jimmy0077 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Χαχα. Καλύτερη ομάδα έχεις Andy νομίζω,ειδικά μετά το trade που έκανες. Πάντως αυτό που λέτε ότι δεν υπάρχουν sg 20+, δεν ισχύει. Και οι 3 δικοί μου που είπα είναι 20+. Κυρίως ενδιαφέρομαι για κάποιον που είναι SF/PF στα ίδια νούμερα, αν έχεις κάποιος. Και για απλό PF το συζητάω.
jimmy0077 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Φήμες αναφέρουν πως ο MLXS κατέθεσε trade offer για τον Dwayne Wade, προσφέροντας τον Chris Bosh ως αντάλλαγμα, αλλά ο Jimmy αρνήθηκε,χωρίς να είναι κάθετα αρνητικός σε μίά διαφορετική πρόταση. Είναι γνωστό πως ο Jimmy ποτέ δεν εκτιμούσε τον Bosh σε αντίθεση με τον Al Horford, τον οποίο θα ήθελε πολύ στην ομάδα του. Φυσικά ο MLXS δύσκολα θα δεχόταν κάτι τέτοιο. Dwayne Wade: " Δεν πρέπει ποτέ να αποκλείουμε τίποτα σε αυτό το άθλημα" 1
nikos21aek Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Ποιόν θέλεις για Dragic ή Beal; Κάνε μου proposal. Wade δεν νομίζω να φτάνω. Νίκο είχα O.J Mayo & Gerald Green αλλά τους ντρόπαρα, 2 sg μου μείναν, τους έτζασα γιατί επέστρεψε στη δράση ο Μπάτλερ. Βασικά δεν τον δίνω γιατί περιμένω δεν ξέρω και εγώ πόσα ματς να παίξει. Τώρα περιμένω να τον αρμέξω επιτέλους. Το ανέφερα μήπως ήταν σε μένα το τρέιντ, θα σου είχα απαντήσει αν είχα δει κάτι. Μόνο Wesley Johnson για έναν απ'τους σάπιους χαχαχαχα xD Που βόσκει τώρα ο Mayo; Να ένας ωραίος να ανταλλαχτεί με τον Garnett. Επίσης πρέπει να βρεθεί μια φόρμουλα να πάρω τον Lillard, και δίνω και το σπίτι μου. (χωρίς τον Davis μέσα όμως )
Andy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 O lillard ειναι δικαιωματικα δικος μου γιατι εγω τον ανακαλυψα περυσι!!αχχχ τωρα τν χαιρονται αλλοι Sent from my iPhone using Insomnia
~mxls~ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Welcome στην ομάδα της καρδιας σου ! Πάμε για τίτλο γατάκιααα!!!
Chrisxxx Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 O Lillard ειναι ανταλλάξιμος, με τα κατάλληλα πολύ καλά ανταλλάγματα.
Chrisxxx Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δεν βλέπω να έχεις πολύ υλικο και δύσκολα να τον έδινα για 2 κατω των 23...
nikos21aek Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Welcome στην ομάδα της καρδιας σου ! Πάμε για τίτλο γατάκιααα!!! Σαν να υπολογίζεις χωρίς τον κομμισαριο εσυ. Wade με Horford γίνεται δεκτό. Το υπόλοιπα σκέλη της ανταλλαγής αν δεν επιστρέψουν στην πρώην ομάδα τους λίαν συντόμως, η ανταλλαγή θα ακυρώθει. Χωρίς φατσουλα γιατι δεν ειναι πλάκα. Δεν βλέπω να έχεις πολύ υλικο και δύσκολα να τον έδινα για 2 κατω των 23... 26 εχει αυτός. Τσονταρεις και ΒΑΡΝΕΣ;
~mxls~ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Σαν να υπολογίζεις χωρίς τον κομμισαριο εσυ. Wade με Horford γίνεται δεκτό. Το υπόλοιπα σκέλη της ανταλλαγής αν δεν επιστρέψουν στην πρώην ομάδα τους λίαν συντόμως, η ανταλλαγή θα ακυρώθει. Χωρίς φατσουλα γιατι δεν ειναι πλάκα.... What? Ρε συ Νικο δίνω Χόρφορντ που έχει πιάσει φόρμα, και κάθε σεζόν παίζει στάνταρ σε ψηλό επίπεδο, σε καλή ηλικία και δεν χάνει ματς φέτος. Ο Γουέιντ είναι το αίσθημα, αν και ξέρω ότι θα χάσει πολλά ματς, και ειδικα προς τέλος της regular season παίζει να κάτσει 5-6 τελευταίους αγώνες πριν τα πλευ οφφς. Μόνο και μόνο επειδή είναι αυτός πουλάω Αλ, σιγά μην τον έδινα. Τον Γκασολ τον ζήτησα γιατί πέραν του Αλ δεν έχω ψηλο ούτε καν στο εικοσάρι. Μόνο ο Μπος κάτι κάνει τελευταία.
nikos21aek Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 O lillard ειναι δικαιωματικα δικος μου γιατι εγω τον ανακαλυψα περυσι!!αχχχ τωρα τν χαιρονται αλλοι Sent from my iPhone using Insomnia Μιλάς ρε λαμόγιο που έχεις τη μισή μου ομάδα την περσινή; Και πας και ανταλλαζεις κιόλας; What? Ρε συ Νικο δίνω Χόρφορντ που έχει πιάσει φόρμα, και κάθε σεζόν παίζει στάνταρ σε ψηλό επίπεδο, σε καλή ηλικία και δεν χάνει ματς φέτος. Ο Γουέιντ είναι το αίσθημα, αν και ξέρω ότι θα χάσει πολλά ματς, και ειδικα προς τέλος της regular season παίζει να κάτσει 5-6 τελευταίους αγώνες πριν τα πλευ οφφς. Μόνο και μόνο επειδή είναι αυτός πουλάω Αλ, σιγά μην τον έδινα. Τον Γκασολ τον ζήτησα γιατί πέραν του Αλ δεν έχω ψηλο ούτε καν στο εικοσάρι. Μόνο ο Μπος κάτι κάνει τελευταία. Δεν γίνονται ανταλλαγές με το τι πιστεύει ο καθένας οτι θα γίνει. Το πε και ο πατρικ πριν. Και εγω σου λέω οτι μπορεί να τραυματιστεί ο Horford και να ανεβεί ο Wade γιατι θα θέλουν να βγουν πρώτοι να πάρουν πλεονέκτημα. Σου είπα πάντως οτι για τον Wade δεν υπάρχει πρόβλημα. Στον Γκασολ κολλάει το θέμα ειδικά με τον Kobe τραυματία. Κλέβεις εκκλησία. Δωστου κάτι πιο ψηλό. 1
~mxls~ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Επίσης ο Φράι να συνεχίζει να ανεβαίνει (στο 12 κάτι τον είχα, προς εικοσάρι πάει) και ο Γκασόλ να βγάλει τραυματισμό. Με τα αν δεν στέκει. Αν ήξερα το μέλλον θα σου'λεγα ποιος βγαίνει στάνταρ κερδισμένος. Το ρίσκο που παίρνω με Ντουέιν είναι πολύ μεγαλύτερο. Στο σήμερα, αυτα ανταλλάζουμε: Horford 654.5 Frye 397.5 1052 πόντοι Gasol 509.5 Wade 474.5 983,9 πόντοι Σε 20αγωνιστικές από τώρα ποιο από τα δίδυμα θα έχει καλύτερη σούμα δεν το ξέρουμε.
nikos21aek Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Θα συνεδριάσει η τριμελής επιτροπή που αποτελείται από τον κομμισαριο μόνο, και θα βγει σύντομα πόρισμα. Εχει αντιστραφεί αυτο κλίμα απο οτι ακούγεται στα πηγαδάκια. 1
sentoner Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Να πω και εγω τη γνωμη μου για τα trade,γιατι βλεπω το χετε κανει μεγαλυτερο ζητημα απ'οτι ειναι. Οσον αφορα το Howard για Paul(ποιος Plumlee τωρα το σκεφτηκα λιγο,αλλα αποφασισα να κρατησω Howard,γιατι ημουν ικανοποιημενος με τον Lawson στο PG(εχει αρχισει και κανει κατι νερα απο τοτε,αλλα whatever). Τωρα,για τις δικες σου προτασεις Nικο,αν ειδες το roster μου θα ειδες οτι στο PF εχω Nowitzki,Henson,Sullinger,Howard,οποτε δεν χωραει καποιο απ'τα 4αρια που προτεινες.Αντιθετως οι SG που αναφερετε μου καλυπτουν και το SF,οποτε δεν ειναι τοσο ευκολο να δωσω καποιον. Εχεις δικιο στο οτι δεν απαντησα καν και πιθανως να μην απαντησα και σε καποιο ακομα trade,απλα τις τελευταιες 2 εβδομαδες μπηκα ελαχιστα λογω ελλειψης χρονου(την προηγουμενη εβδομαδα εχασα με 9 ποντους επειδη 2 μερες δεν μπηκα καν να κανω αλλαγες) και το αμελησα,ζητω συγγνωμη παντως. Γενικα οι περισσοτεροι παικτες μου ειναι παικτες που συμπαθω και υποστηριζω τις ομαδες του,οποτε μου ειναι δυσκολο να τους ανταλλαξω για συναισθηματικους λογους κυριως. Aσχολουμαι οσο προλαβαινω,δεν τα παρατησα ουτε σε εναν αγωνα περυσι και φετος και κανω αυτο που θεωρω καλυτερο ωστε να κερδιζω.Τωρα αν εχει καποιος προβλημα με αυτο,δικαιωμα του,δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα