Andy Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 ε ρε φιλε το θεμα του να κανεις αλλαγες ειναι οτι ρισκαρεις ο παιχτης που αφησες να παει καλα μετα. φαντασου σεναριο να παιζουμε κυριακη να μαστε στον ποντο και εγω να εχω 8 παιχτες εσυ 4 και να εχεις κανει μονο μια αλλαγη ολο την βδομαδα και να εχεις αλλες 6..και να κατσεις να μην ντροπαρεις τους παντες ειτε λεγεται wade ειτε λεγεται γκασολ ειτε οτιδηποτε και να παρεις παιχτες!τετοιες καταστασεις θελω να αποφυγουμε.αλλα αφου θελετε ετσι ας παιξουμε ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 οχι ρε ανδυ, μ αυτο δεν συμφωνω ουτε εγω, ειναι too much κ ουτε ειναι "fair" για τον αντιπαλο ρε, κανε 1-2 διπλες, οκ, μην το ξεφτιλιζουμε κιολας οτι καναμε ως τωρα μωρε εξαλλου νομιζεις οτι αν κανει 3 διπλες θα κερδισει στο παραδειγμα που λες; χλωμο το βλεπω, με τι να σε κερδισει ρε; με φαβερανι κ ολενικ; επειδη κι εγω ειμαι "φαν" δεν νομιζω ρε, ποσες φορες εχω κανει διπλες κ μου βγηκαν πατατες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nash-gf Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Εμένα πάντως μια χαρά μου έκατσε χτες η διπλοαλλαγή με τον Lamb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 χρονια πολλα παιδες!!δινω deandre jordan οποιος ενδιαφερεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Edit..Delete Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 K εμένα μου πέθανε ο 2ος καλύτερος μου παίχτης εδώ και 1 εβδομάδα. . Και κάνω μία καλή εβδομάδα και βρήκα να πέσω με τον Νίκο που κάνει την καλύτερη εβδομάδα της σεζόν. Αμάν ρε Νίκο. Με εμένα βρήκες ? Με όποιον άλλο και να έπαιζα θα κέρδιζα αυτή την εβδομάδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 By the way, τσεκάρετε αυτό: http://www5.ballstreams.com Ξέρω έναν από την ομάδα του site και μπορεί να δώσει κωδικό για μεγάλη έκπτωση. Το ανέβασα και στο άλλο thread του NBA. Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες, pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 χασαμε απο mxls αλλα χαλαλι του γιατι εχει βοηθησει απιστευτα στο στησιμο του νεου pc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Καλή χρονια παίδες, υγεία και όλα τ'άλλα θα'ρθουν. Ανδυ το'χα τσέκαρει που πηγαίναμε πολύ κοντά στο σκορ. Ωραίο ματσάκι. Με το που έφτασα Αθήνα χθες δεν πρόλαβα να κάνω διπλοαλλαγές, αλλά έπαιξε σερί παιχνίδια ο DW3. Θα κάνω 2αλλαγή το βράδυ, αν περάσει πολύ ώρα απ'την αλλαγή πάει στα κομμάτια, αλλά μια κατανόηση απ'ολους τη ζητώ όσο να'ναι γιατί μ'εχει ψοφήσει η φορθνετ στις αποσυνδέσεις. Είπαμε άτυπος κανόνας, αλλά αν κάποιος αρπάξει παίχτη, να ξέρει τι τον περιμένει: Ελπίζω να φτιάξει το ρημάδι, ούτε στρίμινγκ της προκοπής δεν θα'χω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Καλή χρονια παίδες, υγεία και όλα τ'άλλα θα'ρθουν. Ανδυ το'χα τσέκαρει που πηγαίναμε πολύ κοντά στο σκορ. Ωραίο ματσάκι. Με το που έφτασα Αθήνα χθες δεν πρόλαβα να κάνω διπλοαλλαγές, αλλά έπαιξε σερί παιχνίδια ο DW3. Θα κάνω 2αλλαγή το βράδυ, αν περάσει πολύ ώρα απ'την αλλαγή πάει στα κομμάτια, αλλά μια κατανόηση απ'ολους τη ζητώ όσο να'ναι γιατί μ'εχει ψοφήσει η φορθνετ στις αποσυνδέσεις. Είπαμε άτυπος κανόνας, αλλά αν κάποιος αρπάξει παίχτη, να ξέρει τι τον περιμένει: Ελπίζω να φτιάξει το ρημάδι, ούτε στρίμινγκ της προκοπής δεν θα'χω. πρηξ'τους τα αρχιδια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 γ@μημενε ρουμπιο, 45 φαντασοποντα ηθελε για να "χτυπησει value", τα μισα να εκανε το @ θα πηγαινα ταμειο, τι 17 ρε νιμου της λασπης; αντε ψοφα ρε ψοφιε σκ@τα παιχτες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 K εμένα μου πέθανε ο 2ος καλύτερος μου παίχτης εδώ και 1 εβδομάδα. . Και κάνω μία καλή εβδομάδα και βρήκα να πέσω με τον Νίκο που κάνει την καλύτερη εβδομάδα της σεζόν. Αμάν ρε Νίκο. Με εμένα βρήκες ? Με όποιον άλλο και να έπαιζα θα κέρδιζα αυτή την εβδομάδα... 1ος είμαι σε πόντους που δέχομαι. Όποιος παίζει μαζί μου κάνει high score. Και εσύ τώρα high score έκανες. Μιλάτε κιόλας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Φιλαδελφεια .. Ο νικ αεκτζης δεν ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Τι έγινε με τη Φιλαδέλφεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα