Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Α ρε μχλς. Για να σε βοηθήσω στον έδωσα και πας και βγάζεις τα μάτια σου. Τι να σου πω;;

...

Δεν με βόλευε λόγω θέσεων ρε. Γι'αυτο μακάρι ένας εκ των 2 να'ταν και PF. Ας όψεται.

Δημοσ.

Α ρε μχλς. Για να σε βοηθήσω στον έδωσα και πας και βγάζεις τα μάτια σου. Τι να σου πω;;

Αυτό σου λέει και ο άλλος. Ότι τον έβλεπε τόση ώρα ελεύθερο και δεν τον έπαιρνε για φερ πλέι και τσουπ τον πήρες εσύ.

Λοιπόν για να τη σβήσουμε με αυτά και να μην μπούν waivers, ο ελεύθερος είναι ελεύθερος. Είτε έναλεπτό μείνει είται 2 χρόνια. Όποιος παίχτης είναι ελεύθερος είναι διαθέσιμος για όλους. ΄Να προσέχουν όσοι κάνουν διπλές αλλαγές. Σιγά μην καθόμαστε και με χρονόμετρα για να δούμε αν μπορούμε να τον πάρουμε ή όχι. Αλλιώς να μπει ένα ωραίο waiver και οι αλλαγές να γίνονται μετά από μία μέρα, σε όποιον έχει σειρά προτεραιότητας να τελειώνει.

συμφωνω!

Δημοσ.

ναι, καντε καμια μλκια να μην μπορουμε να παρουμε παικτες κ καλα ο ανδυς που εχει στρωμενη ομαδα,

αμα γινει κατι τετοιο ουτε λογκιν δεν ξανακανω προσωπικα , τελος για μενα

Δημοσ.

παιχτες να μπορεις να παρεις.αλλα να ρισκαρεις και κατι.εγω ουτε με τα waiver συμφωνω ουτε με τις risk free τραμπες

Δημοσ.

δεν καταλαβες, δεν θα μπορεις με την παπαρια αυτη

παιχτες να μπορεις να παρεις.αλλα να ρισκαρεις και κατι.εγω ουτε με τα waiver συμφωνω ουτε με τις risk free τραμπες

δεν ειδα καμια risk free τραμπα, δεν αφησε κανενας καναν λεμπρον

Δημοσ.

Αφου ο λαος θελει διπλες ρε νικ

Ο λαός θελει αλλαγές αλλα δεν γινεται αυτο το fair play που λέτε. Θα δώ εγω εναν ελεύθερο, θα κάτσω να ψάξω ποτέ τον άφησε ο άλλος; Οχι. Και άντε κατα τύχη το βλέπω πότε τον άφησε, θα κάτσω με το χρονόμετρο να μετραω λεπτα μην τυχόν και ειναι διπλόαλλαγή ή κανονική αλλαγή; Και άντε και κάθομαι και περιμένω να περάσουν κάποια λεπτά, να τον παίρνει άλλος μετα;

Τωρα εντάξει επειδή μπορεί και κατι να γινει κατα λάθος, αν υπάρξει τέτοια περίπτωση, μιλάνε οι εμπλεκόμενοι μεταξύ τους και τα βρίσκουν.

Ας ειναι προσεκτικοί όσοι κανουν διπλόαλλαγες και να χουν στο νου τους οτι μπορεί να υπάρχει και κάποιος να παραμονεύει. Εγω οτι διπλόαλλαγες έκανα, πάντα το σκεφτόμουν πάντως και για αυτο έκανα την αλλαγή όσο πιο γρήγορα γινόταν.

Να ξέρετε πάντως οτι μπορεί πολυ εύκολα να την πατήσει και κάποιος που αρπάξει πάιχτη διπλόαλλαγης. Γιατι τον παίρνει στην ομάδα του γρήγορα χωρις να το ψάξει έστω και λιγο και μπορεί να παρει τραυματία και να αφήσει ελεύθερο καλο που μετα να τον χάσει. Εγινε πέρυσι κάποιες φορές αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

μα ναι δεν ειπα(με) να το μαμησουμε, ειπα καθε φορα διακριτικα,

κι εγω καθε φορα το λιμο αφηνα κ αυτο ελαχιστα δευτερολεπτα πριν αν ηθελα να το παρω πισω

ε, αν σε τετοια περιπτωση ειναι ο μλκας απο κατω κ κανει συνεχεια refresh την σελιδα για να αρπαξει παικτη, εγραψα σε προηγουμενη σελιδα τι ειναι :P :D

Δημοσ.

Ε ότι και να ναι ρε συ Πατρικ, δεν γίνεται να καθόμαστε να τσεκάρουμε πριν πάρουμε παίχτη. Μπορεί να καραδοκεί εκείνη την ώρα κάποιος, μπορεί και απλά να είναι στη λίστα με τους παίχτες εκείνη την ώρα κάποιος και απλά να τον δεί ελεύθερο. Αυτά που λέτε να περιμένουμε μισή και μια ώρα αφού αφήσει ο τον παίχτη ο άλλος, δεν υπάρχουν. Ο ελεύθερος είναι ελεύθερος. Και για αυτό δεν βάλαμε και waivers κιόλας από την αρχή.

Δημοσ.

ρε ραπαπα νικο, η πιθανοτητα να εισαι εκει κ να διαλεγεις παικτη εκεινη την ωρα ειναι μηδενικη!

2 η ωρα ξερω γω αρχιζουν τα παιχνιδια, τελευταια δευτερα θα μπεις εσυ να παρεις παικτη; 1:59:30;

οχι, απο πιο νωρις θα χεις κανει τα κουμαντα σου προφανως για να μου σου παρουν το καλο πραμα κ αναγκαστεις να διαλεξεις απ την φυρα,

η μιση ωρα μπηκε μονο κ μονο για τον mxls γιατι ειχε προβλημα με το ιντερνετ κ βγηκε κ ζητησε ο τυπος την κατανοηση μας, προφανως κ δεν ισχυε για μενα για ολους, δλδ δεν υπηρχε περιπτωση να αφηνε ο ανδυς παιχτη κανα 5λεπτο κ να μην το βουταγα,

τελος, προσωπικα εχω κι εγω δεν θυμαμαι ποσο καιρο να κανω διπλοαλλαγη, οποτε στα παπακια μου οτι κ αν αποφασισετε, την γνωμη μας λεμε, επισης, για τπτ δεν παω φετο κ ειμαι σιγουρος για αυτο, οποτε επισης στα παπακια μου

Δημοσ.

Εγώ πάντως εκείνη την ώρα πολλές φορές, μπαίνω να φτιαξω την ομάδα μου και τσεκάρω και τους παίχτες αν παίζει τίποτα καλό για την επόμενη μέρα και τις περισσότερες αλλαγές που κάνω, τότε τις κάνω. 1¨μιση με 2μιση το βράδυ.

Αλλά ρε Πατρικ.. Την μισή ώρα την ζήτησε ο mxls (βασικά νομίζω παραπάνω ζήτησε) και εσύ πήγες και πήρες παίχτη του mxls. Και σου λέει ο άλλος, εγώ τον χαλβαδιάζω τόση ώρα και δεν τον παίρνω επειδή είναι ο mxls που θέλει μισή ώρα λόγω ίντερνετ κτλ και πάει και μου τον παίρνει ο άλλος. Και επειδή είναι πολύ μπέρδεμα η όλη φάση, εγώ λέω το πιο απλό να γίνει για να τελειώνει το θέμα. Ο ελεύθερος είναι ελεύθερος. Διπλοαλλαγές με προσοχή. Τώρα όσο κάψιμο και αν είναι να κάθετε ο άλλος εκεί να παραμονεύει, τι να κάνουμε; Υπάρχει και αυτό.

Λες τον άλλον καμένο που κάθετε και παραμονεύει, και εσύ κάθεσε τώρα και ασχολείσαι. Ωραία πήρε ο άλλος έναν παίχτη του 17 έτσι και άφησε ελεύθερο έναν του 14. Θα βάλει 10 πόντους παραπάνω τη βδομάδα. Αντί να πείς να του δώσουμε και ένα γλυφιτζούρι δώρο για το επίτευγμα, καθόμαστε και το συζητάμε. Μην τρελένεστε έτσι. Παιχνίδι είναι. Δεν έγινε και τίποτα άμα χαθεί ένας παίχτης του 17 επειδή παραμόνευε κάποιος μπας και κερδίσει το τζόκερ.

• Like 1
Δημοσ.

νταξει, ο αλλος εκανε διπλοαλλαγη για να κερδισει το πτωμα μου, τωρα το ειδα,

λοιπον, οριστικα κ αμετακλητα δεν ξανασυμμετεχω,

ειπαμε να παιζουμε για πλακα αλλα μερικοι το χετε μαμησει το θεμα πραγματικα,

εχει να πεσει κλαμα οταν αποκλειστειτε, λες κ θα παρετε κανα επαθλο ρε γκιοζηδες, ελεος πραγματικα,

εχασα καθε ιδεα

Δημοσ.

Κούλαρε Πάτρικ :)

Δεν πας πουθενα, η λίγκα θα μεγαλώσει και άλλο λέμε. Όχι να χάσουμε τις παιχτούρες (σάλιαααα :D)

Εφόσον το έχει ξεκαθαρίσει και ο τριαδικός νικόλας :P , και μισο sec φρι αρκει. Στο χέρι του καθενος τι θα κάνει. Αλλά έχω να πω: No matter what, fair play always wins bitches!

Τι σας λέει ο δικός μου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...