Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω προτείνω να γραφουμε εδω τη βαθμολογία από τοτε που το αρχίσαμε εμεις. Δηλαδη τις 2 πρώτες αγωνιστικες μονο και όχι ότι έχει γίνει sim.

Επίσης γεννάνε και τα κοκόρια των Athens warriors :mad: Πρεπει να ληφθουν δραστικά μέτρα για να διατηρηθεί το αήττητο.

αυτο θα ηταν πιο δικαιο σαφως γιατι οταν εχεις τον ελεγχο μπορεις να επεμβεις,

να αλλαξεις παικτες που δεν παιζουν καλα, που τραυματιστηκαν κλπ,

αλλα δεν ξερω αν εχει νοημα, μιας και ουτως ή αλλως θα περασουν πρωτοι αυτοι που βγηκαν ΚΑΙ απο το simulation,

αλλα γενικοτερα εμενα μου φαινεται ψιλομλκια το φαντασυ, ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι και

νομιζω πως τα παντα κρινονται στην αρχικη επιλογη,

δλδ ο κρις, οι δικαστες και ο αλλος που πηραν τους παικταραδες καθαρισαν τις 3 πρωτες θεσεις απο την ημερα της επιλογης, και ειναι μλκια αυτο γιατι οσο κ αν παλεψει καποιος μετα,

μπορει ισως αν σπασει κανας διαολος το ποδαρι του να τους φτασει,

αλλα να τους προσπερασει τρομερα δυσκολο

κι ακομα κ αν αυτοι χαιρονται και πανηγυριζουν για τις πρωτιες τους,

ο διαγωνισμος στο συνολο του βγαινει χαμενος, γιατι ουσιαστικο ενδιαφερον δεν υπαρχει κατα την διαρκεια του τελικα, παικτες τα παρατανε κλπ,

ποιος ειναι δλδ τοσο γαϊδουρι για να χαιρεται που κερδισε εναν παικτη που τα παρατησε;

εγω παντως δεν θα χαιρομουν, αντιθετα απογοητευομαι για τον τροπο με τον οποιο ειναι στημενο το φαντασυ (κ δεν λεω φυσικα τπτ για τον νικο, αν κ τα κανε κι αυτος 2-3 λαθακια του, αλλα ενταξει, δεν του τα καταλογιζω μιας και εκανε ενα σωρο πραγματα για μας και για τον διαγωνισμο)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γεννανε τα κοκόρια με 2 τραυματιες?

Ο Νοα την εχει δει Τζαμπαρ ρε :P ΓΙα να μην πω για τους αλλους που παιζουν 1 επίπεδο πανω από τις δυνατοτητες τους.. Θα ζητησω ντοπινγκ κοντρολ...

Επίσης Patrick έχεις δικιο ότι ολο το παιχνιδι ειναι οι αρχικες επιλογές των παιχτων θα μπορουσαν πολλά να αλλάξουν αν είχε διαφοροποιηση μεταξυ βασικών και παγκιτων.. Δηλαδη το σκορ των βασικών να πήγαινε *1.5 ώστε να διαλέγεις καθε φορα ποιοι θα παιζουν, το σκορ των 3 πρωτων αναπληρωματικων *1 και το σκορ των υπολοιπων *0.5 ας πουμε. Γενικα κανενα φανταζι δεν ειναι καλό εκτος και αν τυχει να ανταγωνίζεσαι με καποιον και σου κρατησει το ενδιαφέρον.

Ζητημα αν εχω παικτη στην πρωτη 20αδα. Απλα βασιζομαι σε ενα σταθερο κορμο που αποδιδει σχεδον τα μεγιστα δινοντας ομως σταθερο σκορ καθε εβδομαδα.

Εγω πιστευω ότι δεν είχαμε ιιδιαιτερες αδικιες στο ντραφτ επειδη διαλεγαν 10 ατομα απο παιχτες 30 ομαδων οπότε και καλοι παιχτες υπήρχαν να παρθουν ακομα και από τον τελευταίο αλλα και μετα διαλεγε 1ος με αποτελεσμα να παρει καποιον εξίσου καλο σε αντιθεση με τον 1ο ας πουμε που ναι μεν διαλεγε 1ος αλλα μετά 20ος.. Η διαφορά στο ποιοι διαλεξαν καλους παιχτες ειναι σε αυτους που ετυχε να βρουν καποιον που ξεχαστηκε από ολους οπως ο Γκαρνετ κλπ αλλά δτσυχως με τον τρόπο που διεξάγεται το game δεν μπορουσε να γινει κατι καλύτερο από αυτο που καναμε. Συμφωνω πάντως ότι αν υπήρχε σαλαρι καπ αλλά και αν αρχίζαμε από την αρχη θα ηταν πολύ καλύτερα τα πράγματα.

Κατά την γνώμη μου, όλη η μαλακία ήταν ο αυτόματος. Εκεί γαμήθηκε το πράμα! Από κει και πέρα συμφωνώ με το σάλαρυ καπ, διαφωνώ με τις προσλήψεις 10 FA/βδομάδα και πιστεύω πως δεν υπήρχε τίποτα άσχημο με το ντραφτ.

Κατά τ' άλλα και το αυτόματο να μην υπήρχε, μετά από 5 αγωνιστικές κάποιος θα είχε υψηλό σκορ και κάποιος χαμηλό. Δεν θα ήμασταν όλοι με 2-3. Άρα όποιος είναι να τα παρατήσει θα τα παρατήσει αργά ή γρήγορα (βλακεία κατ' εμέ).

Εγώ προσωπικά το χαίρομαι κ ας έχω σκορ 2-5 και ξεκίνησα με κουτσή ομάδα. Έδωσε άλλο ενδιαφέρον στα ματς που ξενυχτάω βλέποντας.

Τέλος, χάρηκα πολύ την νίκη μου επί των Δικαστών :P

Αυτά!

Τραυματίστηκε ο Άλντριτζ χθες στο πρώτο λεπτό του αγώνα.ΓΑΜΩ.

Έλα ωραίο είναι ρε.Και χωρίς σιμ χειρότερα θα ήταν.Θα είχε ο Crisxx και ο Theok 7-0 ο Athens Warriors και ο Klain Main 6-1 και όλοι οι άλλοι θα χαροπαλεύαμε.:P

Ας παίξουμε τώρα να το μάθουμε και το κάνουμε πιο έμπειρο του χρόνου.Και οι 10 άλλαγές μια χαρά είναι.Απλά πιστεύω ότι οι περισσότεροι δεν κάναμε ΣΩΣΤΗ επιλογή παιχτών.Και μετά τους πρώτους 2-3 παίρναμε παίχτες που μας αρέσουν αντί παίχτες που είναι καλοί στο φάντασι και όσοι κοιτούσαν αποκλειστικά βαθμολογίες φτιάξαν καλύτερο ρόστερ.

Ο Νόα μαμήθηκε χθές.Και ο Ντένγκ.(ήθελε 3-4 ριμπάουντ για τρίπλ ντάμπλ από την τρίτη περίοδο αλλά δεν τα πήρε)Μόνο τον Μπούζερ έβγαλε έξω ένα ημίχρονο ο παπάρας και κόντεψαν να χάσουν το παιχνίδι οι Μπούλς.Με 17.5 τελείωσε το ημίχρονο,με 17.5 τελείωσε και το παιχνίδι.ΓΑΜΩ.

Ένα θα σου πω. Ο Πάρκερ μέχρι και το 3ο 12λεπτο φλέρταρε με το 0...

Ρε ο Άλντριτζ είναι ο 5ος σκόρερ του θεσμού!Δεν κερδίζω χωρίς αυτόν ουτε για πλάκα αυτή τη βδομάδα.Αν τον είχα χθές θα ήμουν μέσα αλλά τωρα παπάρια.

Δεν ήθελες Μπός για πάρκερ.:P Και ο Σμίθ που πήρα πρώτο ημίχρονο είχε 15.5 πόντους και πετούσε λέω πω θα σκάσει κανα 30άρι και τελείωσε με 18.

Kobe Bryant 0.5pts Αυτό θα έτσουξε! :mrgreen:

Χαλαρά όποιος έχει καλύτερο ρεκόρ και χωρίς sim θα βγεί 1-2 σε κάθε περιφέρεια οπότε μην γκρινιάζετε.Το πολύ πολύ στήνουμε και κανέναν αγώνα στο τέλος για να αποκατασταθούν τα πράγματα.:P

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Γενικά το είπα και πρίν.Υπάρχουν ρόστερ που είναι πολύ ανώτερα για 2 λόγους.

1)Γιατι οι περισσότεροι δεν διαλλέγαμε παίχτες σωστά βάση απόδοση φάντασι αλλά παίχτες που μας αρέσουν

2)Γιατί όταν ο πρώτος παίρνει τον Λεμπρόν,ο δεύτερος τον Χάουανρντ και ο τρίτος τον Λόβ που μόνοι τους έχουν βάλει +300 πόντους από τους υπολοίπους,όταν παίρνουν αυτοί οι τρείς και από δύο παίχτες από τις θέσεις #17-#23 αυτομάτως φτιάχνουν μια τριάδα κόλαση και αποκτούν τρελό πλεονέκτημα απέναντι σε όσους δεν είχαν καλή θέση στο ντράφτ.Με λίγα λόγια ο 10ος πήρε #10-#11-#30 ε τον κώλο του να χτυπήσει κάτω μόνο ο Λεμπρόν και ο #20 του πρώτου τους περνάν σε πόντους και ο #21 κάνει τον χαβαλέ του και ανεβάζει τη διαφορά.Γιαυτό του χρόνου θα πάμε λίγο διαφορετικά.Ή θα πάμε ίδια ΑΛΛΑ θα ξέρουμε όλοι πως να διαλλέγουμε παίχτες.

Από εκεί και πέρα παίχτε όλοι και ευχαριστηθείτε το.Από ότι έχω καταλάβει παίζει μεγάλο ρόλο και σε τι ομάδες θα παίζουν οι παίχτες σου ώστε να έχεις πολλούς να παίζουν κάθε μέρα αυτό προσπαθώ εγώ να καταλάβω τωρα τι παίχτες πρέπει να έχω στην ομάδα.Να το μάθουμε λίγο.Και όπως βγούμε τώρα.Αφού ξεκινήσαμε αργά τι να κάνουμε.

Επίσης φτιάξτε όλοι τα trade block σας.

φτιάξτε όλοι τα trade block σας.

τιν τουτο παλι;

καθε μερα (ή σχεδον) μπαινω στην fanta-ομαδα μου,

αλλα το ξεχασα αυτο που γραφεις,

αλλα ετσι κι αλλιως δεν ασχολουμαι με trade,

οποτε χρειαζεται να φτιαξω trade block;

1)Γιατι οι περισσότεροι δεν διαλλέγαμε παίχτες σωστά βάση απόδοση φάντασι αλλά παίχτες που μας αρέσουν

Aυτο ειναι προβλημα ολων των Φανταζι παιχνιδιων, διοτι δεν μπορουν να αποτυπωσουν σωστα - και ειναι αδυνατον να το κανουν - ποσο καλα παιζει καποιος

Πχ θυμαμαι προσφατα Ευρωλιγκα με Ουνικς, ο Διαμαντιδης πρεπει να ειχε 26 rkg και ηταν μετριοτατος μετα το 1ο δεκαλεπτο σε αμυνα και επιθεση.

Επισης, τα φανταζι στηριζονται σε απολυτα νουμερα που μπορει να αλλαξουν για λιγο. Πχ το λαθος στην πασα χρεωνεται στον πασερ ακομα και αν φταιει οτι κοιμηθηκε ο αποδεκτης ή πχ βγαζεις μια ασιστ, ο αλλος σκαει μια τριπλα για να καρφωσει δυνατα, τσουπ παει η ασιστ ή πχ ασιστ στο τριποντο, αν ειναι απλα μια πασα και ο αλλος το μπουμπουνησει με 2 παικτες πανω του χωρις τριπλα θεωρειται ασιστ (αλλο αντιστοιχο ειναι τα ριμπαουντ απο G/SF, υπαρχουν παικτες πχ Ρουμπιο στο ΝΒΑ ή Γουιμς στην Ευρωλιγκα που παιρνουν πολλα ριμπαουντ οταν πλακωνονται τα θηρια και αυτοι ειναι τριγυρω παντα απλα να παρουν την 1η μπαλα απο την διεκδικηση για να τρεξει το transition)

Αnyway, καταλαβατε το νοημα, γενικα στα Φανταζι πρεπει να παιρνεις παικτες που θα κανουν καλο rkg ακομα και αν σε πραγματικο αγωνα δεν θα ηταν η καλυτερη ομαδα μπασκετικα

Εγώ πιστεύω ότι μια χαρά αποτυπώνει πόσο καλά παίζει κάποιος με κάποια απόκλιση βέβαια.Τώρα εντάξει άμα κάνει και κάποιος ένα λάθος παραπάνω που δεν έπρεπε να μετρήσει ή αν πήρε και ένα ριμπάουντ από σπόντα ή αν χάθηκε μια ασίστ επειδή έκανε ο άλλος τρίπλα άντε να έχει και μια μικρή απόκλιση στο σκόρ.

Έτσι και πάρεις τη λίστα των point leaders σε κάθε θέση,οι πρώτοι είναι οι παίχτες που μπήκαν στο all star με 2-3 ψιλοκλεψίματα.

Θα δώσει κανένας κανέναν πλέι μέικερ για τον Hibbert (600pts);

file_21_45.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...