Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τωρα ας πουμε που ηθελα να παρω εγω τν αντεκοτουνμπο και εστειλα και μηνυμα στν μχλς αν τν αφηνει η οχι και τον πηρε ο πατρικ τι θα γινει?για αυτο σας λεω εγω οτι ειναι μαλακιες αυτα!

Δημοσ.

τι λες μωρε; μιση ωρα τον ειχε αφησει,  δεν τον ηθελε ξεκαθαρα, τωρα αν σου ειπε εσενα μλκιες, δεν φταιω εγω :P

Δημοσ.

ειχε πει οτι το ιντερνετ του εκανε αποσυνδεσεις!για αυτο και τον ρωτησα.αν δεν τον θελει ομως τι γινεται?

Δημοσ.

το διαβασαμε οτι του κανει αποσυνδεσεις, αλλα μιση ωρα ειναι αρκετη ωρα,

αν δεν τον θελει τον παιρνει οποιος προλαβει ρε, οπως γινεται παντα, τι θελεις να πεις δλδ;

αντε χαλαρωσε λιγο λεω γω κ get a life μην τα παρω, για πλακα παιζουμε λεμε,

τι δεν καταλαβαινεις; κερδιζεις κατι ας πουμε αν παρεις την κουπα;

ή παιζεται η ζωη σου or sth αν δεν την παρεις; αντε χαλαρωσε να πουμε λιγο...

Δημοσ.

ναι ναι..ο αγραφος κανονας λεει μια ωρα.οχι μιση.

μην σκισεις κανα καλσον πατρικαρε..

Δημοσ.

ναι ναι..ο αγραφος κανονας λεει μια ωρα.οχι μιση.

μην σκισεις κανα καλσον πατρικαρε..

δεν ειχαμε πει κατι τετοιο, τεσπα, θα μιλησω μαζι του κ θα δουμε

Προσωπικά δεν πειράζω παίχτες που μόλις ντροπαρίστικαν μιση ώρα πριν το lock, και μισή μετά. Είναι υπεραρκετός χρόνος και έστω άτυπα είναι fairplay. Πάτρικ όντως μου έστειλε ο Άντυ και δεν το είχα δει, σήμερα το είδα. Βρείτε τα οι 2 σας, τουλάχιστον γι'αυτην την αγωνιστική μοιραστείτε τον αν γίνεται. Αυτό θα'ταν σωστό. Χρήσιμοι και οι 2 Μπακς, αλλά δυστυχώς δεν ταιριάζουν στο ρόστερ μου. Αν έπαιζε έστω PF ο Μιντλετον καλα θα'ταν.

Και ήρθε τεχνικός της φορθνετ, τι συγκίνηση :fear:  Υπάρχει ακόμα ελπίδα σ'αυτην τη χώρα...

Μίνγουάιλ:

Πρίβιουσλι ον ινσόμνια λιγκ...

111kp00.jpg

1me1.jpg

nosv3r.jpg

29kxusx.jpg

• Like 1
Δημοσ.

τι να βρουμε; δεν χασαμε τπτ για να το βρουμε :P :D

εφοσον ειχε περασει το μισαωρο ο παικτης κατοχυρωνεται στον 1ο διεκδηκησαντα :P :D

Δημοσ.

Α ρε μχλς. Για να σε βοηθήσω στον έδωσα και πας και βγάζεις τα μάτια σου. Τι να σου πω;;

τι waiver λεει ο νικος; δεν θελουμε ρε waiver κ παπαριες, ευχαριστουμε :lol:

Αυτό σου λέει και ο άλλος. Ότι τον έβλεπε τόση ώρα ελεύθερο και δεν τον έπαιρνε για φερ πλέι και τσουπ τον πήρες εσύ.

Λοιπόν για να τη σβήσουμε με αυτά και να μην μπούν waivers, ο ελεύθερος είναι ελεύθερος. Είτε έναλεπτό μείνει είται 2 χρόνια. Όποιος παίχτης είναι ελεύθερος είναι διαθέσιμος για όλους. ΄Να προσέχουν όσοι κάνουν διπλές αλλαγές. Σιγά μην καθόμαστε και με χρονόμετρα για να δούμε αν μπορούμε να τον πάρουμε ή όχι. Αλλιώς να μπει ένα ωραίο waiver και οι αλλαγές να γίνονται μετά από μία μέρα, σε όποιον έχει σειρά προτεραιότητας να τελειώνει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...