Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1ος είμαι σε πόντους που δέχομαι. Όποιος παίζει μαζί μου κάνει high score. Και εσύ τώρα high score έκανες. Μιλάτε κιόλας. :D

Άσε μας να γκρινιάξουμε και λίγο κομισάριε ;P

Και εσύ high score έκανες. :P

Πάντως έχεις καλή ομάδα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η δεύτερη βδομάδα που παίζω χωρις τραυματίες. Τα χουμε ξαναπεί. Αν μείνουμε υγιείς θα το σηκώσουμε. Αν μπορέσουμε να κάνουμε και κανένα τρέιντ θα κλειδώσει η κούπα. :D

Επέστρεψε ορεξατος ο Reddick. Αλλο ενα trade και πάμε φουλ για πρωταθλημα αν μείνουμε υγιείς. Περιμένουμε το αναμενόμενο trade του humphries που θα τον μετατρέψει σε εναν μόνιμο 20αρη.

Φίλε δεν ξέρω αν το χεις παρατηρήσει, αλλά υγιής η ομάδα μου είναι πρώτη 2 βδομάδες σερί. Να σε δω και εσένα τώρα χωρίς Paul. Την γλίτωσες, δεν παίζουμε τώρα μαζί. :D

Ένα trade μακρυά είμαι λέμεεεε. Έρχεται και αυτό. :P

μονο αν προλαβει κ γυρισει με την εναρξη των πλεϊ θα χω κατι ψιλες ψιλες ελπιδες, διαφορετικα τον λοπου απ την πρωτη φαση,

εσυ γκρινια γκρινια, μια χαρα εστρωσες τελευταια, να σε δω με τα θηρια παρακατω :D

Ε τι να κάνω ρε συ; Ξεκινάω με τραυματία Jefferson και με το που γίνεται καλά, σπάει το χέρι ο Davis. Δεν μασάμε ρε. Η ομάδα θα βελτιωθεί κιάλλο. Ο πρόεδρος έχει όραμα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...