Andy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Αυτή την εβδομάδα βρήκαν να ακυρωθεί ματς που είχα 2 παίκτες? Είχα λίγες πιθανότητες να κερδίσω τον σεντονερ,πάνε τώρα.. Εκτός αν ο KD κάνει 100άρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 LOL και το βιντεάκι ξεκινάει με : this is a song for my haters!!! χαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nash-gf Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 αχαχααχαχ ναι ρε, ειμαι ειδικος στο να αναβω τα αιματα, δεν το μαθες ακομα; Χαλάλι σου ό,τι κι αν κάνεις, είσαι η ψυχή του fantasy. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sentoner Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Αυτή την εβδομάδα βρήκαν να ακυρωθεί ματς που είχα 2 παίκτες? Είχα λίγες πιθανότητες να κερδίσω τον σεντονερ,πάνε τώρα.. Εκτός αν ο KD κάνει 100άρια Μου χει ανοιξει λιγο φετος ειναι η αληθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Τωρα ας σου ανοιξει οσο θελει για να σου κλεισει μετ, χαχα, ακου εκει να μην δινει ουτε παικτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 πεσαμε πανω στην ξεκωλιαση αφφλαλο και λαμαρκους..γκαντεμια!παμε για νικη με νικολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Διεξάγονται έρευνες για στημένο trade. Πολυ πιθανό να μηδενιστεις την άλλη βδομάδα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 ρε γερο-πατρικ απο την ημερα που μιλησες εχω χασει 4 παικτες ρε...Μα τον Δια δηλαδη βουντου εχεις κανει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Διεξάγονται έρευνες για στημένο trade. Πολυ πιθανό να μηδενιστεις την άλλη βδομάδα. παιζει μονο δυο ματσακια ο γιωργης!!!τυχερος εισαι!(μεσα στην ατυχια σου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 ρε γερο-πατρικ απο την ημερα που μιλησες εχω χασει 4 παικτες ρε...Μα τον Δια δηλαδη βουντου εχεις κανει... το θεμα ειναι πως θα σταματησουμε τα "θηρια" ρε, δεν εισαι εσυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Θέλει κανένας κάποιον PF δικό μου, να μου δώσει έναν SG; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Daniel Agger στο IR μπαίνουν μόνο παίχτες που εχουν παίξει έστω και 1 παιχνίδι με την ομάδα μας. Μόνες εξαιρέσεις παίχτες των πρώτων 5 πικς αν τραυματιστούν πριν κάν παίξουν. Τον Redick δεν μπορεί κανένας εκτός απο εμένα να τον βάλει IR γιαυτο και τον άφησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Θέλει κανένας κάποιον PF δικό μου, να μου δώσει έναν SG; που-φου ειναι αυτα που εχεις ρε ή σαπακιλο-που-φου; μονο ο χοντρος αξιζει, αλλα αυτον ή που δεν θα τον δινεις ή θα θες γη κ ουρανο εντωμεταξυ μωρι κουφαλα anubis ξεκ@λιαστηκες με το trade, εσυ δεν εισαι που χεις τον αμιρ; αντε κουφαλα, θα ξεκ@λιαστεις τωρα, κλασσικος πατρικ κουβας, το καλυτερο ντραφτ εκανα, ειδικα στις τελευταιες θεσεις, ρετζι τζακσον, ρομπιν λοπεζ & χενσον ξεκ@λιαζονται επισης, μες στην μανια μου να κανω αλλαγες αφησα τρελες παιχτουρες κ τους πηραν τωρα ο σεντονιας κ βασιλω κ μας το παιζουν τσαμπα μαγκες, καταλαβες; τεσπα... ουτως ή αλλως κονομησαμε χοντρα στο daily με χενσον, οποτε δεν πα να παρουν οσα πρωταθληματα θελουν κ οι δυο μαζι; κ τι εγινε; εγω θα χω βγαλει του κοσμου το χρημα ως τοτε κακα τα ψεματα ομως, ειναι κ λιγο "αδικο" το μπουρδελο το ετησιο φαντασυ, φαινονται απο την αρχη οι ομαδαρες, δλδ who r we supposed to beat them; μονο μεταξυ τους θα κανουν ηττα αυτοι ρε, δεν χανουν πουθενα λεμε, οι ομαδες που εχουν ειναι τερατα, για αυτο κ καταλαβαινω απολυτα αυτους που το παρατανε, οχι αυτους που το παρατησαν απο την αρχη, γιατι μου φαινεται οτι εδω ειχαμε κ τετοιους, αλλα στην πορεια, κοιταει ο αλλος σου λεει σαπακια βγηκαν αυτοι που ντραφταρα, μλκας ειμαι, ασχετος απο ντραφτ, ατυχια, δεν εχει σημασια, σημασια εχει οτι δεν εχω τυχη ρε, γιατι να παιξω; βεβαια γ@μαει τους αλλους κ το παιχνιδι ετσι, αλλα σιγα, χ3στηκε Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2013 από patrickdrd 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 που-φου ειναι αυτα που εχεις ρε ή σαπακιλο-που-φου; μονο ο χοντρος αξιζει, αλλα αυτον ή που δεν θα τον δινεις ή θα θες γη κ ουρανο εντωμεταξυ μωρι κουφαλα anubis ξεκ@λιαστηκες με το trade, εσυ δεν εισαι που χεις τον αμιρ; αντε κουφαλα, θα ξεκ@λιαστεις τωρα, κλασσικος πατρικ κουβας, το καλυτερο ντραφτ εκανα, ειδικα στις τελευταιες θεσεις, ρετζι τζακσον, ρομπιν λοπεζ & χενσον ξεκ@λιαζονται επισης, μες στην μανια μου να κανω αλλαγες αφησα τρελες παιχτουρες κ τους πηραν τωρα ο σεντονιας κ βασιλω κ μας το παιζουν τσαμπα μαγκες, καταλαβες; τεσπα... ουτως ή αλλως κονομησαμε χοντρα στο daily με χενσον, οποτε δεν πα να παρουν οσα πρωταθληματα θελουν κ οι δυο μαζι; κ τι εγινε; εγω θα χω βγαλει του κοσμου το χρημα ως τοτε κακα τα ψεματα ομως, ειναι κ λιγο "αδικο" το μπουρδελο το ετησιο φαντασυ, φαινονται απο την αρχη οι ομαδαρες, δλδ who r we supposed to beat them; μονο μεταξυ τους θα κανουν ηττα αυτοι ρε, δεν χανουν πουθενα λεμε, οι ομαδες που εχουν ειναι τερατα, για αυτο κ καταλαβαινω απολυτα αυτους που το παρατανε, οχι αυτους που το παρατησαν απο την αρχη, γιατι μου φαινεται οτι εδω ειχαμε κ τετοιους, αλλα στην πορεια, κοιταει ο αλλος σου λεει σαπακια βγηκαν αυτοι που ντραφταρα, μλκας ειμαι, ασχετος απο ντραφτ, ατυχια, δεν εχει σημασια, σημασια εχει οτι δεν εχω τυχη ρε, γιατι να παιξω; βεβαια γ@μαει τους αλλους κ το παιχνιδι ετσι, αλλα σιγα, χ3στηκε Λες μλκίες σε όλα και είναι τόσα πολλά. 1. Όλα μου τα PF είναι καλά. 2. Όλα τα ανταλλάζω. Θέλω SG. Τώρα άμα θέλεις τον Randolph και να δώσεις τον Korver ή τον Robinson θα πάρεις τα @@ μου εννοείται. 3. Ποιός Amir; Lowry. Toν θυμάσαι που ήταν πρώτος σε μέσο όρο πέρυσι μέχρι να έρθει ο Gay; 4. Σιγά το ντράφτ που έκανες. 5. To fantasy δεν είναι καθόλου άδικο, ειδικά φέτος. Όλες οι ομάδες είναι ισάξιες σχεδόν. Σε κάποιους κάτσαν μερικά "σαπάκια" που αυτό πάντα γίνεται. Ο Βασίλης που είναι πρώτος με κέρδισε για 90 πόντους, χωρίς τον Τζέφερσον. Και αν κάτσεις και βάλεις κάτω όλες τις ομάδες υγιείς, όλες στα ίδια παίζουν. 6. Εν ολίγης. Όπως τον πίνω τώρα εγώ χωρίς τον Davis (μείον 100-120 πόντους τη βδομάδα) και χωρίς τον Redick (60-80 πόντους τη βδομάδα), είναι και λίγο ντεφορμέ κάποιοι, το ίδιο μπορεί να γίνει και στα πλέι οφ σε κάποιον άλλον και να χάσει το πρωτάθλημα. Οι διαφορές μέχρι στιγμής είναι σε τραυματισμούς και σε φόρμες. Θες να μου πείς ότι δεν παίζει ο Randolph να πετάξει την βδομάδα που εκείνη που θα παίζω αγώνα με δυνατό ένα 50άρι σε ένα ματς και να βγάλει βδομάδα με 150 και όχι με 35 που την έβγαλε αυτή; Όλες τις ομάδες άμα στις βάλω κάτω, ή από τραυματισμούς είναι χαμηλά τα σκόρ τους, ή επειδή το παράτησαν, ή περιστασιακά λόγω φόρμας. 7. Οι μόνοι που το χουν παρατήσει είναι αυτοί που το χουν παρατημένο από την αρχή. Άσχετο. O Daniel Αgger ποιός είναι; Μπαίνει καθόλου εδώ μέσα; Πήγε τον ξαναπήρε και τον ξαναέβαλε στο IR τον παίχτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα