Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ωραια,κανονιστε τα με τον φρεντερικ για τον derrick!και εννοειτε τωρα οτι αμα αφησω οποιονδηποτε παιχτη εναν λεπτο δεν θα μου τον παιρνετε..κομπλε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι ρε, δεν στον παιρνει κανεις, μην φοβασαι, αμα σου παρει κανεις παικτη να τον στειλεις σε μενα :lol:

το ενα λεπτο κ το πιο λιμο που αφηνουμε ειναι για τυπικους λογους, να μην "μπερδευτει" κανενας,

κανας καινουργιος π.χ. ξερω γω;

ουτως ή αλλως δεν παιζουν κ τπτ ευκαιριες βεβαια, αλλα λεμε

To μόνο που πρέπει να γίνει είναι να φτιάξει ο γέροντας το σύστημα της λοτερίας, να γίνει κλήρωση του χρόνου γιατί φέτος υπάρχει μεγάλη ανισσοροπία ανάμεσα στις ομάδες.

Ότι ανισσοροπία υπάρχει είναι μόνο λόγω τραυματισμών. Όλα τα υπόλοιπα είναι καθαρά καλό ντραφτάρισμα ή/και κωλοφαρδίες με παίχτες που κάτσαν καλά στα τελευταία πίκ.

Να πω λίγο κάτι για τις αλλαγές του παρά ένα.

Τόσα χρόνια το κάνουμε αλλά με τον κίνδυνο να καριοφυλάει κάποιος εκείνη την ώρα μέσα και να μας τσιμπήσει τον παίχτη. Όταν μένει παίχτης FA, είναι ελευθερος να τον πάρει ο οποιοσδήποτε. Και για 1 λεπτό και για δύο μέρες και για όσο ας είναι. Η "πουστιά" είναι αυτή η αλλαγή του παραένα με το ρίσκο. Την έχω κάνει και εγώ και πολλοί και μια χαρά θεμιτή είναι. Παίρνεις παίχτη που δεν είναι στην ομάδα σου συμπληρώνεις το ρόστερ.

Σιγά μην καθόμαστε και χρονομετράμε αν βρούμε κάποιον ελεύθερο, για να δούμε αν τον άφησε κανονικά ο άλλος ή αν τον άφησε για 1 λεπτό. Ο ελεύθερος είναι ελεύθερος. Η αλλαγή αυτή που κάνουμε όσοι την κάνουμε στο παρά ένα έχει το πλεονεκτημά της, και το μειονέκτημα της, το ρίσκο που υπάρχει να χαθεί ο παίχτης και η 1 παραπάνω αλλαγή που τρώει.

Έχω χάσει ΦΕΤΟΣ τουλάχιστον 3 παίχτες, να τους διαλλέγω από FA,(δηλαδή να υπάρχει FA) να πατάω + να με βγάζει στην ομάδα μου να διαλλέξω ποιόν να αντικαταστήσω, να διαλλέγω και να πατάω Submit roster και να μου βγάζει ότι ο παίχτης αυτός ανήκει σε άλλη ομάδα. Στο μισό λεπτό μέχρι να διαλλέγω ποιόν να αφήσω, τον πήρε κάποιος άλλος. Ο Derrick Williams btw ήταν ο ένας από αυτούς. Έτσι είναι αυτά. Στους ελεύθερους παίχτες, όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε. Από την στιγμή που αφήνει κάποιος τον παίχτη ελεύθερο, δεν γίνεται ο άλλος να κάτσει να περιμένει να σιγουρευτεί ότι ο άλλος δεν κάνει την τραμπίτσα του παραένα ή όχι για να τον πάρει, για τον απλό λόγο ότι μπορεί να τον πάρει κάποιος άλλος.

Εν ολίγης, αυτός που παραμονεύει παρά ένα να πάρει παίχτη παραπάνω για να πάρει πλεονέκτημα +1 παίχτη, διατρέχει και το ρίσκο του να χάσει τον παίχτη του γιαυτό προσέξτε ποιούς παίχτες αφήνετε στο παρα ένα.

Επίσης για την αλλαγή του George, ο παίχτης που πήρε ο Chrisxxx είχε μεγαλύτερο μέσο όρο από τον George. Το ότι θα ανέβενε ο George έτσι ήταν πασιφανέστατο, αλλά τα πάντα κρίνονται με το τι ισχύει την ώρα που γίνεται η τράμπα. Με προβλέψεις δεν μπορούμε να κρίνουμε μια μεταγραφή για τον πολύ απλό λόγο ότι κανείς δεν μπορεί να ξέρει την ακριβή εξέλιξη. Όπως και να χει πάντως, 29.9 έχει ο George και 27.1 ο Drummond. 3 πόντοι διαφορά και 21.4 ο Jeff Teague και 15.4 o Carrol. Και τώρα να γινόνταν η ανταλλαγή ( που έχει ανέβει πολύ ο George), δεκτή θα γινόταν. Αυτός που δίνει τον George παιρνει έναν παρόμοιο του George και έναν 20άρη, και ο άλλος παίρνει μόνο τον George και έναν λίγο πάνω από το πανέρι.

• Like 2

αυτο προσπαθω να πω τοση ωρα!ο μονος λογος π δεχομαι να τν δωσω πισω ειναι επειδη υπαρχει γκρινια και δεν γουσταρω.αλλη φορα ομως εγω θα τον τσιμπησω τον παιχτη!το λεω απο τωρα.το αν τν αφηνει καποιος για 1 λεπτο η για 1 μερα δεν με νοιαζει.τον βλεπω FA μου αρεσει τον παιρνω!

ωραια, κι εγω δεν ξανακανω διπλοαλλαγη ποτε κ θα φυλαω καραουλι με προγραμμα που κανει refresh ρε καριολια την σελιδα καθε 5 δευτερα κ ψαχνει για αλλαγες 1 λεπτο πριν το ματς κ αν αφησει κανεις παικτη θα του κοψω τα παϊδια :lol:

• Like 1

αυτο προσπαθω να πω τοση ωρα!ο μονος λογος π δεχομαι να τν δωσω πισω ειναι επειδη υπαρχει γκρινια και δεν γουσταρω.αλλη φορα ομως εγω θα τον τσιμπησω τον παιχτη!το λεω απο τωρα.το αν τν αφηνει καποιος για 1 λεπτο η για 1 μερα δεν με νοιαζει.τον βλεπω FA μου αρεσει τον παιρνω!

Καλά και εσύ αυτό που κάνεις καμενιά είναι και μαλακία μαζί, να κάθεσε να καροφυλάς έτσι, αλλά τυπικά είσαι καλυμένος. Μπορεί να τον άφησε ο άλλος και κατά λάθος.

• Like 1

Westbrook underwent scope surgery on knee today to address recent swelling. Expected back post All-Star break.

ουαου!

Bobcats 4.5 το πρόλαβα, τώρα παίζει κάτω από 4. Άμα το πιάσω σε χρωστάω.

• Like 1

1. Καλές γιορτες

2. την παλευετε; Βριζεστε για το fantasy?

3. Εγω γενικα ποτέ δεν κοιτάω ποιος και γιατι άφησε παιχτη, αν μου κανει και ειναι FA τον τσιμπαω.

4. Τι θα πει αφήνω παιχτη για λίγο και τον ξαναπαιρνω; Εγω τουλάχιστον ποτέ δεν το κάνω. Αν ειναι ετσι να το έκανα και με τον πατρικ που εκανα συνολικά 2 αλλαγες να επαιρνα το ματσακι, αλλά καθησα σαν μα..ας με τους τραυματιες και επαιζα με 2 λιγότερους. Καταλαβαινω το να κανει drop καποιος καταλάθος έναν παιχτη και ειναι λογικο να τον ζητήσει πίσω.

5. Σε ότι αφορα την ανταλλαγη τα νουμερα ειναι περιπου στα ιδια, η αρχικη συμφωνία μαλιστα ηταν για hinrich και αλλαξα εγω γνωμη γιατι περιμενα και περιμένω να παιζει και να εχει καλύτερα νουμερα απο τον caroll. Σε κανονικες συνθηκες προφανως δεν θα γινοταν ποτε μια τετοια ανταλλαγη αλλά στο φαντασυ μετραει τι γράφει ο καθε παιχτης και όχι τι ονομα γράφει η φανέλα του. Επίσης ήθελα PF που ειχα μονο τον Μαριον ενώ ειχα αρκετους SG, SF. Επιπλεον, πριν γινει η μεταγραφή το ανέφερα και στο φορουμ αλλά 1-2 προτασεις που ειχα ηταν πολυ χειρότερες.

6. Αυτά.

• Like 1

Καλά και εσύ αυτό που κάνεις καμενιά είναι και μαλακία μαζί, να κάθεσε να καροφυλάς έτσι, αλλά τυπικά είσαι καλυμένος. Μπορεί να τον άφησε ο άλλος και κατά λάθος.

πες ομως τι θα γινει..γιατι εαν ειναι ετσι και εγω θα αφηνω tobias harris kai hickson για να παρω παιχτες..αν μου τους παρει καποιος θα τους παρω πισω μετα?

ωραια,κανονιστε τα με τον φρεντερικ για τον derrick!και εννοειτε τωρα οτι αμα αφησω οποιονδηποτε παιχτη εναν λεπτο δεν θα μου τον παιρνετε..κομπλε

Εγώ έκανα στον frederick για 2η φορά.

Περιμένω.

πες ομως τι θα γινει..γιατι εαν ειναι ετσι και εγω θα αφηνω tobias harris kai hickson για να παρω παιχτες..αν μου τους παρει καποιος θα τους παρω πισω μετα?

Ο φρί ειναι φρί. Απλά προσεχεις. Οποιος αφήνει πάιχτη ελεύθερο για να τον ξαναπάρει, εχει τον κίνδυνο να τον χάσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...