Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την εντύπωση ότι εκτός του Lillard ολοι οι αλλοι παίχτες στην ομαδα μου εχουν τραυματιστεί από τουλάχιστον 1 φορά και σιγουρα πανω απο 2 βδομαδες. Σειρα σου Δαμιανε.

Δημοσ.

Τραυματιας ειναι ο Καχι ρε, ισως έτσι έχω 1 ελπίδα να περάσω π.ο. αν και το βλέπω σχεδον αδύνατο. Χωρις το τρειντ ήμουν σιγουρα έξω. Οχι ότι αν περασω θα κανω κατι. 

Δημοσ.

δεν ειδα ρε, τιτλο ειδα μονο

για την ακριβεια ειπα α, καλα, τα σπορια λαλακιζονται παλι :P

δεν με ενδιαφερει καν ποιος, τι κ πως actually, τι με νοιαζει ρε; :P

Δημοσ.

Και καλα δεν τον νοιάζει τον παππου :P Πως να τον νοιαξει όμως; 5ο-6ος ειναι και βυθισμένος στη μετριότητα :P 

• Like 1
Δημοσ.

ναι μωρε, μαμηθηκε φετο, αλλα μην μιλας κ εσυ χρηστακο γιατι οι εμφανισεις σου ειναι το λιγοτερο τραγικες, εσυ κι ο αλλος (ο πρωταθληταρας μας ντε) θα μπειτε πλεϊ οφφ ρε; :lol:

Δημοσ.

ναι μωρε, μαμηθηκε φετο, αλλα μην μιλας κ εσυ χρηστακο γιατι οι εμφανισεις σου ειναι το λιγοτερο τραγικες, εσυ κι ο αλλος (ο πρωταθληταρας μας ντε) θα μπειτε πλεϊ οφφ ρε; :lol:

Eγω ειμαι πρωταθλητης στους τραυματισμους φετος ρε, θελεις κατι αλλο? Με φουλ ομαδα δεν εχω παιξει ουτε βδομαδα ακομα.

Δημοσ.

σαμπως κ εγω που επαιζα φουλ τι καταλαβα ρε;

μου τραυματιστηκαν στο καλυτερο σημειο 30+20=50, με 16 ομαδες αντε ξαναβρες 50 ποντους

Δημοσ.

ειναι πλεον 1000% σιγουρο οτι δεν θα συμμετασχω του χρονου,

κι εγω οταν λεω κατι το εννοω, μην μου στειλει τπτ κανεις, ειμαι σιγουρος για αυτο,

ανυπομονω να τελειωσει η σεζον να ριξω μαυρη πετρα, κι αν αποκλειστω ακομα καλυτερα,

μα την παναγια θα το χαρω απιστευτα

ακυρωνω κ τις ειδοποιησεις

Δημοσ.

Kαι εγώ δύσκολα για του χρόνου, ούτε τώρα δεν έχω χρόνο καλά-καλά. Άσε που τέτοια εποχή τον επόμενο Νοέμβρη παίζει να είμαι και φαντάρος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...