Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καταρχήν δεν γίνεται να ενημερώσω και κατα δεύτερον δεν έχει κανένα νόημα.Και με το σίμ και χωρίς το σίμ πάνω κάτω τα ίδια θα παίζαν απλά κάποιοι είχαν πιο εύκολο πρόγαμμα στην αρχή.Ο μόνος που μπορεί να είχε καλύτερο ρεκόρ χωρίς το σίμ είναι ο DKNI που έχασε δύο παιχνίδια στο σίμ οριακά.Αλλά κέρδισε και ένα οριακά οπότε έτσι και έτσι.Να είχε μια νίκη παραπάνω και να είχα εγώ ή ο Klain main μια νίκη παρακάτω που τον κερδίσαμε οριακά.Ο κρίσχχχ την εβδομάδα που πετούσε ο Kobe την μια 40άρα μετά την άλλη έχασε.Ε θα έχανε και χωρίς σίμ.Και από τον Theok που έχει 10 παίχτες στους 20 πρώτους σκόρερ και εκείνη τη βδομάδα δεν πήγαν και πολύ καλά Love κτλ.

Καθίστε παίξτε να γουστάρετε και αν μέχρι τις δύο τελευταίες αγωνιστικές υπάρχει κάποια αδικία από το σίμ θα δούμε τι θα κάνουμε.Μέχρι στιγμής οι καλύτερες ομάδες είναι στις θέσεις για τα πλέι οφ.Και παίζουμε όλοι σχεδόν μεταξύ μας στα επόμενα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ασε με μωρε, ο καρι (τραυματιζεται κ μενει στους 9 ποντους),

ενω το παιζει κ ο irving χθες, ελεος :devil:

κι ολα αυτα οταν η παικτουρα μου

(που βαζω στοιχημα ουτε ενας απο εσας τον ξερει, ασχετοι :P),

gustavo ayon (εβγαλε ματια οταν ηταν στην φουενλαμπραδα σας πληροφορω,

ισπανικη acb ασχετοι :P),

εβγαλε 32αρι

δικοι μας και οι 2 mvp στα παιχνιδακια του all star,

που ηταν και οτι καλυτερο,

οι διαγωνισμοι (και οι 4) μεγαλες μουφες

ε, δεν μπορουσαν τα γιδια οι δικοι μου,

τι να κανω;

με τα λιμα που εμεινα,

οσες αλλαγες κ να κανα τζιφος, τραυματιστηκε κ ο καρι κ τεζα ο καμπουρης,

τεσπα

να ρωτησω, αυτα τα παιχνιδια που παιζουμε ειναι κανονικη περιοδος κ

μετα παιζουμε κ πλει οφφ μεταξυ μας;

κι αν ναι, ολοι παιζουμε ή καποιοι αποκλειονται απο τα πλευ οφφ;

Όχι όπως είστε πάτε.Λοιπόν είμαι μια το πολύ δύο μεταγραφές μακριά από την ολοκλήρωση της ομάδας μου.Παίχτες που τους ξέρω από τώρα.Και δύο επιστροφές στο παρκε.Και θα είμαι ετοιμοπόλεμος από την επόμενη βδομάδα μάλλον.:D

Λοιπόν update για τα πλέι οφ.Τώρα το πήρα χαμπάρι αυτό.Επειδή μέχρι τώρα σε όσες λίγκες παίζω ήταν οι πρώτοι από κάθε περιφέρεια νόμιζα ότι πάει έτσι.Τελικά περνάνε οι νικητές της κάθε περιφέρειας και οι άλλοι δύο θα είναι αυτοί που έχουν τα δύο καλύτερα ρεκόρ και σε περίπτωση ισοβαθμίας μετράνε τα μεταξύ.Ψάχνω να βρώ αν υπάρχει ρύθμιση να το αλλάξω και να το βάλω να παίζουν οι δύο πρώτοι από κάθε περιφέρεια αλλά δεν βρίσκω κάτι.

REACHING THE PLAYOFFS

The top four teams in a league make the playoffs. These four are comprised of the two division champs and two wild-card teams. Division champs are the teams that win the league divisions. The next two teams according to the tie-breaker below are the wild card teams.

PLAYOFF BRACKET SETUP

The Head-to-Head fantasy playoffs take place during the last four weeks of fantasy play. To view your league's playoff bracket click on the "Playoff Bracket" link on the "Scoreboard" tab. The playoffs start on NBA Week 13 and run through NBA Week 16 of the season (4 weeks). Round 1 takes place during Weeks 13 and 14 (two weeks), and Round 2 takes place during Weeks 15 and 16 (two weeks).

NOTE: In 2010 ESPN changed from the "legacy" rules of playing two individual matchups over the two weeks and adding them together (ie 6-2 + 3-5 = 9-7). In the current rules, BOTH week are combined into one single matchup period (which also extends the acquisition limits to include two weeks).

PLAYOFF SEEDING AND TIEBREAKERS (Standard Leagues)

When your league converts into playoff mode the system automatically generates a seed for each team in the league based on the regular season results. The seeds determine where the system places each team in the playoffs. The primary factors which determine seeds are:

1. Division Winner(s)

2. Winning Percentage

In the event that two or more teams have the same winning percentage at the conclusion of the regular season, and have played the same number of head-to-head games between them, the following tiebreaking system determines the seed:

1 - Overall record *

2 - Head-to-head record

3 - Division record

4 - Coin Flip

* NOTE: Overall record is based on winning percentage. Therefore, a team that has more losses than another team might have the same winning percentage.

In the event that two or more teams have the same winning percentage at the conclusion of the regular season, and have NOT played the same number of head-to-head games between them, the following tiebreaking system determines seed:

1 - Overall record

2 - Division record

3 - Coin Flip

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...