3c0r1z Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μειώνει ο drd από ότι βλέπω.Στο 55άποντο είναι.Άλλο ένα παιχνίδι να ξεκολιαστεί έτσι ο Νας ή ο Κάρι και έφτασε. Stephen Curry 45 points!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Βασικα ολα ντερμπυ ειναι. Σχεδον ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Απλώς έπαιζαν 5 παίχτες μου χθες, σήμερα παίζουν 12 νομίζω... Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μειώνει ο drd από ότι βλέπω.Στο 55άποντο είναι.Άλλο ένα παιχνίδι να ξεκολιαστεί έτσι ο Νας ή ο Κάρι και έφτασε. Stephen Curry 45 points!!! εκμεταλευτηκε την αρχη ο νεος (που πρεπει να χει ξαναπαιξει ) και οταν εγω ψαχνομουν κ δεν ηξερα που παν τα τρια, παρε μια 100αρα στο κεφαλι κ τρεχα τωρα να μειωσεις, αντε να δουμε, δυσκολακι μου φαινεται, εχει κ παιχτουρες κ μαζευει τρελους ποντους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taroutatsou Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ξέρει κανείς που βλέπουμε το πόσους FA έχουμε υπογράψει μέχρι τώρα στην ομάδα και πόσοι μας μένουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Από την άλλη βδομάδα θα στο γράφει στο my team.Για αυτή την βδομάδα δεν έχει όριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ψαχνω ενα SF και ενα PF. Οχι απαραιτητα αυτο που λεμε Top Class αλλα κατι σταθερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Θυμισε μου ποια ομαδα εχεις γιατι ψαχνω SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Athens Warriors Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Oλη η ομαδα πετουσε σήμερα αλλά θα σταθώ στον Andre Miller που κατάλαβε σε ποια είναι και έχει ανεβάσει ενα επιπεδο τουλάχιστον το παιχνιδι του αλλά και στον Paul George που τον πιστευουμε όλοι στο προπονητικό τημ και αναμένουμε να σταθεροποιήσει την απόδοση του σε υψηλό επίπεδο. Good Job, guys, good job. Τώρα μάλιστα που γύρισε ο Rondo έχουμε μια έξτρα λύση στα γκαρντ ενώ αναμένουμε και τον Ντενγκ, χωρις να τον πιέζουμε για την επιστροφη του αφου ο Βινς τον καλύπτει πολύ καλα, για να σηκώσουμε την κουπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ρε γιδοβοσκοι, ημουν 1-4, κερδισα, παλι 1-4? ΠΑΡΑΓΚΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μάλλον μπαίνουν πιο μετά όταν δίνει και το week champion trophy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Νομίζω μπήκαν οι νίκες. Ας γράφει καποιος και τα κανονικά απότελέσματα κ βαθμολογίες εδω σε ένα συγκεντρωτικό πινακα. Μαλλον θα το κανω εγώ αργότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ε τα έχει εδώ. http://games.espn.go.com/fba/standings?leagueId=335282 Δεν μπορώ να κάνω edit το αρχικό ποστ (δεν ξέρω γιατί) αλλιώς θα το έβαζα. Week champion o pritsprats Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα