Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Monta Elis 50.5pts!Απίστευτο!

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα.Την πλήρωσα που έκανα την αλλαγή του Fredette χθές φοβούμενος ότι θα πάρει κάποιος άλλος τον Richardson επειδή πίστευα ότι πάλι δεν θα παίξει o ρούκι πολύ και θα σκοράρει πάλι 0-5 πόντους.18 ποντάκια ο Fredette τα οποία μου λείψαν σήμερα.Έπρεπε να την είχα κάνει σήμερα την τράμπα.Αλλά και τον Tony Alen που τον άφησα να τον πάρω σήμερα τον τσιμπίσαν.Θα έχουμε ντέρμπι!:-D

insomniafantasyleaguesc.jpg

Δημοσ.

Πω καταστροφή!ΟΛΟΙ ΓΤΠ σήμερα γαμώτο;Μέχρι και ο Aldridge.Βρήκαν μέρα που ο αντίπαλος ξεσκίστηκε.Μερικοί παίχτες είναι σαν να το κάνουν επίτηδες.Όποτε τους παίρνω τα χάνουν όλα και όταν τους αφήνω βάζουν 30άρες.grrrrr

Πάμε για rebuilding.Δεν σώζεται η αγωνιστική.:-D

Δημοσ.

Τα κάνεις πρωινιάτικα ρε; Γράφεις και συ; Εγώ πάλι χωρίς αμάρε σκούρα με βλέπω. Τον πάρκερ μετά το σημερινό δεν βλέπω να τον παίρνεις... :P

Δημοσ.

insomniafantasyleaguesc.jpg

Dwight Howard 55,5pts!!!!!

Να έπαιζε έτσι κάθε φορά το παλικάρι δεν θα ασχολούμασταν με τον Λεμπρόν αυτή τη στιγμή.Σαν παιδάκι έμοιαζε μπροστά του ο Λεμπρόν.

Αν ο Tilemaxx δεν το είχε γραμμένο τελείως στα @@ του θα έχανες τώρα.Είχε παίχτες με 20 και 30 πόντους στον πάγκο.

Δημοσ.

Ανετρεψε ο ταμταμταρατατσου :P Love, George k Martin προδωτες τελειώνουν οι μέρες σας :mad: Ευτυχως η διαφορά ειναι ανατρέψιμη, ελπιζω...

Δημοσ.

Καλή τροπή πήρε για εμένα η αγωνιστική. Αν και είναι πολύ νωρίς για να πω ότι έχω στο τσεπάκι την νίκη.

@Tilemaxx Προτείνω ανταλλαγή S. Dalembert με D. Howard. Συμφωνείς; :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...