~mxls~ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 ... η τριμελής επιτροπή που αποτελείται από τον κομμισαριο μόνο... lol Έλα μην μας το χαλάς χριστουγεννιάτικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Για ποιον με περάσεις για τον Αγιο Βασίλη; Τέλος πάντων. Κοίταξα λίγο την ομάδα σου και πέιστηκα. Trade accepted. Μετα το κλεψιμο του George που πέρασε στο ντούκου και άλλαξε τις ισορροπίες πρεπει να είμαι πιο προσεκτικός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Ναι και με τον Τζίμμυ το ψάξαμε αρκετά, ώστε να έχουμε ισορροπία σε ψηλούς/κοντους στα ρόστερ μας. Μέχρι και τριπλή ανταλλαγή μου πρότεινε,προς τιμή του. Μακάρι να αντέξουν τα γόνατα,δεν λέω τίποτ'άλλο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 ασε τις μομφες κομισαριε!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δίκαιη ήταν η ανταλλαγή νομίζω. Αν σκεφτούμε ότι ο Wade παίζει στο 80% των αγώνων(κάπου εκεί παίζει και στο τέλος θα πάει ακόμα λιγότερο), το 25 γίνεται 20. Οπότε Wade και Gasol κάνουν μαζί 40. Frye και Horford κάνουν 41. Από αυτό προκύπτουν και οι ελαφρώς περισσότεροι πόντοι που έχουν μέχρι στιγμής Frye και Horford. Ο Gasol με τον Kobe ανέβηκε επειδή δεν συγκεντρώνεται η άμυνα πάνω του. Χειρότερα θα είναι τώρα χωρίς Kobe λογικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Nίκο για Davis το συζητάς(με άλλoυς παίκτες πλην Durant) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Παντως για να λέμε την αλήθεια μου έχει ανοίξει άσχημα φέτος έως τώρα. Παίζει ο άλλος με 5 και του βγαίνουν 3 DTD. Μιλάμε εδώ αγανάκτησα εγώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Στο προηγούμενο περίμενα Μπάτλερ & Λιν να επιστρέψουν, και οι 2 δεν επέστρεψαν εντός πρόβλεψης, κάνω αλλαγή τον Νίκολσον ο οποίος την ίδια μέρα παίρνει τρέιντ και πάει το μεροκάματο. Στη συνέχεια έβγαλε πρόβλημα στον αχίλλειο ο Ντενγκ. Ο Μπάτλερ έπαιξε χθες και αποχώρησε, Λιν πάει για νέες αποσυίες, ο Ντενγκ έκτοτε παίζει μία-μία.Ταμάμ Πάμε για τίτλο δεν υπάρχουν δικαιολογίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 sg θελετε; σας εχω ενα καλο; marcu belinobiliιιιιιιιιιιιιιι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 In other news: Δήλωση ΣΟΚ από Dwyane Wade: " Θα έκοβα το μπάσκετ αν χαλούσε η μεταγραφή μου! " το γ@μησα και ψόφησε ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Tζιμακο δεν πιστευω να ανταλλαξεις τον ντουραντ για τους 2 παικταραδες που σου δινω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Nίκο για Davis το συζητάς(με άλλoυς παίκτες πλην Durant) ? Μόνο για αυτόν δεν το σύζηταω. Για Ντουραντ σύζηταω τα πάντα όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Durant δεν δίνω. By the way,κοιτάξτε τι κάνει σήμερα η ομάδα του Del piero. Που να έπαιζε κιόλας... Πέρα από αυτόν έχουμε κανέναν άλλο που δεν φτιάχνει ομάδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Κερδισε ο παππους και δεν πήρα ουτε Augustin, ουτε καποιο ψηλό απο Νετς για να προσπαθήσω να χτυπήσω το ματσακι 0/2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Οσον αφορα το Howard για Paul(ποιος Plumlee τωρα το σκεφτηκα λιγο,αλλα αποφασισα να κρατησω Howard,γιατι ημουν ικανοποιημενος με τον Lawson στο PG(εχει αρχισει και κανει κατι νερα απο τοτε,αλλα whatever). σοβαρα μιλας ρε παιχταρα μου; τοσα ξερεις, τοσα λες, καταρχην το trade θα το κοβε ο νικος, γιατι θα με ριχνες ανετα, νο3 ο paul κανα 10αρι ο dwight, κατα δευτερον, ο plumlee ειναι ο μοναδικος σοβαρος ψηλος των suns, για 5αρι μιλαμε παντα, γιατι ολα τα υπολοιπα λιμα (φραϊδες κ μορις κ ιστοριες ειναι 4αρια) και τελος, τραβα δες τι νουμερα κανει στα τελευταια ματς κ μετα μιλα, γενικως με αθροισμα σε πηγα, δεν γινοταν οπως καταλαβαινεις να σου δωσω cp3 για dwight, δεν τιθεται θεμα συγκρισης, οποτε επρεπε να γινει 2πλο το trade, να δωσεις κατι καλυτερο για 2ο παικτη για να παρεις plumlee, το αθροισμα αν θυμαμαι εβγαινε 40 (κ το δικο μου κ το δικο σου), τεσπα, δεν γουσταρεις να κανεις trade, γουστο σου κ καπελο σου, αλλα μην μας λες κιολας οτι δεν ασχολεισαι, γιατι ενα σωρο παικτες-ευκαιριες εχεις τσιμπησει, εκ των οποιων δυο δικοι μου, τεσπα, ουτως ή αλλως εισαι τουλ αδιαφορος (για να μην πω αντιπαθης) στο παιχνιδι, κατα τα αλλα εγω του χρονου μονο σε λιγκα 8 ατομων θα παιξω (κατα προτιμηση με τους νικος, anubis, chris, andys, mxls, nash & jim), το αποκλειω οτιδηποτε διαφορετικο, με διαφορα το χειροτερο πρωταθλημα των τελευταιων ετων το φετινο κ ειναι 3η χρονια που παιρνω μερος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα