστευεις ότι μπορει να έχει στο παιχνίδι.

Μπορεί να γίνει λίγκα και να έχουμε βασικούς μόνο PG,SG,SF,PF,C ξέρω εγώ.Αυτό είναι τέρμα δύσκολο γιατί όλοι θα έχουν 5 καλούς παίχτες να βάλουν κάθε μέρα και θα παίζεται στη λεπτομέρια του ποιός παίχτης είχε καλύτερη επίδοση κτλ.. Για εμένα προσωπικά επειδή έχω γραφτεί σε 5-6 διαφορετικά είδη λίγκας να δω τις διαφορές κτλ το καλύτερο είναι αυτό. Να έχεις δηλαδή λίγους βασικούς.Να μην παίζουν δηλαδή σκηνικά να έχει κάποιος 10 παίχτες μια μέρα και ο αντίπαλος να έχει 6.

Εννοείται ότι κάναμε λίγκα αρχαριομέτριας δυσκολίας επειδή οι περισσότεροι παίζουμε πρώτη φορά. Του χρόνου θα το δυσκολέψουμε λίγο. Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να προσθέσουμε για να δυσκολέψει. Το συζητάμε μόλις τελειώσει αυτή η λίγκα.Waiver order πχ(Ο παίχτης που αφήνω εγώ σήμερα από την ομάδα μου δεν μπορεί να τον πάρει ΚΑΝΕΙΣ για τις επόμενες χ μέρες.Μπορεί απλά να εκδηλώσει ενδιαφέρον να τον πάρει και αν δηλώσει και άλλος ενδιαφέρον προηγείται όποιος είναι πιο ψηλά στη λίστα.)

Και επίσης έχει και το ενδιαφέρον του το δεύτερο είδος λίγκας που αγωνίζεσαι σε στατιστικές κατηγορίες με τον αντίπαλό σου..

Πχ διαλλέγεις. Πόντους,ασίστς,τάπες,ριμπάουντ. Που εκεί παράδειγμα ο Ιμπάκα είναι τοπ παίχτης γιατί όποιος τον έχει κερδίζει στην κατηγορία τάπες ξέρω εγώ. Και πάει το σκόρ ποιός θα κερδίσει στις πιο πολλές κατηγορίες. Έβαλε η ομάδα μου πιο πολλούς πόντους,ριμπάουντ και τάπες και ο αντίπαλος είχε πιο πολλές ασίστς; Κέρδιζω 3-1 πχ

Γκρίφιν και Μπάινουμ έχουν 10 πόντους μέσο όρο παραπάνω από όλους τους άλλους. Θα είναι μεγάλο + σε όποιους τους πάρουν. Και ξέχασα και τον Μπάινουμ στη λίστα πριν τη δική μου. Αν είναι να πάρουν από έναν ακόμη παίχτη να πάρουν παίχτες με παρόμοιους μέσους όρους. Αυτοί είναι οι καλύτεροι που είναι σε άλλες ομάδες. Γνώμη μου να εξαιρεθεί ο Χάουαρντ και να διαλλέξουν από έναν.

Howard 33.5

Griffin 28.5

Bynum 28.5

Wade 26.9

Lee 26

Kobe 25.8

Smith 25.5

Rose 25.4

Westbrook 24.9

Για εμένα δεν έπρεπε να πάει βάση βαθμολογίας αλλά βάση πόντων η σειρά αλλά τέλος πάντων. Ωραίος είσαι πάντως. Δεν θες δεν θες πρώτος διαλλέγεις και δεν παίρνεις και τον Γκρίφιν. Να δω τι θα λες αν παίξεις με τον Κρίσχχχ και έχει Λόβ και Γκρίφιν.:P

4ος ειμαι εγω ρε κ στην βαθμολογια,

αλλα κ στα πλει οφφ,

αυτο που παιζω τωρα με τον teo εντελως αδιαφορο πρεπει να ειναι γιατι

με chrisxxx και teok εχω 0-3 ως τωρα, αρα σε οποιαδηποτε ισοβαθμια

(και σε 3πλη δλδ που αν κερδισω ειναι το πιθανοτερο, παλι 4ος ειμαι κ

παιζω παλι με aw στα ημιτελικα, pas mal δλδ,

καλως τα παιδια, καλως τα ... 2-0 :mrgreen: )

anyway, ο prits ειδα παντως τα χει παρατησει,

ουτε τους παικτες του δεν βαζει να παιζουν,

αν συμφωνουν κι οι υπολοιποι, κανε κουμαντο,

διαφορετικα συνεχιζουμε ως εχει

Για να σας διευκολυνω τους 4 πρωτους

Μπαινουμ

Γκριφιν

τα στανταρακια

Αποκει και περα, λογικα οσο ενσωματωνεται ο Ραντολφ θα βγαζει μεγαλα νουμερα και αποκει και περα Τζειμσον-Μπραντ ειναι οι επομενοι

Μου λετε και το κανονιζουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...