3c0r1z Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Και εγώ προσφέρω Κονλει για χαουαρντ και 2 ευρώ με πειπαλ. :mrgreen: Έλα βρε κράτα τα 2 ευρώ και πάρε David Lee. :-D
nikos21aek Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Θέλει κανένας τον Χίμπερτ για έναν PG κοντά στους πόντους του;
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δίνω τον Derick Rose και όποιους άλλους θέλει απο το ροστερ μου (χωρίς ανταλλαγή δε με νοιάζει )με 8€ ευρω στον λογαριασμό μου
3c0r1z Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής στην εικόνα. Νικηφόρα μεν(για εμένα τουλάχιστον), γαντέμικη δεν. Varejao, Hawes, Kaman τραυματίες Dalembert πεσμένος. Αρε Jordan που μου χρειάζεται Κάτι μου λέει ότι αυτή η αγωνιστική δεν θα είναι και τόσο επιτυχημένη Athens Warriors μαμαν και δερνουν
nikos21aek Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μην μιλάς καθόλου.Την μέρα που κοιμήθηκαν όλοι οι παίχτες μου και κάναν όλοι νούμερα κάτω του μετρίου έκανες 230 πόντους εσύ και καβάλησες.Και δεν με πήγαν και καλά οι ανταλλαγές.Όταν τους έστελνα κάναν 25άρια,μόλις τους έπαιρνα κάναν μείον μερικοί μερικοί ονόματα δεν λέμε παλιοτουρκαλά κρεμανταλά. Θα φάω καλά και αυτή τη βδομάδα.Ο άλλος πως τα έχει καταφέρει έχει ομάδα με 10 παίχτες να παίζουν αγώνα για 5 ημέρες από τις 7.Και τις άλλες 2 έχει όσους έχω και εγώ.Εγώ πλήρη ομάδα 2 μέρες θα έχω.
DKNI Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Επειδη εχω πηξει στους καθαρους PF, προσφερω προς ανταλλαγη Elton Brand, κατα προτιμηση με καποιον που να παιζει και C
patrickdrd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 ρε αφηστε τις ανταλλαγες, λυσσαξατε τελευταια κ βαλτε κανα σκορι
DKNI Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Tι λυσσαξαμε ρε τρομπα Σε ολη την προηγουμενη αγωνιστικη εκανα 2 κινησεις (1 trade+1 fa), ποιος λυσσαξε?
patrickdrd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 γενικα μιλαω ρε, μου ρθαν στο mail κανα δυο, εγω φταιω που εχεις την μυγα;
nikos21aek Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Πήρα τον Vasquez όταν τον είχαν 0.1% από τις λίγκες και τώρα υπάρχει σε 57.6% Πήρα τον Richardson του Orlando από 20,κάτι% και τώρα υπάρχει στο 91.3% Πήρα τον Linas Kleiza που υπήρχε σε 0,κάτι% και τώρα υπάρχει στο 27.2% Δεν πρόλαβα τον Lin και τον Pekovic γαμώτο.Ψάχνω μπας και βρώ κανέναν μήπως και κάνω τίποτα. Γαμώ το no10 πίκ μου γαμώ.Ο theok έχει μια 6άδα με παίχτες που κάνουν 30+ κάθε μέρα και εγώ με Ιλιασόβες και ιστορίες παλεύω για να πάρω ποντάκι ποντάκι. Του χρόνου θα γίνει αλλιώς το ντράφτ να ξέρετε. Στη δεύτερη γύρα θα διαλλέγονται 2 παίχτες και ο 10 θα διαλλέγει 3 συνεχόμενους. Όσα μαζεύουν ο Λεμπρόν,ο Χάουαρντ και ο Λοβ μόνοι τους τα μαζεύουν ο Γκρίφιν και ο Γκασόλ μαζί που λέει ο λόγος και είναι και οι δύο τοπ παίχτες. Για τα trades πάτε my team,trading block και φτιάξτε το. Τι περίσσευμα έχτετε,τι ψάχνετε,ποιούς δεν δίνετε ποιούς δίνετε για να διευκολυνθούμε όσοι ψάχνουμε για ανταλλαγές.
3c0r1z Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Πήρα τον Vasquez όταν τον είχαν 0.1% από τις λίγκες και τώρα υπάρχει σε 57.6% Πήρα τον Richardson του Orlando από 20,κάτι% και τώρα υπάρχει στο 91.3% Πήρα τον Linas Kleiza που υπήρχε σε 0,κάτι% και τώρα υπάρχει στο 27.2% Δεν πρόλαβα τον Lin και τον Pekovic γαμώτο.Ψάχνω μπας και βρώ κανέναν μήπως και κάνω τίποτα. Γαμώ το no10 πίκ μου γαμώ.Ο theok έχει μια 6άδα με παίχτες που κάνουν 30+ κάθε μέρα και εγώ με Ιλιασόβες και ιστορίες παλεύω για να πάρω ποντάκι ποντάκι. Του χρόνου θα γίνει αλλιώς το ντράφτ να ξέρετε. Στη δεύτερη γύρα θα διαλλέγονται 2 παίχτες και ο 10 θα διαλλέγει 3 συνεχόμενους. Όσα μαζεύουν ο Λεμπρόν,ο Χάουαρντ και ο Λοβ μόνοι τους τα μαζεύουν ο Γκρίφιν και ο Γκασόλ μαζί που λέει ο λόγος και είναι και οι δύο τοπ παίχτες. Για τα trades πάτε my team,trading block και φτιάξτε το. Τι περίσσευμα έχτετε,τι ψάχνετε,ποιούς δεν δίνετε ποιούς δίνετε για να διευκολυνθούμε όσοι ψάχνουμε για ανταλλαγές. Καλά να πάθεις Δεν γίνεται να δίνεις μισό πόντο στις βολές, και να έχω το κοβε με 27 πόντους στον αγώνα και 15 στην fantasy Για το draft πιστεύω πιο καλά θα ήταν να είναι σε στυλ του νβα. δηλαδή ο τελευταίος να διαλέγεις πρώτος και ο πρώτος τελευταίος. Και με αυτή την σειρά μέχρι το τέλος του ντράφτ. Θα ήταν και πιο δίκαιο για όσους ήταν άτυχοι από τον αυτόματο.
nikos21aek Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δεν παίρνει ο Kobe 15 βαθμούς επειδή είναι μισός πόντος οι βολές.Μια χαρά είναι οι βολές.Για κάθε βολή που μπαίνει +1,5 για κάθε βολή που χάνεται -0,5 Επειδή είναι τελευταίος σε ποσοστά ευστοχίας στο NBA παίρνει τόσο. 27% έχει 500 σουτ σε κάθε παιχνίδι βαράει για να βάλει 27 πόντους.Και γενικά όλοι οι παίχτες κάνουν και κακά παιχνίδια καμμία φορά. Και είχες και τη δυνατότητα να πάρεις και τον Χάουαρντ ή τον Λόβ!!!Αλλά δεν το έκανες. To σύστημα της βαθμολογίας πιστεύω ότι είναι απλά τέλειο.Αν άλλαζα κάτι θα ήταν να βάλω μισό πόντο παραπάνω στο κλέψιμο.Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά τέλεια και βγαίνει πολύ καθαρή εικόνα για την απόδοση των παιχτών. Από όσες λίγκες έχω δεί πιο γαμάτο σύστημα βαθμολόγησης δεν έχω δεί.Μόνο το κλέψιμο έπρεπε να είχαμε βάλει λίγο παραπάνω που δίνει καινούρια επίθεση και δεν γίνονται και 1000 κλεψίματα σε κάθε παιχνίδι. Και για τον αυτόματο πιλότο εκτός από τον Τιλέμαχο που έφαγε παπάρι εξαιτίας μου όλοι οι υπόλοιποι καλά είμαστε.Μέχρι την επόμενη βδομάδα θα έχουν αποκατασταθεί πλήρως τα πράγματα.Του χρόνου δεν θα έχουμε αυτόματο. Όπως την κάναμε και φέτος θα την κάνουμε και του χρόνου μόνο που θα πηγαίνει 1 παίχτη-2 παίχτες-1 παίχτη-2 παίχτες-1 παίχτη-2 παίχτες η επιλογή. Ο νο1 δηλαδή θα διαλλέξει πρώτος αλλά μετά θα διαλλέξει τους #30-#31-#32. Ο νο2 τους #28-#29-#32 Ο νο3 τους #26-#27-#33 κτλ κτλ Ο νο10 τους #10-#11-#12-#40-#41-#42 Χαλαρά θα βγεί πολύ πιο δυνατή λίγκα έτσι. Τώρα απλά περιμένουμε τον τελικό theok-crisxx
patrickdrd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Χαλαρά θα βγεί πολύ πιο δυνατή λίγκα έτσι. Τώρα απλά περιμένουμε τον τελικό theok-crisxx οντως, μλκια εχει καταντησει, εκτος απο τους 2-3 πρωτους οι υπολοιποι δεν εχω καταλαβει γιατι παιζουμε βασικα, μας εσκισε το κ@λο-sim και δεν τους φτανει καποιος αλλος ουτε μαθηματικες ελπιδες
Chrisxxx Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Εγω προτείνω να γραφουμε εδω τη βαθμολογία από τοτε που το αρχίσαμε εμεις. Δηλαδη τις 2 πρώτες αγωνιστικες μονο και όχι ότι έχει γίνει sim. Επίσης γεννάνε και τα κοκόρια των Athens warriors Πρεπει να ληφθουν δραστικά μέτρα για να διατηρηθεί το αήττητο.
Anubis13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Επίσης γεννάνε και τα κοκόρια των Athens warriors Πρεπει να ληφθουν δραστικά μέτρα για να διατηρηθεί το αήττητο. Γεννανε τα κοκόρια με 2 τραυματιες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα