Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αντε κουφαλα μια χαρα σου κατσε η ... γκρινια, νας κ χιλ αραξαν λεει,

κουραστηκαν τα παιδια κ δεν μπορουσαν να παιξουν back-to-back-to-back,

κ κατι αλλο: την προηγουμενη φορα δεν επαιξες 10 εναντιων 5,

αλλα 9

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εμενα ρε γμτ ολη η ομαδα πλην 2-3 παιχτων παιρνα περίοδο καθίζησης ενώ τους πιο μεγάλους τους ξεκουράζουν για τα π.ο. Ασε που από το ολ σταρ γκέημ εχω συνολικά λιγοτερους παιχτες με αγώνα από τον αντίπαλο λόγω προγράμματος. Θα το γυρισω ομως που θα παει.. Για την ώρα μαστίγωμα στον Λοβ που έμεινε 2 αγώνες στους 27...

αντε κουφαλα μια χαρα σου κατσε η ... γκρινια, νας κ χιλ αραξαν λεει,

κουραστηκαν τα παιδια κ δεν μπορουσαν να παιξουν back-to-back-to-back,

κ κατι αλλο: την προηγουμενη φορα δεν επαιξες 10 εναντιων 5,

αλλα 9

Ρε μιλάει κιόλας που δεν ήταν 10 vs 5 και ήταν 8 vs 5. :P

Σοβαρά πάνω από 5 παίχτες παίζει να είχες μόνο εσύ χθές. Άντε να δούμε αν θα μπορέσω να σε φτάσω.

Διάλλεξε Τζινόμπιλι ή Ράντολφ να αφήσω έξω σήμερα;

Ότι και να πω είναι λίγο.Μια μέρα είχα και εγώ 2 παίχτες παραπάνω,δεν παίζει ένας το φέραμε στα ίσα,δεν παίζει και ένας δικός σου παίζω με έναν παραπάνω λέω καλά είμαστε...

Είμαι στο +40 και έχω Τζινόμπιλι και Μίλερ για μιαμιση περίοδο και έχεις Robinson,Jefferson,Favors,Thompson να παίξουν 8 λεπτά στην 4η περίοδο.

Και ξεκινάμε -1 -1 -1 -1 εγώ.+5 +5 εσύ....Άντε και +20 να τελειώσουμε καλά είναι..Παράταση εσύ..συνεχίζει το μείον για εμένα..Ε το φτάνεις στο -12 και μένουν 40 δευτερόλεπτα με τη Utah στο +10 λέω άντε έληξε να μπεί και κανένα καλαθάκι και 10 ποντάκια να είμαι μπροστά σήμερα καλά θα είναι!

Το μόνο που θα πω είναι ότι ο Ρόμπινσον αντί να κρατήσει την μπάλα να λήξει στο τελευταίο δευτερόλεπτο έβαλε τρίποντο!!

Την τρέλα μου μέσα.Όλη τη βδομάδα παίζω με μισή ομάδα και σήμερα που είχα παίχτη παραπάνω ξεσκίστηκε το σύμπαν στα 8 τελευταία λεπτά.

Άμα δεν μου ανοίξει αύριο δεν κερδίζω με καμμία παναγία.6 vs 10 ή 9 για 3η φορά μέσα στη βδομάδα.

μην τρελενεσαι ρε, κ εσυ ειχες τα "τυχερα" σου,

εδω εσενα ο bayless ξεσκιστηκε 2 βραδιες συνεχομενες κ μαλιστα το προηγουμενο πηγε κ σε παρατα,

και σημερα δεν παιζεις παλι 6 vs 10,

αλλα 7 vs 9,

μην τα παραλες κ ψυχραιμια :devil:

E έπαιξε τελικά ο parsons.Δεν τα παραλέω.Παίζει να είσαι η μοναδική ομάδα που έβγαζε 9-10 παίχτες κάθε μέρα αυτή τη βδομάδα.(Και 9 επειδή είχες τραυματισμό :-D).Και στην παράτα 1 πόντο πήρα.Αποβλήθηκε ο Bayless.Εσύ ανέτρεψες διαφορά 15 πόντων.Και του Ιλιασόβα του έκανες μάγια.1 πόντο σε δύο παιχνίδια.Και ο Χίμπερτ έκανε παιχνίδι 1 πόντο..Μου σπάσαν τα νεύρα αυτή τη βδομάδα. :P

Τέλος πάντων.Έτσι είναι αυτά.

