BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 NIKH Ολε νικη ΟΛΕ Οκλαχομα σιτι θαντερ !!Ολε Westbrook και derik rose Κ Batler Karol LAclipers.kai philadelfia 76rs. 4 νίκες πήρα!
nikos21aek Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Monta Elis 50.5pts!Απίστευτο! Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα.Την πλήρωσα που έκανα την αλλαγή του Fredette χθές φοβούμενος ότι θα πάρει κάποιος άλλος τον Richardson επειδή πίστευα ότι πάλι δεν θα παίξει o ρούκι πολύ και θα σκοράρει πάλι 0-5 πόντους.18 ποντάκια ο Fredette τα οποία μου λείψαν σήμερα.Έπρεπε να την είχα κάνει σήμερα την τράμπα.Αλλά και τον Tony Alen που τον άφησα να τον πάρω σήμερα τον τσιμπίσαν.Θα έχουμε ντέρμπι!
patrickdrd Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 παω για week champion; ο high scorer βγαινει κ week champion;
nikos21aek Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Πω καταστροφή!ΟΛΟΙ ΓΤΠ σήμερα γαμώτο;Μέχρι και ο Aldridge.Βρήκαν μέρα που ο αντίπαλος ξεσκίστηκε.Μερικοί παίχτες είναι σαν να το κάνουν επίτηδες.Όποτε τους παίρνω τα χάνουν όλα και όταν τους αφήνω βάζουν 30άρες.grrrrr Πάμε για rebuilding.Δεν σώζεται η αγωνιστική.
taroutatsou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Τα κάνεις πρωινιάτικα ρε; Γράφεις και συ; Εγώ πάλι χωρίς αμάρε σκούρα με βλέπω. Τον πάρκερ μετά το σημερινό δεν βλέπω να τον παίρνεις...
nikos21aek Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Ναι αλλά δεν γίνεται να συνεχίσω χωρίς πλει μέικερ. Έκανα προσφορά που δεν μπορείς να αρνηθείς.
nikos21aek Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Dwight Howard 55,5pts!!!!! Να έπαιζε έτσι κάθε φορά το παλικάρι δεν θα ασχολούμασταν με τον Λεμπρόν αυτή τη στιγμή.Σαν παιδάκι έμοιαζε μπροστά του ο Λεμπρόν. Αν ο Tilemaxx δεν το είχε γραμμένο τελείως στα @@ του θα έχανες τώρα.Είχε παίχτες με 20 και 30 πόντους στον πάγκο.
patrickdrd Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 χαχαχαχα, σωπα ρε, να σου πω, κι εγω με 0-6 γραμμενο στα @@ μου θα το χα
Chrisxxx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Ανετρεψε ο ταμταμταρατατσου Love, George k Martin προδωτες τελειώνουν οι μέρες σας Ευτυχως η διαφορά ειναι ανατρέψιμη, ελπιζω...
3c0r1z Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Καλή τροπή πήρε για εμένα η αγωνιστική. Αν και είναι πολύ νωρίς για να πω ότι έχω στο τσεπάκι την νίκη. @Tilemaxx Προτείνω ανταλλαγή S. Dalembert με D. Howard. Συμφωνείς;
Chrisxxx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Και εγώ προσφέρω Κονλει για χαουαρντ και 2 ευρώ με πειπαλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα