patrickdrd Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 μαλλον μετανιωσε παιδια, ακυροοοοοοοοοοοο ισια ισια να μας φτιαξει ηταν κ μας αφησε με το λιπου στο χερι
Anubis13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Τι εγινε ρε παλικαρια? Θα αυξησετε τον ανταγωνισμο? Ειχα κανα 2 τραυματιες και παλι ο δευτερος ειναι καμια 50αρια ποντους πισω
nikos21aek Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Ώπα μαζευτήκατε πολλοί τώρα.Το ακύρωσα για να διαλλέξετε. Λοιπόν εγώ ετσι όπως το βλέπω ο Theok και ο Warriors είναι σίγουρα στα πλέι οφς. Ο Κλάιν και ο Chrisxx έχουν αγώνα με tilemaxx θα πάνε 8 νίκες. Παίζει και Κλάιν-Πατρικ τώρα δηλαδή ή θα είναι και ο Πατρικ στις 8 νίκες ή ο Κλάιν στις 9 που σημαίνει ότι ο Κλάιν μπαίνει πλέι οφ σίγουρα. Εγώ με τον DKNI έχουμε 5 νίκες.Θέλουμε 3/3 και τρελό συνδιασμό για να μπούμε..
patrickdrd Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 αντε ρε ραπαπα, εμεις νομιζαμε οτι για τωρα μιλας, αφου εστειλες proposal να πουμε, μετανιωσες κ ειπες να το παλεψεις; σαν δεν ντρεπεσαι να ξεσηκωνεις τον κοσμο τσαμπα
nikos21aek Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Λοιπόν DKNI Patrick Klain Crisxxx Theok Athens Τα πήγα με σειρά βαθμολογίας. Καντε trade proposals με όποιον ένα παίχτη θέλετε να τα κάνω δεκτά.Ξεκινάει ο DKNI μόλις το κάνω δεκτό ο Patrick κοκ Και όσους μείνουν θα τους δώσω εγώ την άλλη βδομάδα σε όποιους κυνηγάνε playoff.Βασικά αν θέλετε κάνουμε και draft ξανά να βάλουμε μέσα και τους παίχτες του Τηλέμαχου και του Πάνθερ για να έχουμε τούμπανα πλέι οφς.
patrickdrd Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 φυγαμε, ξεκινα ντικνι, οταν το κανεις accept γραψε εδω για να μπω να δω
nikos21aek Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Την κάνω έχω δουλειά.Βρείτε τα εδώ και στείλτε trade proposal να τα κάνω δεκτά το βράδυ που θα γυρίσω.
patrickdrd Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 οκεϊκ, αντε ρε ντικνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι επισης, δεν με λετε, τα πλευ οφφ ειναι best of 7; = 7 βδομαδες;
patrickdrd Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 για πες κ εμενα 1) πως γινεται ("χοντρικα") αυτο το trade proposal; που παω; 2) αν κανεις τωρα εσυ το δικο σου εγω θα μπορω να το δω απο καπου; αν οχι, γραψε εδω ποιους παικτες ζητησες, για να μην ζητησουμε κ οι επομενοι τους ιδιους
DKNI Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Οπως θελει ο Νικος Βασικα για να μην το ζοριζω, τον Ραντολφ του ζητησα (τον ποιον εδωσα δεν εχει σημασια)
patrickdrd Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Πειτε και δω να ξερουμε βρε. τι να το κανεις εσυ βρε; περασμενος εισαι, εγω με τον κλαϊν θα παλεψουμε για την 4η θεση
Chrisxxx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Από ολη την ομαδα, ολη, όλη την ομαδα τον μοναδικό παιχτη που ηθελα να πάρω πολυ βρηκες και πήρες;
patrickdrd Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Οπως θελει ο Νικος τι εννοεις οπως θελει; του στελνουμε pm κ το κανει αυτος επειδη ειναι αντμινιστρατορας; Βασικα για να μην το ζοριζω, τον Ραντολφ του ζητησα (τον ποιον εδωσα δεν εχει σημασια) μονο εναν; αφου μας προσφερε πακετακια ισοδυναμα βρε: Τα πακετάκια έχουν ως εξής: Μπούζερ,Χίμπερτ Άλντριτζ,Τζινόμπιλι ή Τέρνερ Σμίθ,Μπέιλες ή Τέρνερ Ιλιασόβα,Χάρντεν Ράντολφ,Μπαρνιάνι Με λίγα λόγια 40 πόντους μέσο όρο περίπου το καθένα. δεν θα χεις προβλημα δλδ που οι επομενοι απο σενα παρουν 2αδα ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα