nash-gf Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Παλικάρια, καλά χριστούγεννα και χρόνια πολλά. Να είμαστε καλά να παίζουμε (και να τσακωνόμαστε για το) fantasy. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Έλα ρε συ. Όχι Μάρτινς για Randolph. Είναι και πολύ πεσμένος, και θα πέσει κιάλλο ο Martins. Και γενικά δεν τον συμπαθώ καθόλου σαν παίχτη. 13.9 έχει μέσο όρο στα τελευταία 15 παιχνίδια και ο Randolph τώρα ανεβαίνει εκεί που πρέπει να είναι 25.4 έχει στα τελευταία 15 παιχνίδια. Σου είπα για Dragic ή Beal ενδιαφέρομαι από εσένα. Μπορούμε να πάρουμε κάτι από εσένα με τον Faried? Αυτό έγινε επειδή είχε μέχρι πρόσφατα ενοχλήσεις στο γόνατο αλλά τώρα είναι ΟΚ πλέον τις τελευταίες μέρες. Τώρα είναι φθηνός δηλαδή. Ο Beal θα τελειώσει την χρονιά με 22-23 άνετα. Οπότε με Faried αποκλείεται. Μόνο με Z-Bo ίσως τον δώσω. Και ο Z-Bo δεν ξέρω αν θα συνεχίσει να είναι έτσι όταν γυρίσει ο Μαρκ. O Dragic είναι διπλοθεσίτης και έτσι έχει μεγαλύτερη αξία. Τουλάχιστον 25 average θέλω αν δεν είναι διπλοθεσίτης το αντάλλαγμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό έγινε επειδή είχε μέχρι πρόσφατα ενοχλήσεις στο γόνατο αλλά τώρα είναι ΟΚ πλέον τις τελευταίες μέρες. Τώρα είναι φθηνός δηλαδή. Ο Beal θα τελειώσει την χρονιά με 22-23 άνετα. Οπότε με Faried αποκλείεται. Μόνο με Z-Bo ίσως τον δώσω. Και ο Z-Bo δεν ξέρω αν θα συνεχίσει να είναι έτσι όταν γυρίσει ο Μαρκ. O Dragic είναι διπλοθεσίτης και έτσι έχει μεγαλύτερη αξία. Τουλάχιστον 25 average θέλω αν δεν είναι διπλοθεσίτης το αντάλλαγμα.. Τι λες να σου δώσω τον Davis για τον Beal; Ρε την παλεύετε εδώ μέσα; Δίνετε για πλάκα τον Wade με τον Γκασόλ για τον Millsap και όταν είναι η ώρα να ανταλλάξουμε μαζί κάνετε τον Beal τον νέο Jordan και τον κοστολογείτε με Randolph ΚΑΙ ΑΝ;; Are we fuking serious? O Beal έχει 19 μέσο όρο, 16.5 μέσο όρο στα 15 τελευταία παιχνίδια, δηλαδή καθοδική πορεία έχει και όχι ανοδική. Πως τον έβγαλες ότι θα κλείσει τη σεζόν και άνετα με 22-23 ένας θεός ξέρει. Νομίζω ότι βρήκα SG. Πήρα πίσω τον παίχτη μου που όσο τον είχα τον έπαιζε και μόλις τον άφησα γέννησε και έχει 19 μέσο όρο στα τελευταία 15 παιχνίδια. Τώρα θέλουμε έναν SF με αντάλλαγμα PF. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Κορόιδευε ο εμεξελές. Δεν τον χάλασε. Άντε ρε παιδια τελειώνετε, δεν κρατιέμαι να πάρω Αντετοκούμπο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Andy είσαι πολύ περήφανος για αυτά που κάνεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 απαραδεκτος απλα... ασε κατω τον παικτη ρε αλητη μην γινουμε μπιλιες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Frederick πήρα Kirilenko επειδή νόμισα αρχικά ότι ήταν του ανδυ. Δεν ξέρω αν ήθελες να τον κρατήσεις. Αν ήθελες,όταν θες να κάνεις drop κάποιον, πες μου να στον κάνω trade. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 σρυ ρε jimmy..ειναι απλα business! περα απο την πλακα τον ηθελα απο οταν εφυγε ο γκει αλλα μ τν προλαβε ο πατρικ νομιζω!συνηθως δεν παιρνω παιχτες στο ινσομνια οταν κανουν τραμπες αλλα τωρα δεν αντεξα!παιζαμε και μαζι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 τι παει να πει δεν αντεξες ρε παπαρα; δεν επιτρεπονται αυτα ειπαμε, τοσα χρονια παιζουμε, ποτε κανεις δεν πηρε παικτη αλλουνου, τι business κ μλκιες; το ειχα γραψει κιολας οτι ειναι αγραφος κανονας οτι παικτη αλλουνου δεν θα παιρνουμε, δωσε πισω τον παικτη κ κοψε τις παπαριες, αντε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ το λέω σεβασμό στον συμπαίκτη. Και δεν είναι business. Μην ακούω μλκίες. Απλό παιχνίδι είναι. Εγώ δεν το θεωρώ τίμιο αυτό που έκανες. Εγώ που το έκανα αυτό(από λάθος) στον frederick περιμένω trade όποιον να ναι για να του τον δώσω. Λέω trade αν μπορεί και αυτός για να μην φορτωθώ τσάμπα 2 αλλαγές. Τον δίνεις πίσω(έστω με trade) και περασμένα ξεχασμένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 γραφω για τους καινουργιους οτι μου το κανε κ εμενα περσυ ο ιδιος με τον φελτον, αλλα τον αφησε μετα, τωρα πως την ειδε, ιδεα δεν εχω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Επίσης, γιατί πέρασε τόσο εύκολα η ανταλλαγή με τον George? Stern του Insomnia , θα ήθελα την άποψή σου πάνω στην ανταλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 ρε guys παιχνιδι ειναι οπως ειπατε.και προσπαθεις να νικησεις και να εισαι ανταγωνιστικος..απο τν στιγμη που κανεις ""πουστια"" στο παρα 1 υποτιθεται οτι θα πρεπει να εχεις και κατι να χασεις!εγω ετσι το βλεπω!προφανως και θα με τσουζε και μενα αν μ το καναν που μου το εχουν κανει στν αλλη λιγκα π ειμαι αλλα νταξει shit happens! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frederick Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 jimmy για να ληξει το θεμα σου δινω τον ντερρικ για τον κιριλενκο για να τον ανταλλαξεις με τον ροςς και ετσι ο καθενας εχει τον παιχτη του πισω αν και βγενω χαμενος απο αυτο δεν πιραζει για την ηρεμια της λιγκας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Andy συμφωνείς με τον φρεδερίκο(βασιλικό όνομα ) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα