patrickdrd Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 ναι ρε, μπειτε να χουμε ενδιαφερον μεχρι και τους τελικους, φαση εχει, μερες εχουμε, μεχρι τις 18
Chrisxxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Και για πειτε, τι ακριβώς κανουμε; Κανονισμοί;
patrickdrd Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 ε διαβασε ρε http://nbamanager.basketme.net/rules.php δεν ησουνα περσυ ε; ειναι λιγο διαφορετικο απ το δικο μας, ειναι roto, πως το λενε, δεν εχει h2h, με βαθμολογια κ αλλη μια σημαντικη διαφορα ειναι οτι παιρνεις οποιον παικτη θελεις, δεν σε νοιαζει αν τον εχει ο αλλος, αλλα κ ουτε μπορεις να δεις τους παικτες του αλλου κ τελος ο τελευταιος παικτης κατω κατω δινει το μισο σκορ
Chrisxxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Διαβασα λιγο αλλα βαρεθηκα Σε γενικες γραμμες ειναι σαν αυτό της Euroleague. Εχουμε μαι 6αδα, με τον 6ο να παιρνει μισό σκορ. Αλλαγες πότε μπορουμε να κανουμε; Μπορω π.χ. καθε μερα;
patrickdrd Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 μπα, νομιζω καθε βδομαδα, αλλα τα παιχνιδια δεν παιζουν ρολο ελεγε ο τυπος, αν θα παιξει δλδ ενα ματς ενας παικτης ή 3 μες στην βδομαδα, μαλλον με εβδομαδιαιο μεσο ορο μετραει το σκορ, κατι τετοιο 1
patrickdrd Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 ποιος ψηνεται για φαντασυ nba playoffs; για περαστε: http://nbamanager.basketme.net/home.php εχετε 10 μερες να φτιαξετε ομαδα εφτιαξα κ την λιγκα μας, φτιαχνετε ομαδα πρωτα κ μετα πατε στο "join a private league" ψαχνετε το insomnia κ βαζετε password: insomn1a αντε ρε, ακομα δεν φτιαξατε ομαδες; αρχιζει ρεεεεεεεεεεεεεεεε
Rib21 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Μαγκες παιζει κανα πρωταθλημα;;δν εχω παιξει ποτε και θελω ενα guide οποτε αν εχετε κατι στα ελληνικα θα τ προτιμουσα αλλα και στα αγγλικα δν εχω θεμα..αμα παιζει κανα πρωταθλημα και με θελετε just tell me...τελος θα εχω θεμα να παιζω απο windows phone ή να παιξω σε ταμπλετ.. Sent from my lovely Lumia 535
Andy Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 τωρα οχι.απο σεμπτεμβρη εδω θα μαστε να τα κανονισουμε ολα! 1
Chrisxxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Παρόν. Φέτος θα το σηκώσουμε το κανάτι. 1
Tilemaxx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Φέτος δεν έχουμε στρατούς και μαλακίες, οπότε μέσα. 1
Andy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 μονο οι τρεις μας?ξυπνατε οι υπολοιποι!!!αντεεεεε
mr.boor Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά και εγώ μέσα είμαι. Υπολογίστε με. Πρώτη φορά βέβαια σε nba fantasy!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα