nikos21aek Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Εγω πήγα να σε προφύλαξω. Κάτσε να δεις και τον Γκασολ τωρα να μην χάνει παιχνίδι μεχρι τέλους και να βαράει 30αρες μπάς και μπουν πλέι οφ οι λείκερς. Εδωσες Wade και Γκασολ για εναν πάιχτη λιγο καλύτερο απο τον Wade. Σαν να του έκανες δώρο τον Γκασολ, και ο Wade προφυλαζεται σαν κόρη οφθαλμού μην τυχόν και τραυματιστεί. Ρε παιδιά, εγω είπα οτι τυπικά ισχύει αυτο. ´Αλλα ειναι κ μαλακια κιόλας να καριοφυλαει ο άλλος. Αποφασιστε και πείτε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δίκαιο ήταν κατά την γνώμη μου το trade. Ευνοημένος αισθάνομαι ότι βγήκα(βέβαια που να υπολόγιζα ότι θα τραυματιστεί ο Ηοrford). Ο Gasol 30άρες δεν θα κάνει, όπως δεν έκανε και πριν. Ειδικά χωρίς τον Kobe, είναι 1ος στόχος της άμυνας. Ο Wade με τα ματς που παίζει είναι σαν 20άρης μέσο όρο. Τέσπα, αυτά είναι και υποκειμενικά. Εγώ ότι με γκαντέμιασες λέω ότι θα τραυματιστεί ο Ηοrford Eκτός αν ήξερες κάτι. ΜLXS κ....φαρδίστηκες. Αλλά εντάξει μωρέ τυχαίνουν αυτά. Δεν έγινε και τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Τωρα ότι έγινε έγινε. Παρακάλα και εσυ, να τραυματιστούν και δυο τρεις παίχτες του Βασίλη, του άνδυ και του σεντόνια για να το πάρω εγω. Με Τζεφερσον και Φαριντ τι παίρνω; Ψήνεται κανένα τρέιντ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Ανδυ φέρε τον Ross. Σου έκανα το trade. Τον έβαλες να παίξει κιόλας σήμερα και ο φρεδερικ τον Derrick. Τέσπα. Δεν θα πω τίποτα. Νίκο εμένα ρωτάς η γενικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Σε όλους απευθύνομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 εγω δεν συμφωνω παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Πωωω ρε τώρα διάβασα για Χόρφορντ. Ο καλύτερος μου όταν τον είχα. Και σαν παίχτη τον πάω πολύ. Εγω πήγα να σε προφύλαξω. Κάτσε να δεις και τον Γκασολ τωρα να μην χάνει παιχνίδι μεχρι τέλους και να βαράει 30αρες μπάς και μπουν πλέι οφ οι λείκερς. Εδωσες Wade και Γκασολ για εναν πάιχτη λιγο καλύτερο απο τον Wade. Σαν να του έκανες δώρο τον Γκασολ, και ο Wade προφυλαζεται σαν κόρη οφθαλμού μην τυχόν και τραυματιστεί... Δώρο; Δώρο; Αναλυτικά σου αναφέρω τα αμέσως επόμενα αποτελέσματα της ανταλλαγής: Wade - Gasol: ΑΠΩΝ - ΑΠΩΝ 27.5 - 37.5 ΚΕΝΟ - ΑΠΩΝ ΚΕΝΟ - ΑΠΩΝ ΑΠΩΝ - 10.5 Σε 8 δυνητικές αγωνιστικές παρουσίες 5!!! φορές δεν έπαιξε ο ένας εκ των δυο. Την πρώτη φορά δε και οι 2 ταυτόχρονα! Κυριολεκτικά στα @@ μου από την χαρά που ήρθε στην ομαδάρα η Γουειντάρα. Αυτος είναι ο μοναδικος λόγος που έγινε το τρέιντ. Για τον Αλ είχα καλύτερες (θεωρητικα) προτάσεις. Horford - Frye ΚΕΝΟ - ΚΕΝΟ 23 - 7.5 ΚΕΝΟ - 24 35 - 12 ΚΕΝΟ-ΚΕΝΟ 5/5 παρουσίες. Κανένα ΑΠΩΝ. Σύνολο πόντων για μένα 76, για τον Τζιμμυ 101,5. Με τους 2 του Τζίμμυ να έχουν 3 δυνατότητες για αγωνιστική παρουσία λιγότερες. Θα μπορούσε δηλαδή να έχει νταμπλ σκορ συγκριτικά, με το καλημέρα. Υπενθυμίζω ότι και πριν το τρέιντ και πάλι το (πρώην) δικο μου ντουέτο είχε καλύτερη σούμα από κείνους που πήρα: http://www.insomnia.gr/topic/434869-νβα-insomnia-fantasy-league/?p=52856171 Και οι 2 παίχτες στάνταρ θα πήγαιναν πλευοφφ, ειδικά Χόρφορντ με Ατλάντα μέχρι ημιτελικά Ανατολής, δικια μου πρόβλεψη αυτη , τον Γκασολ που ίσως να μην τα καταφέρει ( θα το ήθελα φυσικά ) και τον Γουέιντ να απουσιάζει στάνταρ ,ακόμα και υγιής, στο 30% των εναπομειναντων αγώνων μέχρι τα π.ο. Στάνταρ όμως. Και μην ξεχάσω μια λεπτομέρεια, έχασα την αναμέτρηση με το πρώτο τρένο. Αντι για 4-4 & 7-1 έγινε 3-5 & 8-0. Μαζί εκτός: Jimmy Butler, Luol Deng, Jeremy Lin. FA τον Νίκολσον πήρα, γίνεται τρέιντ την ίδια μέρα... Να τραβάς τις π@υτσότριχές σου. Από αντίδραση πήρα τον Φάρμαρ που ήταν Out. Καμια κλάψα. Πάμε για τίτλο είπα. Και σε ρωτώ: ακριβώς μια βδομάδα νωρίτερα, με το ρόστερ μου να έχει γίνει χριστουγεννιάτικο απ'τα DTD & O, ποιος θα έλεγες ότι βγαίνει κερδισμένος απ'την ανταλλαγή και με ποιον η τύχη είναι; Αν και πάλι έλεγες για δώρα Νίκο, νταξ, αυτό δεν πλησιάζει καν το αντικειμενικό. Με τον τραυματισμο του Αλ πάει στράφι όλο το τρέιντ για τον Τζίμμυ. Ομοίως θα μπορούσε ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ να βγει οφφ για την υπόλοιπη σεζόν κάποιος δικος μου ή και οι 2. Και να συμβει συνηθισμένα τα βουνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 με το θεμα των FA τι θα γινει?παρε μια αποφαση κομισαριε!εγω παντως μεχρι να βγει καποιος κανονας θα παιζω οπως επαιζα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 ειπαμε ρε, κανε διπλες, δεν σου παιρνουμε, αλλα δεν μας παιρνεις ουτε εσυ, fair play λεγεται, το πε ο τζιμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 εσυ δν μ παιρνεις π συμφωνεις.καποιος που δεν συμφωνει ομως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Ειδες να γραψε κανεις οτι δε συμφωνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 ουτε να συμφωνει ειδα.ας πει ο νικος τι ισχυει να τελειωνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Και εγώ αυτό είπα που πόσταρε ο Πάτρικ. Αν δεις ντροπαρισμα στο πάρα 5, ε άστο να πάει στην εύχη ρε Άνδυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Εγω θα αφηνω και καλους ομως ετσι..οχι μονο σαπακια!το λεω απο τωρα Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Φαντάσου να θες να κάνεις διπλοαλλαγή, και να έχεις αφήσει παιχταρά, και στον τσιμπήσει ο άλλος ένα λεπτο πριν ξεκινήσει το ματς. Δεν θα πεις μετα ότι μου έκανε πουστια; Αυτό λένε και τα παιδια στα προηγούμενα ποστς. Και στο κάτω κάτω έχουμε τόσες ώρες, κάνε ότι προσθαφαιρέσεις θες, χρειάζεται να γίνει στο παρά πέντε; Εγώ λέω μέχρι και κανα μισάωρο πριν το ματς, μετά μην πειράζουμε παίχτες που μολις έγιναν ντροπ. Νομίζω είναι αρκετός χρόνος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα