Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

για τον sanders ναι, οκ, αλλα για τους αλλους δυο, επειδη με ρωτησε κ ο anubis τις προαλες νμζω για τον faverani,

οτι κ να παρεις > 0 θα κανει, κ οσο για το πρωτο κομματι:

"Tι νοημα εχει να μπεις π.ο. αν δεν μπορεις να χτυπήσεις τιτλο;"

θα διαφωνησω κι εδω, δεν πιστευω οτι μπορεις να χτυπησεις τιτλο ακομα κ με ολους αυτους υγιεις,

ουτε κ εγω μπορω, σεντονιας κ βασιλω ειναι στον τελικο κ το παιζουμε κ στοιχημα οποιος γουσταρει

Έχω λιώσει στο γέλιο από επικό post πατρικιου.

ναι ρε, εχει κ αγωνες καταταξης μετα :P

κ μικρο τελικο κ οτι γουσταρεις :P

ετσι τον εφαγα τον χρησταρα την 1η χρονια, δεν το ξερε οτι ειχε μικρο τελικο,

πηδηξα το πτωμα του κ βγηκα 3ος :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλα ναι, αλλά να έχεις μια ελπίδα αν τους πανε ολα στραβα + κανα 2 τραυματισμοί. Και ο Ανδεις ειναι καλός και μπορει να χτυπήσει τελικό. Εσύ πας κλασικα για 3ο-4ος :P

• Like 1

χαχαχα, μωρε αν φτασω 3ος-4ος ετσι οπως παιζουν τωρα οι μλκες οι δικοι μου ευχαριστημενος θα μαι :P

αλλα πλακα πλακα εχει τζερτζελο το φαντασυ, θα παιζω μονο κ μονο για το τζερτζελο,

τι αγχωνομαι :P :D

το τζερτζελο εδω ειναι αξιας ανεκτιμητης, ποιος τιτλος τωρα κ κουραφεξαλα; :P :D

• Like 1

ετσι τον εφαγα τον χρησταρα την 1η χρονια, δεν το ξερε οτι ειχε μικρο τελικο,

πηδηξα το πτωμα του κ βγηκα 3ος :lol:

Mη μου τα θυμίζεις που πήγαινα τραίνο για τίτλο και έχασα Love κ Aldridge στα π.ο.

• Like 1

καλα αυτος ο love εχει γμσει πολλες ομαδες, γιατι εγω υπηρχε περιπτωση να το χανα περσυ με

love & harden στα καλυτερα του;

0 να καναν οι υπολοιποι, μ αυτους τους δυο τον καθαρισα τον τιτλο για πλακα,

οπως κ εσυ φυσικα με Love & LMA

Και ο Άντυ έχει ομαδάρα, ειδικά μετά την ανταλλαγή του George (τι σκεφτόσουν ρε συ Κρις και του τον έδωσες; ).

μωρε καλη ομαδα εχει, αλλα προσωπικα δεν πιστευω οτι μπορει να τα βαλει με τα θηρια,

ασε που ειναι.. επιπολαιος :lol:

θα κανει κανα trade καλο παρακατω κ θα την πατησει :P :D

ποσο αποδοση να χει τελικος σεντονιας - βασιλω;

απο 2,50 κ πανω ειναι value & το παιζω :lol:

Και ο Άντυ έχει ομαδάρα, ειδικά μετά την ανταλλαγή του George (τι σκεφτόσουν ρε συ Κρις και του τον έδωσες; ).

Νταξει, καθαρα μπασκετικά δεν θα γινόταν ποτε αυτη η ανταλλαγη, στο φαντασι πήρα εναν 20αρη και εναν 27αρη για εναν που πιάνει 30+ και έναν ρολιστα του 15 που βεβαια τωρα τελευταια αρχίζει να τα πηγαινει καλά.  Για φανταζι δεν ήταν κακή ανταλλαγή με βαση το μ.ο. και έχοντας ως δεδομένο ότι σε λίγκα με τοσους παιχτες δεν εχεις περιθώρια βελτίωσης παίρνοντας FA. Αν παίζαμε σε λίγκα με 10 ομάδες φυσικά και τα ανταλλάγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Τι εννοω, όταν μπορεις να παρεις FA που θα σου γράψει 20π τότε για να δώσεις εναν παιχτη που πιανει 30+ θα πρέπει τα ανταλλάγματα να ειναι 2 τουλάχιστον και επιπέδου 27+ τουλάχιστον, όταν ομως έχεις FA που βρισκονται κοντα στο 10, τότε ακόμα και ένας 20αρης ειναι καλή μεταγραφή. 

"ρισκαρα" με george γιατι εχει πολυ καλο προγραμμα στα playoff!κατα τα αλλα κομπλε η ομαδα μου..δεν εχω παραπονο!αν μ βγει και ο tobias που τν αφησε ο σεντονερ για καποιο λογο ειμαι υπερκομπλε!!

εννοω οτι εδωσα εναν 26αρι και εναν 22αρι για εναν παιχτη ουσιαστικα γιατι ο καρολ τν μια μπορει να μ κανει 20 τν αλλη 10..αυτο εννοω!

Νίκο σου έκανα ένα trade offer με SG για PF.

Έλα ρε συ. Όχι Μάρτινς για Randolph. Είναι και πολύ πεσμένος, και θα πέσει κιάλλο ο Martins. Και γενικά δεν τον συμπαθώ καθόλου σαν παίχτη. 13.9 έχει μέσο όρο στα τελευταία 15 παιχνίδια και ο Randolph τώρα ανεβαίνει εκεί που πρέπει να είναι 25.4 έχει στα τελευταία 15 παιχνίδια.

Σου είπα για Dragic ή Beal ενδιαφέρομαι από εσένα.

Νίκο μπήκα να δω αλλά το'χεις ακυρώσει.

Μπορούμε να πάρουμε κάτι από εσένα με τον Faried?

Tι νοημα εχει να μπεις π.ο. αν δεν μπορεις να χτυπήσεις τιτλο; Και αντε πες και τους αφήνω, τι να παρω; Hardaway? O Hinrich ειχε αρχισει να παιζει κοντα στο 17-18, για τον Ασικ ακομα πιστευω ότι θα προσπαθήσουν να του βρουν ομαδα αν θέλουν να πανε για τιτλο, οσο για τον Σαντερς στο IR καθεται.. Το θεμα ειναι ότι αυτοι οι 3 πιανουν ανετα 60αρι σαν συνολο, αντε να δουμε αν και ποτε θα γυρίσουν. 

O Asik κάναν πουστιά να τον πάρουν, προσφέραν συμβόλαιο 25 εκατομμύρια, 5 τον πρώτο 5 τον δεύτερο και 15 τον τρίτο χρόνο και πραγματικά δεν νομίζω να ενδιαφερθεί καμμία ομάδα να πάρει τον Asik με συμβόλαιο 15 εκατομμύρια την επόμενη χρονιά.

"ρισκαρα" με george γιατι εχει πολυ καλο προγραμμα στα playoff!κατα τα αλλα κομπλε η ομαδα μου..δεν εχω παραπονο!αν μ βγει και ο tobias που τν αφησε ο σεντονερ για καποιο λογο ειμαι υπερκομπλε!!

Ρίσκαρε λέει ο μλκς. Ρε παιδιά ψήνεται κανένας να μου δώσει Lebron, Love, Ηοward, Durant ή Paul να ρισκάρω και εγώ;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...