Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κανονικα δεν θα τον εδινα γιατι δεν το βλεπω ετσι οπως το βλεπετε εσεις..θα στον δωσω μετα το ματς απ ομως.ξερω οτι γινομαι σπαστικος αλλα...ενδιδω μονο και μονο επειδη πεταχτηκε ο φρεντερικ

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή όμως όλοι οι υπόλοιποι το βλέπουμε έτσι,συμβιβάσου με αυτούς που παίζεις.

Kαι μην περιμένεις σαν stalker να αρπάξεις ότι βρεις.

Το να μου τον δώσεις με το match είναι γελοίο. Τι φοβάσαι? Μήπως χάσεις κανένα πόντο? Έλεος.

Πάντως η συμπεριφορά σου να αρπάξεις παίχτη άλλου έτσι δείχνει απόλυτο οπορτουνισμό. Λες και βγάζεις λεφτά από το φαντασυ ή είναι το μόνο πράγμα που σε απασχολεί..

Φρεδερίκε σου έστειλα το τραδε

• Like 1
Δημοσ.

αν δεν ειναι το φαντασυ παιχνιδι οπορτουνισμου τοτε ποιο ειναι?Οι υπολοιποι ειναι εσυ και ο πατρικ?Ημουν ξυπνιος και ειδα οτι τον αφησες και τον τσιμπησα.δεν καταλαβαινω που ειναι το κακο!οπως ειπες παιχνιδι ειναι και παιζω για να διασκεδασω και να κερδισω.τεσπα οι αγραφοι κανονες που λεει ο πατρικ ειναι βλακειες..τεσπα εγω δεν κανα κανενα τρειντ!λες και μου κανετε χαρη!

Δημοσ.

Απευθυνόμενος σε όλους:

1)Να αποφασίσουμε αν επιτρέπεται ή όχι αυτό

2) Να γίνει έλεγχος στο trade του George.

Αρκετά πια με τις "πουστιές" που λες και εσύ.

• Like 1
Δημοσ.

γιατι να μην επιτρεπεται???δεν καταλαβα που ειναι το κακο!

στο να ελεγχτει το τρειντ του george..κατσε βαλτα κατω να δεις ποιος πηρε τους πιο πολλους ποντους

Δημοσ.

Εγώ το θεωρώ "πουστιά".

Και ξέροντας ότι δεν γίνεται, έκανα το γρήγορο in-out.

Να δούμε τι θα πουν και οι άλλοι και για τα 2.

Δεν με νοιάζει ιδιαίτερα τι θα κάνω στο fantasy, απλά με εκνευρίζουν τύποι που παίρνουν shortcuts.

Δημοσ.

για τον george απλα μαθηματικα ειναι.οσο για την τραμπα ειναι καθαρα υποκειμενικο!εγω σε οσες λιγκες παιζω κανονικα τα κανουν.

shortcut ειναι και να αφηνεις εναν παιχτη στο παραενα για να παρεις καποιον αλλον για ενα μονο παιχνιδι!anyway,καληνυχτες!

Δημοσ.

Ωραία κάνω εγώ την αρχή.Για μένα από τη στιγμή που ο παίκτης μπαίνει στη λίστα των FA,όποιος θέλει τον τσιμπάει.Τώρα τι λέτε για άγραφους νόμους κλπ δεν ξέρω.Αν είναι να αφήνω και γω παίκτες για καμιά βδομάδα τότε στους FA...

Δημοσ.

Πολύ ωραία τότε.

Αν σου κάνω πρόταση Dragic και ΚMartin για Curry και Williams τους δίνεις δηλαδή, αφου έχουν μεγαλύτερο άθροισμα?

Mariuchten,μιλάμε για το να τους αφήνουμε 2 λεπτά, Όχι 1 εβδομάδα.

• Like 1
Δημοσ.

εγω δν προκειται να το εκανα το τρειντ αν ειχα τν george.δεν λεω αυτο.λεω οτι δεν τον εκλεψα!απλα ηθελα αλλον εναν σουπερσταρ στν ομαδα π ειχε καλο προγραμμα στα πλει οφ!

Δημοσ.

Ρε εσύ καλά έκανες που το πρότεινες.

Το ότι δεν έγινε έλεγχος εγώ λέω.

Δεν θα σου πω εγώ ,ούτε κανένας τι θα προτείνεις. Άλλο πράγμα λέω.

Δημοσ.

To μόνο που πρέπει να γίνει είναι να φτιάξει ο γέροντας το σύστημα της λοτερίας, να γίνει κλήρωση του χρόνου γιατί φέτος υπάρχει μεγάλη ανισσοροπία ανάμεσα στις ομάδες.

• Like 1
Δημοσ.

οι αγραφοι κανονες που λεει ο πατρικ ειναι βλακειες.

δεν ειναι καθολου βλακειες οταν το κανουμε εδω 3 χρονια κ δεν εχει δημιουργησει θεμα ποτε κανενας,

γιατι, αν ηταν ετσι θα το ξεραμε ολοι κ δεν θα εκανε κανενας διπλοαλλαγες,

αν ηταν ετσι, αλλαζει,

αλλα βλεπεις, μονο εσυ επειδη φοβηθηκες μην χασεις το ματσαπ πεταχτηκες σαν την τσαπου να αρπαξεις τον παικτη του αλλου,

κατ αρχην λοιπον εκανες πουστια, κατα δευτερον δεν σεβεσαι ουτε το παιχνιδι, ουτε τους συμπαικτες,

συνεπως θα πρεπει να συμμορφωθεις κ να δωσεις τον παικτη πισω

το μεγαλυτερο γελιο ειχε το "θα στον δωσω μετα το ματσαπ", χαχχαχα, δλδ, κατσε να σε κερδισω πρωτα κ μετα,

απαραδεκτος ξανα κ ομολογω οτι δεν το περιμενα με τπτ απο σενα κι οχι μονο αυτο,

ειδες οτι εκανες μλκια, κανε πισω, πες ωπα σορυ, οπως ειπες περσυ, τωρα τι σκαλωμα ειναι αυτο,

σε ειχα για καλυτερο, λυπαμαι κ ντρεπομαι για παρτη σου ειλικρινα κ αυτο ειναι πιστεψε με πολυ πιο σημαντικο απο

οποιοδηποτε παικτη κ απο οποιοδηποτε ματσαπ, κριμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...