patrickdrd Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 αρα μαλλον ψαχνουμε τον 4ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Όλα καλά εδώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Ξεκολλόθηκε λιγάκι ο Ιλιασοβα ε; Τη στιγμή που εμενα 3 παιχτες εμεναν λόγω μικροτραυματισμών ή για λόγους ξεκουρασης εκτος αγωνων, να μην αναφέρω και τους εκτος φορμας.. Παντως όπως τα βλέπω αν περάσεις πλειοφς που πλεον ειναι πολύ πιθανό να γίνει δυσκολα να το χάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 φανηκε ξεκαθαρα απο αυτο το ματσαπ το ποσο θελει κ τυχη το φαντασυ, ενω με μενα ξεσκιστηκαν love κ σια, με τον αλλον τραυματιας λεει με back spasms κ παρτο κατω το φαβορι του 7-2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Καλα δεν ήταν μονο αυτός ήταν και ο Ντενγκ και ο Κιντ αλλά κανένας παιχτης από την ομαδα μου δεν περασε το μ.ο. του! Ο Μαρτιν με μ.ο. 17-18 είχε σε 4 αγώνες μ.ο. 6-7... Απλως ο νικ περιμενε και προσθεσε Τζινομπιλι, Μπαρνιανι και Ραντολφ, ενώ δεν ξερω αν το ψαχνει ή διαβαζει καποιο σαιτ αλλά προσθετει FA που βρισκονται σε τοπ φορμα παίρνοντας συνηθως αρκετους πόντους, λογικά στις επόμενες εβδομαδες θα ανεβει αρκετα περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Ρε το ετοιμάζω καιρό αυτό.Μου λείπε ένα SG λέω εδώ και καιρόοοο.Είσαι τυχερός που δεν πήρα και τον αρχηγό της ομάδας Kyle Korver που το σκεφτόμουν αλλά διάλλεξα άλλον. Έτσι και αντάλλαζα και τον Χίμπερτ όταν ήταν στα πίκ του θα ήμουν πολύ καλύτερα γιατί το παλικάρι δεν μπορεί ούτε ριμπάουντ να μαζέψει τώρα αλλά εντάξει δεν με χαλάει και πολύ 20+ μέσο όρο έχει.Δεν το κάνει μια μέρα δύο θα κάνει ένα 40άρι την τρίτη.Το ίδιο είναι. Τώρα μου λείπει και ο Brooks αλλά κάτι θα βρούμε να καλύψουμε το κενό.Δεν είναι να αφήσεις παίχτη μια μέρα..Τον τσιμπάν τα κοράκια Ο Ιλιασόβα είναι μεγάλη καψούρα που πλέον δικαιώνεται.Τον έχω από τα πίκς.Είχα τρελαθεί μαζί του που έμπαινε για 10 λεπτά και έβαζε 15 πόντους και έπαιρνε 10 επιθετικά ριμπάουντ και απορούσα γιατί δεν τον βάζει.Ε τώρα ήρθε η καθιέρωση. Απλά αφού είδα ότι ήμουν γτπ μετά τα draft έκατσα και πήρα παίχτες τραυματίες.Ο Ράντολφ μπαίνει από αυτή τη βδομάδα και αυτός ενω είναι έτοιμος εδώ και 10 μέρες αλλά θέλουν να είναι σίγουροι.Οπότε περιμένω να είναι φουλ έτοιμος.Ο Μπαρνιάνι λίγα πράγματα έκανε στους 2 αγώνες που έπαιξε.Περιμένω και από αυτόν περισσότερα. Ήμουν και κωλόφαρδος με Ντένγκ και ένα παιχνίδι Love αλλά 3 50άρια βάρεσε τι δεν πέρασε το μ.ο; Παντως όπως τα βλέπω αν περάσεις πλειοφς που πλεον ειναι πολύ πιθανό να γίνει δυσκολα να το χάσεις. Χαχα την ομάδα του Theok την έχεις δεί;; Δεν νομίζω να περάσω πλέι οφ αλλά θα το παλέψω όσο μπορώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Νομιζω έχει 35μ.ο. ο Λοβ αρα με το παιχνιδι που έχασε μαλλον δεν τον πέρασε. Μπακ σπασμς και μα..ιες! Εμας μας ρώτησε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Καλά έχει χάρηη που τραυματίστηκε ο Ρούμπιος αλλιώς δεν θα έπαιζε ούτε το Σάβατο.Ε πάνω από 3 games τη βδομάδα ο Love είναι cheat.Καλά ήσουν και με 3 παιχνίδια. Και εμένα έκανε ένα πολύ κακό παιχνίδι ο Aldridge,για Hibbert δεν το συζητώ το παλικάρι έτσι και έκανε πάνω από 10 πανηγύριζα και είχα και τραυματισμούς τελευταία στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 αχχαχαχα, ελα ντε εμενα να δεις με τον manu που πηρες διαφωνω παντως, παικτης του 10-15 ηταν κι οταν επαιζε, δεν πιστευω να περιμενεις οτι θα εκτοξευτει, τον πετυχα ελευθερο κι εν γνωση μου δεν τον πηρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 φανταστικε διοργανωτη τα βουντου στον ιλιασοβα επιασαν τοπο οι δικοι μας παιζουν ΚΑΙ αμυναρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μαμήθηκαν όλοι χθες.Πάμε για ανατροπή σήμερα χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 χαχαχαχααχ, θα παιξει και KD σημερα κ θα σε κανει μαγκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 δινω curry, ενδιαφερεται κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Τι έχεις φτιάξει την τρέλα μου μέσα;10 παίχτες κάθε μέρα.Πως γένεν αυτό;Δεύτερη μέρα αύριο που θα παίζω 10 vs 5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 χαχαχαχα, τωρα το δες; κ αλλη μια μερα εχουμε το ιδιο (την τελευταια νομιζω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα