~mxls~ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Τι παιζει με τα μετάλλια τελικά; Αντι να μου προσθέτει όταν παιρνω καποια αγωνιστική, μου αφαιρέθηκαν και αυτα που είχα. Νταφακ; Α ναι, και είμαι 3ος στην κατάταξη ενω έχω 6-1 μαζι με τον Κρις.
Chrisxxx Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Λογικα είσαι 3ος γιατι εισαι στην ιδια conference. Σκεφτομαι σοβαρα να απαγορευσω στους παικτες μου να πανε στο Ευρωμπασκετ το καλοκαιρι, ο Ντραγκιτς φετος ειναι χώμα.. Επίσης πρεπει να στειλω ενα mail στον Pop σχετικά με αυτες τις resting days 2
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δινω πακετάκι Ασικ κ Μπεβερλι για PG, SG, SF αξιας 19+. Ενδιαφέρεται κανεις;
Rib21 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 hey guys!!Δν ειναι σχετικο με το συγκεκριμενο πρωταθλημα αλλα ψαχνουμε με κατι φιλους να παιξουμε το παιχνιδι μπορουμε να κανουμε τωρα ενα πρωταθλημα και να παιζουμε πχ??Τι ακριβως πρεπει να κανουμε?
~mxls~ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 hey guys!!Δν ειναι σχετικο με το συγκεκριμενο πρωταθλημα αλλα ψαχνουμε με κατι φιλους να παιξουμε το παιχνιδι μπορουμε να κανουμε τωρα ενα πρωταθλημα και να παιζουμε πχ??Τι ακριβως πρεπει να κανουμε? Είμαστε σχεδον στα μισα. Δεν ξέρω κατα ποιο τρόπο θα μπορούσατε να συμμετάσχετε, αλλά ρώτα μια τον κομισάριο.
patrickdrd Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 του χρονου τωρα guys, να εισαστε εδω αρχη σεζον να δηλωσετε συμμετοχη, ο κομισαριος δεν φτιαχνει ουτε ομαδα, το παρατησε κι αυτος
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Ολοι ετοιμαζονται για τα π.ο. Επισης καπου εδω πρεπει να δηλωσω οτι η ομαδα μου ειναι ευχαριστημενη με την αποφαση του Αλντριτζ να μην κανει εγχειριση ωστε να τη στηριξει στον αγωνα που κανει για τον τιτλο.
Anubis13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Kαταρχας δεν του απαντατε του παιδιου, λιγκα φτιαχνεις στο espn, απλα θα γινει simulate μεχρι εδω!
Rib21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 ρεγω τωρα μπορω να αρχισω ενα league με τους φιλους μου πχ ή κατι τετοιο να παιξουμε ή πρεπει να περιμενω να αρχισει η νεα season ξερω γω?
Anubis13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 ρεγω τωρα μπορω να αρχισω ενα league με τους φιλους μου πχ ή κατι τετοιο να παιξουμε ή πρεπει να περιμενω να αρχισει η νεα season ξερω γω? Mπορεις απλα θα γινουν, θα μετρησουν τα στατιστικα εως εδω, και θα γινει simulate το πως εχουν παιξει οι ομαδες στην fantasy league
Chrisxxx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Ξεσκίστηκε ο παππους αυτη τη βδομάδα. Παιζει να κανει και ρεκορ λιγκας αυτη τη βδομαδα. 1
patrickdrd Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 παμε γερα για την κουπα απ τις παραλιες
Rib21 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 ρε παιδια παιζει κανα πρωταθλημα που να μπορω να μπω εγω τωρα που μπορω να βρω ξερω γω???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα