Anubis13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Σε ήθελε Κρις. Τι να πω και εγώ που έχασα μόλις με 114,5 πόντους. Δικό μου ματς ρε φίλε. Είχαμε τη διαιτησια με το μερος μας φιλε Μιχαλη. Οφειλουμε να παραδεχομαστε σαν αντρες κατι τετοια. 1
Chrisxxx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 To μονο που μου τη σπαει φετος στο παιχνιδι, περα απο το γεγονος οτι με το ζορι θα μπω π.ο, ειναι οτι πιστευα απολυτα τον Σερχι φετος και απο Missclick δεν τον επελεξα στο ντραφτ.
~mxls~ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μου φαίνεται δεν έχουν καταλάβει ορισμένοι σε ποια ομάδα παίζουν. Θα κατέβω αποδυτήρια για καντήλια.
Chrisxxx Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Αλλαγή μανατζερ θελει. Ακουγεται οτι θα φερουν Πεδουλακη
~mxls~ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Ο Άρτζι θα κάτσει εκεί που είναι. Πήγα και έφερα Λόουσον, και μου κανει -1. Άντε ρε βατράχι να παίξεις Μπασκετμπαλλ Τσάμπιονς Λιγκ.
Chrisxxx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Λοουσον πηγε και εφερε ο Μιχάλης Κυρίτσης του Ινσομνια :P 1
patrickdrd Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 πολλές ομάδες, δύσκολο να βρεις αξιοπρεπές παιχτάκι 1
Kazuya21 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 η ομαδα μου μετα τηην αναπαντεχηη ηττα με μισο ποντο(μα τον θεο) καταφερε να νικησει με 100 ποντους διαφορα μετα απο ηγετικη εμφανιση του wiggins(ολοι κανανε απο μια φετος ο wiggins ειχε μεινει)την καταλληλοτερη στιγμη...patrick εγω να νικησω δν περιμενα μαν ειλικρινα και μολις ειδα χθες d2d τον pg ψιλο απελπιστηκα
patrickdrd Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 χαχα ουτε εγω το περιμενα 100 ποντους μπροστα νομιζω ξεκινησα, αλλα μλκιστηκαν ασχημα στον πορεια οι δικοι μου, ενω αντιθετα οι δικοι σου τα δωσαν ολα ωραιος, καλη ομαδιτσα εχεις
Kazuya21 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 να σαι καλα...κοιτα εγω πιστευω εξαρχης ο wiggins ηταν πολυ κατω στο ντραφτ και ηταν πολυ καλη επιλογη...σκεψου οτι παιζει να μ εχει δωσει περισσοτερους ποντους απο το pg *τον
~mxls~ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Καλώς τα παιδια...καλώς τα 0-3 Σίξερς καταντήσαμε ρεεεεεεεε
patrickdrd Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 μια ειναι η λυση: πως θα γινει να πεταξουμε ολη την ομαδα στα σκουπιδια και να παρουμε αλλη; αυτα ειναι τα μειονεκτηματα ενος τετοιου ειδους φαντασυ, δεν εχει wildcard που εχουμε σε καποια αλλα να πεταξουμε ολη την ομαδα στα σκουπιδια και να φτιαξουμε καινουργια
Kazuya21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 χαχαχαχα εγω παιδια μεχρι στιγμης μια χαρα ειμαι οι παιχτες μου ρολλαρουνε για ποσο ακομα δν ξερω ομως...ο χασαναρος και ο wiggins πανε τρενο ο pg και ο harris ακολουθουν επαξια ενω κανεις δν υστερει ιδιαιτερα...ισως για τον ροντο να μετανιωνω αλλα κανει και αυτος τις βραδιες του...patrick τι παιζει με αυτο που λες?
patrickdrd Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 ποιο ρε; το wildcard; ε, ενταξει, αλλου τυπου φαντασυ αυτα ρε, ειναι φαντασυ οπου διαλεγει ο καθενας οτι παικτες θελει, αλλα με budget, της premier π.χ. σου δινει 2 wildcards μες στον χρονο, οπου κανεις οσες αλλαγες θελεις, πετας ολη την ομαδα και φτιαχνεις αλλη απ την αρχη ουσιαστικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα