patrickdrd Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 τωρα ειναι λιγο αργα, το φθινοπωρο παλι
Andy Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 νομιζα οτι τα play off ειναι δυο βδομαδες!δεν παω πουθενα με το νοσοκομειο μου
patrickdrd Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 χαχα ε ας το παρει κ κανας αλλος, πηρες εσυ 1
Chrisxxx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μπήκαμε δυνατά στα π.ο. και ευτυχως χωρίς τραυματισμούς, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.
patrickdrd Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 πιστευω να σαι τελικο εσυ, αν δεν τον σκισεις τον αλλον τωρα που ειναι νοσοκομειο, τοτε ποτε;
Chrisxxx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Εχω πολυ καλες ελπίδες, ολοι οι τραυματισμοί βγήκαν νωρίτερα και πλεον σχεδον όλοι οι παιχτες μου ειναι οκ, κάποιοι έκαναν εξαιρετικες εμφανίσεις την προηγουμενη και αυτό λογικα θα εχουν καποια πτώση αλλά νομιζω ότι η ομάδα φορμαρίστηκε την κατάλληλη στιγμή.
patrickdrd Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 θα σε συναντησω στον τελικο αν χαλαρωσει λιγο ο χαρντεν ο οποιος ειναι παικτης του 7/21 σουτ κανονικα, αλλα κ ο καβαϊς των 10 ποντων κ 5 ριμπαουντ πως γραφει 30αρες στο φαντασυ δεν εχω καταλαβει ακομα, μαλλον επειδη δεν τραβανε τα παππουδια παρκερ κ ντανκαν, καποιος πρεπει να βαλει τους ποντους τους ε; καλα, δεν κανει τπτ φετο ουτε ο αγ αντωνης ουτε το χιουστον, απ τον 1ο γυρο εξω ειναι κ οι 2, σημειωστε το
Andy Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μπήκαμε δυνατά στα π.ο. και ευτυχως χωρίς τραυματισμούς, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. ποια δυσκολα ρε...με την πτερυγα andy του ιπποκρατειου παίζεις!
Anubis13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 ποια δυσκολα ρε...με την πτερυγα andy του ιπποκρατειου παίζεις! Στα χα πει απο τον οκτωβρη δεν με πιστεψες...Βλεπω μπροστα
Andy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Στα χα πει απο τον οκτωβρη δεν με πιστεψες...Βλεπω μπροστα τι μου χες πει?δεν θυμαμαι Aγαπητε Andy, αυτό το μήνυμα σας απόστελλεται διότι μόλις υπογράψατε την καταδίκη σας! Πέρα από 2-3 σοβαρούς τραυματισμούς όλο και κάτι θα τυχαίνει κάθε εβδομάδα! Με εκτίμηση, Η διαχειριστική ομάδα του Insomnia Fantasy League το βρηκα τελικα... 1
~mxls~ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 ααααχαχαχαχαχαχα (μια απ'τα ίδια και εγώ εντωμεταξύ)
patrickdrd Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 ο φουστης ο χρησταρας κραταει σταυρο κ δεν πιανουν τα μαγια
Anubis13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 ο φουστης ο χρησταρας κραταει σταυρο κ δεν πιανουν τα μαγια παρε καινουρια κουκλακια και ανεβασε τα spell αλλο ενα επιπεδο 1
Chrisxxx Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 3 χρονια με εχουν φαει οι τραυματισμοι ρε, ειδικα την 1η χρονια που πηγαινα τραίνο. Εχω εκπαιδευτεί πλεον, δεν με πιάνει τιποτα. Αλλά ακόμη και τώρα ο Φρυδιας εχει χασει κατα καιρους αγώνες απο μικροτραυματισμους ενώ και ο Aldridge μας κοψοχόλιασε.. Μη κοιτας που τα παιδιά βαζουν πανω από όλα την ομαδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα