patrickdrd Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 φυγαμε φανταροι, ερχομαι κ εγω ανεταααααααααααααααααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Θα πήξετε = ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 δεν πειραζει μωρε, ετσι κι αλλιως πηζουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ρε συ παππου τι θα γίνει με την παρτυ σου; Μπαινω μετά από χρόνια ιντερμπασκετ να διαβάσω για το Euroleague Fantasy και σε βλέπω και εκεί να γκρινιάζεις, υπάρχει κάποιο θέμα που δεν γκρινιάζεις; Πες κανα μπζηλο που θα κανει το μπαμ, εχω Τομιτς κ Μπραουν αλλά τους φοβάμαι. Ο Ρουντι θα παιξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 χαχα, ελα ρε, οχι ρε, πως να υπαρξει, αφου ειναι στην φυση μου δεν εχω ουτε τομιτς, ουτε μπραουν ρε, παιξε καναν μαριτς, θα βιασει αυτη την αγωνιστικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Εχω Μαριτς, Κριστιτς, Ερτεγκ κ Μιροτιτς.. Μας μπιιιιπ ο Σπανουλης ομως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 μας μπιπ δεν λες τπτ, turnover machine ο μλκας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Ανταλλαγες μεχρι ποτε θα μπορουμε να κανουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Mεχρι και την επομενη κυριακη. Πριν την εναρξη των play-off 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 ιανουαριος: χθες: ποιος ανδυς, ποιος σεντονιας κ ποια βασιλω, στα @@ μου σας γραφω κ κανω το ζωγραφο, ρε δεν πα να παρετε 150 πρωταθληματα ο καθενας; το χρημα να ρεει κ στα @@ μου τα πρωταθληματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Τώρα βρήκες ρε Γκασόλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Aμα δεν δειχνεις τα gross earnings πατρικακο δεν κανουμε παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 κουμαντο στην τσεπη μου θα κανεις ρε; με 68% παντως για ολο το μηνα, δεν μπορει, κερδισμενος θα μαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 κουμαντο στην τσεπη μου θα κανεις ρε; με 68% παντως για ολο το μηνα, δεν μπορει, κερδισμενος θα μαι Kουφαλα..Ξερω οτι δεν θες να δω τα μεγαλα κερδη σου γιατι φοβασαι οτι θα μπω να παιξω εκει Λες να ειμαι ο Πεδουλακης σου? ^^ στο κλιμα των ημερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 χαχα, μπες ρε, εχει να παιξεις κ free, μπορεις να δοκιμασεις κ βλεπεις πως παει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα