Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γραφω για τους καινουργιους οτι

μου το κανε κ εμενα περσυ ο ιδιος με τον φελτον,

αλλα τον αφησε μετα, τωρα πως την ειδε, ιδεα δεν εχω..

Αν πω ότι δεν κατάλαβα χριστό;! :-)

Έμεινε ένας παίχτης FA, και τον πήρε ο Άνδυ, σωστά;

Το λάθος που είναι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οχι ρε, εκανα εγω διπλο-αλλαγη, 1 λεπτο πριν αρχισουν τα ματς αφησα τον φελτον για να τον παρω μετα κ

πηγε κ το αρπαξε το καθαρμα, μετα μου τον αφησε κ μου ειπε κιολας εχε χαρη που ηταν ο φελτον που δεν τον γουσταρω,

αλλιως σιγα μην τον αφηνα, νταξει ελεος, αμα ειναι ετσι να αρπαζουμε κ εμεις τους παικτες των αλλωνων να γινει αγρια δυση το φαντασυ,

δεν γαμιομαστε λεω γω, τα χω παρει ασχημα, αλλος ενας λογος να μην ξανασυμμετασχω,

σχεδον σιγουρο ειναι πλεον, 90%, με τετοιους παικτες παιχτε μονοι σας, να τους χαιρεστε

Αντιλαβού Πατρικ. Νταξ, σιτ χάπενς. Θα μπορούσε να μου'χε συμβει και μένα, κοιτάω καμια φορά λατς μινετς τι παίζει από φρι αν γυρίζω αργα χόουμ..

Απλά το ακυρώνει ο Νικος και τελειώνει το θέμα.

Α, και δεν έχεις να πας πουθενα.

dwyane-wade-interview-bet-106-and-park.p

" Είναι πολλά τα τρένα για να τα σταματήσω μόνος. Μη γίνεις κότα " χαχαχα :mrgreen:

• Like 2

Άντυ, εντάξει παιχνίδι είναι που εμπεριέχει την νίκη και όπως είπε και ο Πάτρικ ο κανόνας είναι άγραφος, οπότε ουσιαστικά δεν έκανες κάτι παράνομο.

Η ουσία είναι όμως ότι παίζουμε για τον χαβαλέ, τι business και βλακείες. Το σημαντικό είναι να παίζουμε σ' ένα καλό κλίμα, ποιος θα κερδίσει στο τέλος μικρή σημασία έχει. Άστο να πάει στα κομμάτια, ας μην τρωγόμαστε και για κάτι τόσο ασήμαντο όπως το fantasy.

• Like 3

δεν ειναι καθολου βλακειες οταν το κανουμε εδω 3 χρονια κ δεν εχει δημιουργησει θεμα ποτε κανενας,

γιατι, αν ηταν ετσι θα το ξεραμε ολοι κ δεν θα εκανε κανενας διπλοαλλαγες,

αν ηταν ετσι, αλλαζει,

αλλα βλεπεις, μονο εσυ επειδη φοβηθηκες μην χασεις το ματσαπ πεταχτηκες σαν την τσαπου να αρπαξεις τον παικτη του αλλου,

κατ αρχην λοιπον εκανες πουστια, κατα δευτερον δεν σεβεσαι ουτε το παιχνιδι, ουτε τους συμπαικτες,

συνεπως θα πρεπει να συμμορφωθεις κ να δωσεις τον παικτη πισω

το μεγαλυτερο γελιο ειχε το "θα στον δωσω μετα το ματσαπ", χαχχαχα, δλδ, κατσε να σε κερδισω πρωτα κ μετα,

απαραδεκτος ξανα κ ομολογω οτι δεν το περιμενα με τπτ απο σενα κι οχι μονο αυτο,

ειδες οτι εκανες μλκια, κανε πισω, πες ωπα σορυ, οπως ειπες περσυ, τωρα τι σκαλωμα ειναι αυτο,

σε ειχα για καλυτερο, λυπαμαι κ ντρεπομαι για παρτη σου ειλικρινα κ αυτο ειναι πιστεψε με πολυ πιο σημαντικο απο

οποιοδηποτε παικτη κ απο οποιοδηποτε ματσαπ, κριμα

οχι ρε φιλε.για μενα οσο πουστια ειναι που τον πηρα εγω αλλο τοσο πουστια ειναι που τον αφηνεις τελευταιο δευτερολεπτο για να μην στον παρει κανεις.αμα ειναι ετσι ρε παιδια θα αφηνω και εγω deandre burke και τους λοιπους και δεν θα μου τους παιρνετε γιατι υπαρχει αγραφος κανονας!

δεν αφηνω γιατι ειναι μλκια να αφησω παιχτη να μου τον παρουν και μετα να λεω εεε φερτον μου πισω!οταν τον αφηνεις ρισκαρεις να στο παρουν

images?q=tbn:ANd9GcTEFMxhKjEwwCh6uiWD74u

Έλα πέραν της πλάκας μην το συνεχίζετε παίδες, ας τελειώνει εδώ το θέμα.

Και συ ρε Άνδυ ντρόπαρέ τον, λες και έχεις ανάγκη, στο χαλαρό χτυπάς 700-800 σε κάθε αναμέτρηση.

Άσχετο, αλλά ο ντελπιέρο έχει πολύ δυνατό σύνολο, θα'κανε κηδείες αν έπαιζε. Στο χαλαρό θα'ταν κάπου 4-4.

• Like 2

Μπορω να γινω κ ωραιοτερος γιατι ξερεις την πουστια κ την αδικια δεν την συγχωρω, το ξαναλεω λοιπον, θελω να πιστευω για τελευταια φορα, δωσε πισω τον παικτη μη σε παρει ο διαολος

εγω τον παιχτη θα τον εδινα.αλλα με τετοια συμπεριφορα με τον πατρικ  να με λεει μουνοπανο χωρις καν να εμπλεκεται στην υποθεση  και μλκιες δεν προκειται,αν μου ζητησει πρωτα συγγνωμη ο πατρικ θα τον αφησω

Χαχα, ναι ο πατρικ φταιει τωρα, σε ειδα κ πριν, οτι ναναι εισαι

Μην το δινεις ρε, χεστηκα, απεδειξες τι σκατας εισαι ετσι κ αλλιως, παρτον μαζι.. στην κασα σου, χαχα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...