Λοιπόν μετά από αυτή την αγωνιστική θα μοιράσω σε όσους έχουν μείνει και πάνε playoff ή διεκδικούν είσοδο τους παίχτες μου.Λογικά 5 ομάδες από 2 παίχτες ο καθένας.Δηλώστε προτιμήσεις οι οποίες θα ληφθούν υπόψην.

Τα πακετάκια έχουν ως εξής:

Μπούζερ,Χίμπερτ

Άλντριτζ,Τζινόμπιλι ή Τέρνερ

Σμίθ,Μπέιλες ή Τέρνερ

Ιλιασόβα,Χάρντεν

Ράντολφ,Μπαρνιάνι

Με λίγα λόγια 40 πόντους μέσο όρο περίπου το καθένα.

Δεν μου στελνεις Ραντολφ-Μπαρνιανι μπας και κανω καμια απελπιδα προσπαθεια?

(Τον Ζακ ετσι?)

ΥΓ. Παιζει μαλακια οταν χανεις αγωνα για περιπου 20π και μια μερα ειχες αφησει εκτος τον Μπαινουμ που εκανε 53 επειδη λογω δουλειας δεν προλαβες να το κοιταξεις

Εγώ από τη στιγμή που εφυγε το καλο πακετο ραντολφ - μπαρνιανι θα ηθελα οποιοδηποτε από

Άλντριτζ,Τζινόμπιλι

Σμίθ, Μπέιλες

Ιλιασόβα, Χάρντεν

αλλά θα έλεγα επίσης ότι δεν ειναι και πολύ δικαιο να γινονται τετοιες κινησεις. Επίσης τα π.ο. της φαντασυ πέφτουν μαζί με τα π.ο. της κανονικης λιγκας;

1) εγω ζητησα ενα απο τα δυο τελευταια

2) αν ειναι δικαιο; χμ... δεν ξερω αν ειχατε δει ενα μηνυμα,

ειχε προτεινει κ ενας που δεν ασχολειται ιδιαιτερα (εχει τον ντουαϊτ)

να δωσει οποιον παικτη θελει στον νικο,

πεταχτηκα κ εγω κ ειπα κ εγω θελω :P, αλλα μαλλον δεν εγινε τπτ τελικα

3) τι ειναι τα "π.ο."; εγω τα... πεδια ορισμου ξερω :P

Koιτα, δεν ειναι μεμπτο. Αυτο γινεται και κανονικα (βλ. Μπλειζερς)

Βεβαια θα ειχε περισσοτερο νοημα αν υπηρχε συνεχεια (πχ να υπηρχαν draft picks)

Εχω μια προταση, αν ψηνομαστε ολοι να ξαναπαιξουμε και του χρονου, θελετε να κανουμε draft διαδικασια αλα ΝΒΑ?

Πχ αν θελω να παρω τους Ραντολφ-Μπαρνιανι τωρα, θα μπορουσα να δωσω στον Νικο 1 draft πρωτου γυρου για του χρονου

Μια αλλη ιδεα θα ηταν, να συμφωνησουμε μεταξυ μας ωστε πχ να εχουμε δικαιωμα να κρατησουμε απο τωρα τους ιδιους 7/10 παικτες (ωστε να εχει και νοημα το "παρε το draft μου για του χρονου αλλα εγω παιρνω 2 παικτες που μπορω να τουςκρατησω")

Γενικα αν συμφωνησουμε να εχει μια continuity το παιχνιδι μπορουν να βγουν ενδιαφεροντα σχεδια (οπως ειπα θα ειχε νοημα ενας που δεν παει για τιποτα φετος να δωσει 2 παικτες του ωστε να παρει το draft καποιου για του χρονου. Σε αυτο θα βοηθουσε αν αυτος που τους επαιρνε εδινε το draft επειδη θα μπορουσε να τους κρατησει και του χρονου)

φυσικα κ θα παιξουμε κ του χρονου,

κατι χρωσταω στον ντικνακο κ πρεπει να παρω ρεβανς :P

χαβαλε εχει τελικα, δεν λεω :P

βασικα πιστευω πως αν εξαιρεσουμε τους τελευταιους που δεν εχουν καμια ελπιδα,

για να μην σας πω κ τους πρωτοπορους (aw κ δικαστες),

ολοι θα παρουμε απο ενα 40αρι πακετο πανω κατω,

γι' αυτο κ τα μοιρασε ετσι ο νικος, οποτε ειναι δικαιο τελικα,

παντως ακολουθουν μεγαλες μαχες για τις 1 ή 2 εναπομειναντες θεσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...