Andy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 πλησιαζει η αρχη του nba.. θα το..."στησουμε" φετος?
Andy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Πρέπει. Πιο στήσιμο από ποτέ. τι πρεπει ρε.περυσι μας κατουρησες στο draft day. οσοι θελουν ας δηλωσουν συμμετοχη να δουμε ποσοι ειμαστε 1
~mxls~ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν φταίω εγώ που γ@μηθηκε το σύμπαν. Φέτος δεν γίνεται να το χάσω. Βάλτε με και πρώτο ντραφτ πικ έτσι για γουρι.
patrickdrd Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 τι πρεπει ρε.περυσι μας κατουρησες στο draft day. οσοι θελουν ας δηλωσουν συμμετοχη να δουμε ποσοι ειμαστε καλα κι εσυ δεν πηγες πισω, οτι ηθελε εκανε ο καθε πικραμενος, πρεπει να αλλαξουμε κομισάριο asap και να μπει ενας αυστηρος με βουρδουλα (σαν το νικο, α ρε νικο γιατι μας πουλησες; ), αμα βρεθει κομισαριος με @@, ειμαι μεσα, αλλα σε μπουρδελο ομοιο με το περσινο δεν συμμετεχω
~mxls~ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Ο Andy είναι σωστός κομμισάριος. Το μονο που μένει να γίνει είναι στοπ σε trades μετά από κάποια ημερομηνία. Επίσης να γράψουμε όλοι τον κύκλο μας, ώστε να απαγορεύονται ποστς γκρίνιας σε μέρες περιόδου. Άντε, γυναικούλες να πούμε χαχαχαχαχαχα 1
Chrisxxx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Χωρις κομισάριο ανδυ προκοπη δεν κανουμε. Επίσης εγω ποτε θα ειμαι νο.1 στο ντραφτ;
patrickdrd Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 μπα, ανδυς = γτπ κομισαριος καλο παιδι κι αξιο παλουκαρι κλπ, αλλα για κομισαριος δεν κανει, εγω θελω κομισαριο αρχιδατο να παιρνει κεφαλια στις μλκιες του τζιμ
Chrisxxx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Η θέση του κομισαριου της Λίγκα είναι όπως αυτή της ΕΟΚ, ισόβια.
mr.boor Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα μάγκες!! Μέσα και εγώ για φάντασυ, μετά από 1 χρόνο απουσίας. 1
Andy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 δεν βλεπω μεγαλη ανταποκριση.χλωμους μας κοβω
patrickdrd Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 ναι μωρε, ξεκουραση φετο, του χρονου παλι
Tilemaxx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Οι περισσότεροι δεν κάνουν καν τις αλλαγές μετά απο κάποιο διάστημα, άστο καλύτερα τσάμπα κόπος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα