nash-gf Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παλιόπαιδα, γιατί τον τσαντίζετε τον Πάτρικ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 πες τα ρε νας, εγω ειδες, σε βαλα στην λιστα για του χρονου οι υπολοιποι δρομο, δεν ταιριαζουν τα χνωτα μας ρε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nash-gf Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Τίποτα, οι ευθύνες είναι ξεκάθαρα του κομισάριου, δυσφημίζει το προιόν με την κακοδιαχείριση του. (Υπερβάλλεις κι εσύ πάντως, ο Βασίλης και ο Τηλέμαχος μια χαρά παίζουν γιατί να μείνουν απ' έξω. Για τους υπόλοιπους δεν έχω άποψη, το μόνο πρόβλημα που βλέπω φέτος είναι ότι ο alex και ο klain δεν ασχολούνται καθόλου). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 το χω εγω αυτο ρε συ, ειμαι της υπερβολης, δεν το χεις καταλαβει ακομα; δημοσιογραφος επρεπε να χω γινει αντε ας μπει κ ο βασιλης κ ο τηλεμαχος, 10 ατομα για ημιτελικα απευθειας, οι υπολοιποι δρομο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 ντι γουέιντ vs τρένων: χάσαμε μία (ακόμη ) μάχη, αλλά σας περιμένουν μεγάλα χουνέρια τσαφτσούφηδες αχαχαχα...στο τέλος εκτροχιάζουν τον γαμπρό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 κ φυσικα μην ξεχναμε κ το all time classic ε; ξερω κι εγω κατι τρενα που: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Τι θα γίνει ρε παιδιά; Εναν sg θα βρούμε της πλάκας να ανταλλαξουμε; Μχλς δες λίγο το τρέιντ που σου έστειλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Νίκο σου έκανα ένα trade offer με SG για PF. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Νίκο μπήκα να δω αλλά το'χεις ακυρώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Παλι γμσε ο plumlee, 17 ποντοι κ 20 ριμπαουντ ειναι καλα; κ ο αλλος ο ασχετος λεει ποιος πλαμλι; αν ειναι δυνατον .. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nash-gf Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μα επειδή τον απαξίωσε έτσι ο sentoner τον Plumlee, το πήρε προσωπικά ο παίκτης και μιας που παίζουμε αντίπαλοι αυτή την βδομάδα, είπε να του κάνει χριστουγεννιάτικο δωράκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 αντε ρε, δεν το χα προσεξει αυτο, γμησε τονα ρε plumlee, παμε ρε παιχτουρααααααααααααααααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Εχω 3 παιχτες out και 2 που γράφουν αρνητικά σκορ. fml Δεν με θέλει φέτος με τιποτα.. Οχι τιποτα αλλο αλλά ο hinrich ήταν να φυγει με τρειντ και είπα να τον κρατησω γιατι πιστευα ότι θα ειναι κοντα στο 20 μετά τον τραυματισμό του rose, ο Ασικ που τον εχω 6 βδομαδες να καθεται μηπως παρει μεταγραφή τραυματίστηκε και μαλλον δεν παει πουθενα, ο Σαντερς τα πινει καπου στο Μιλγουόκι αφου οι Μπακς κανουν τανκινγκ και δεν βιάζονται να τον επαναφέρουν, ο Καντερ απο εκει που ειχε 20μο για καθε 20αρι κανει 2 μηδενικα.. Ε, στα διαλα πια.. Εχουμε και τον παππου να μας ζαλίζει με τον plumlee... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 χαχα, αφου εισαι ραπαπας ρε, ελευθερωσε τους ρε, ο ασικ απ την στιγμη που δεν εγινε trade ηταν για διωξιμο ρε για μενα, κ ας μην ηταν τραυματιας, αφου δεν τον γουσταρουν ρε, τι τον κρατας; κιρκ λιγα πραγματα, τραυματιστικε κιολας, δρομο, σαντερς τα ιδια, τα κονομησε κ τα πινει στα μπαρακια, στα @@ του, δρομο, αφου εισαστε μλκες ρε κ εσυ κι ο αλλος που περιμενει τον ροντο, εδω παιζει να μεινετε εκτος πλεϊφ οφ κ κρατατε παιχτες που ειναι για δρομο, τι να τους κανετε ρε ολους αυτους; για τους αγωνες καταταξης ε; 9-12; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Tι νοημα εχει να μπεις π.ο. αν δεν μπορεις να χτυπήσεις τιτλο; Και αντε πες και τους αφήνω, τι να παρω; Hardaway? O Hinrich ειχε αρχισει να παιζει κοντα στο 17-18, για τον Ασικ ακομα πιστευω ότι θα προσπαθήσουν να του βρουν ομαδα αν θέλουν να πανε για τιτλο, οσο για τον Σαντερς στο IR καθεται.. Το θεμα ειναι ότι αυτοι οι 3 πιανουν ανετα 60αρι σαν συνολο, αντε να δουμε αν και ποτε θα γυρίσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα