Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το έκανα εγώ για εσένα.Στην ομάδα μου πας και πατάς πάνω trade proposal.

Άμα πάρει ο Κλάιν Smith που μάλλον αυτόν θα πάρει γιατί ήταν και δικός του οι άλλοι τι παίρνουν μετά;Άντε πείτε να τα κάνουμε τώρα να τους βάλετε και να παίξουν όσοι παίζουν σήμερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ώπα μαζευτήκατε πολλοί τώρα.Το ακύρωσα για να διαλλέξετε.

Λοιπόν εγώ ετσι όπως το βλέπω ο Theok και ο Warriors είναι σίγουρα στα πλέι οφς.

Ο Κλάιν και ο Chrisxx έχουν αγώνα με tilemaxx θα πάνε 8 νίκες.

Παίζει και Κλάιν-Πατρικ τώρα δηλαδή ή θα είναι και ο Πατρικ στις 8 νίκες ή ο Κλάιν στις 9 που σημαίνει ότι ο Κλάιν μπαίνει πλέι οφ σίγουρα.

Εγώ με τον DKNI έχουμε 5 νίκες.Θέλουμε 3/3 και τρελό συνδιασμό για να μπούμε..

@@ ρε, ουτε εγω εχω ελπιδες λογικα, μιας και παιζω τις 2 τελευταιες αγωνιστικες με τα θηρια

aw κ theok, περασμενος ειναι ο klain γιατι παιζει μετα με tilemaxx & prits και δυσκολα να χασει ματς, μαλλον πρεπει να μου δωσεις και καναν σμιθ, μπας και παλεψω μετα με τα .. θηρια :mrgreen:

Smith και Aldridge οπότε οι Κλαιν και Κρις.

Πείτε και οι υπόλοιποι δύο εδω πρώτα να το δούμε και στείλτε trade proposal να μπω το απόγευμα να τα κάνω accept.

το οτι θα κανε λιγοτερους ποντους ο @@ ο ιλιασοβα απο αυτους που εκανε ο ραϊτ την δευτερα ποιος να μου το λεγε :whistle:

απαραδεκτη εμφανιση, μεχρι και ντουραντ σε ρηχα νερα,

θα επιβληθουν προστιμα και τιμωριες :mrgreen:

με πηρες μαζι σου στα ταρταρα αληταρα ντικνι :devil:

Θα σας παρακαλάμε κιόλας πως την είδατε;:P

Δύο μέρες να κάνουμε δύο ανταλαγές.Τι γίνεται;:D

Κρίς στείλε για τον Aldridge με ποιόν θέλεις να τον αλλάξεις και πείτε και οι άλλοι οι δύο ποιόν θέλετε.

Ανταλλασεις κανεις κανεναν περιφερειακο (PG-SG-SF) με Ταισον Πρινς περιπου στα ιδια rkg (12.8)?

Tip: Κυριως απευθυνομαι στις μεγαλες δυναμεις της Λιγκας. Ο Πρινς τη μια κανει 5 και την αλλη 25. Αυτο λογικα βοηθαει τους πρωτοπορους που παιρνουν ετσι κι αλλιως μεγαλα σκορ απο τους υπολοιπους και ψαχνουν κανεναν μικρομεσαιο που και που να τους κανει ενα εξτρα 25αρι. Εγω χρειαζομαι περισσοτερο καποιον που να δινει σταθερα 13-15 rkg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...