Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω σου ειπα ανοιξε την λιστα κ βαρα trade, αμα δεχτει κανενας μου λες :lol:

(οχι οτι οι αλλοι δυο δεν ειναι καλοι, αλλα δεν γουσταρει ο λαος τα trades),

εδω εγω ρε του στειλα του αλλουνου 2αδα cp3 κ plumlee για dwight κ ενα αλλο λιμο

(δεν θυμαμαι πιο, αλλα σιγουρα υπερ του ηταν),

κ δεν δεχτηκε ρε, ειναι γτπ οι τυποι, ε σιχαθηκα κ εγω κ τον εκανα drop,

αφου trade δεν δουλευουν,

τεσπα

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε πατρικ αυτο που λες ειναι τοσο δύσκολο να το κάνω, που προτιμώ να μείνω όπως είμαι. Έκανα σε εναν που είχε δυο sg trading block τον Faried και ούτε κάν απάντησε.

Δημοσ.

Οι SG με 20+ μετριούνται στα δάχτυλα και τους τρεις (Stephenson, K. Thompson, Matthews) τους έχει ο Sentoner.

Κι εγώ σ' αυτή την θέση πονάω, αλλά τι να κάνω θα πορευτώ όπως έχω με την ελπίδα να ανέβει κάπως ο Oladipo (ή ο Smith).

• Like 2
Δημοσ.

Ε σε αυτόν έκανα πρόταση και ούτε κάν απάντησε. Τον κόβω ότι και ο Randolph και ο Farried θα τερματίσουν πιο ψηλά και από τους 3.

O delpiero ζει;

Δημοσ.

κι αμα δωσει κανεναν, εγω βγαινω συγγρου,

ναι, μονο που δεν παιζεται ετσι το παιχνιδι guys,

λοιπον, το βρηκα, εγω του χρονου θα παιξω στο παιχνιδι μονο αν το κανουμε μεταξυ μας,

δλδ νικος, anubis, chris, andys, mxls, nash & jim

Δημοσ.

Μόλις πήρα τον δικό μου για το IR. Το ξέχασα οτι βγήκε απο τα πιτ ο Davis και έκανε 33αρι με σπασμένο χέρι χθες αλλά δεν το ήξερα ούτε το περίμενα να επιστρέψει τόσο νωρίς. :D

Ποιούς έχεις μχλ; Butler θέλω.

Δημοσ.

Μπααα ο Alex το παράτησε τελείως μάλλον. Το ίδιο και ο Klain (αν και αυτός κάνει καμιά αλλαγή που και που).

• Like 1
Δημοσ.

Ρε είχα παίξει χθες στοιχημα τον holiday να βάλει πόντους και κοιτούσα το scoreboard του fantasy και σε μια φάση βλέπω Davis substitute τάδε και χαζεψα, νόμιζα έγινε λάθος. Μετα τον βλέπω να μπαίνει μέσα και έπαιξα κάτι ψηλά σε νίκη των πελεκανων με 7 απόδοση (Χαναν με 6 στην πρώτη περίοδο) και Κούβα.

• Like 1
Δημοσ.

Νίκο είχα O.J Mayo & Gerald Green αλλά τους ντρόπαρα, 2 sg μου μείναν, τους έτζασα γιατί επέστρεψε στη δράση ο Μπάτλερ. Βασικά δεν τον δίνω γιατί περιμένω δεν ξέρω και εγώ πόσα ματς να παίξει. Τώρα περιμένω να τον αρμέξω επιτέλους.

Το ανέφερα μήπως ήταν σε μένα το τρέιντ, θα σου είχα απαντήσει αν είχα δει κάτι.

Μόνο Wesley Johnson  για έναν απ'τους σάπιους χαχαχαχα xD

Δημοσ.

δεν θελει σαπακι ρε ο νικολης, τα guard του σεντονια εβαλε στο ματι,

αλλα σιγα μην τα δωσει, κοιτα ρε, τοσα ατομα κ μονος ενας εχει guard κ

μαζεψε κ τα 3 κ δεν δινει ουτε τον πυρετο του :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...