Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ποια συστηματα; κατσε ρε συ, δεν παιζει τοσο ρολο η θεση κ σε ενα αλλο ροτο επαιζα κ τελευταιος πικαρα (16 ατομα) κ

μια χαρα ομαδα εκανα με αντονυ ντεϊβις, ιρβινγκ, κλπ κλπ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τυχαίνει, βασικά ο Νίκος φταίει που διέλυσε τα συστήματα. Νομοτελειακά οι περισσότεροι που πήραν τελευταία πικ ήταν καταδικασμένοι. Δεν είναι κανονικό ΝΒΑ να πείς οτι ναι μεν πήρα τελευταία πικ αλλά έχω ήδη καλή ομάδα σε κορμό απο πέρσυ και δεν με νοιάζει. Εδώ τους πήραμε ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΚ, και δεν κρατήσαμε ούτε έναν απο πέρσυ. Χαίρω πολύ.

πεσ τα!!!!!!!!!!!!!!απο του χρονου ολοι στη λοταρια κ απο κει κ περα κιπερς league!σκεφτομαι μακροπροθεσμα αλλα θα μετραει ετσι η λιγκα!

• Like 1

Ρε Πατρίκιε με δουλεύεις; Εδώ μέσα, το να διάλεγε κάποιος στο Ινσόμνια Άντονυ Ντεϊβις, Ίρβιγκ σαν τελευταίο πικ με άλλους 16 πιο πρίν θα ήταν αδύνατο. Μόνο αυτοί οι δύο που είπες, εδώ μέσα ήταν στα τοπ πικ. Εγώ και ο Anubis που πέρσυ ήμασταν χαλαρά πρώτοι όλοι τη χρονιά σε δύση και ανατολή, φέτος παλεύουμε να μπούμε Π.Ο. Και έρχεται ο καθένας που μου κάνει τυχαίες νίκες με άτομα που δεν ασχολούνται και δεν βάζουν παίκτες και μου λέει οτι δεν θα μπώ Π.Ο. Εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω παίξει με ούτε έναν ανενεργό παίκτη, έχει καταντήσει λίγκα παρωδία που οι νίκες κρίνονται απ' το αν κάποιος ασχολείται στο να αλλάζει την ομάδα του η όχι! Πέρσυ μόνο 2 δεν έμπαιναν όλοι και όλοι.

πεσ τα!!!!!!!!!!!!!!απο του χρονου ολοι στη λοταρια κ απο κει κ περα κιπερς league!σκεφτομαι μακροπροθεσμα αλλα θα μετραει ετσι η λιγκα!

Το σωστό είναι να γίνεται κλήρωση για τα πικς κάθε χρόνο. Το πιο αξιοκρατικό.

• Like 1

Ρε Πατρίκιε με δουλεύεις; Εδώ μέσα, το να διάλεγε κάποιος στο Ινσόμνια Άντονυ Ντεϊβις, Ίρβιγκ σαν τελευταίο πικ με άλλους 16 πιο πρίν θα ήταν αδύνατο. Μόνο αυτοί οι δύο που είπες, εδώ μέσα ήταν στα τοπ πικ. Εγώ και ο Anubis που πέρσυ ήμασταν χαλαρά πρώτοι όλοι τη χρονιά σε δύση και ανατολή, φέτος παλεύουμε να μπούμε Π.Ο. Και έρχεται ο καθένας που μου κάνει τυχαίες νίκες με άτομα που δεν ασχολούνται και δεν βάζουν παίκτες και μου λέει οτι δεν θα μπώ Π.Ο. Εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω παίξει με ούτε έναν ανενεργό παίκτη, έχει καταντήσει λίγκα παρωδία που οι νίκες κρίνονται απ' το αν κάποιος ασχολείται στο να αλλάζει την ομάδα του η όχι! Πέρσυ μόνο 2 δεν έμπαιναν όλοι και όλοι.

Το σωστό είναι να γίνεται κλήρωση για τα πικς κάθε χρόνο. Το πιο αξιοκρατικό.

συμφωνω!επισης μονο 2 δεν ειναι αυτοι που δεν ασχολουνται?ο ντελ πιερο και ο κλαιν μαιν?αν κ εγω οταν επαιξα με κλαιν μαιν εβαζε παιχτες κανονικα

Κλαιν Μαιν, Ντελπιέρο, κάτι Άγκερ, κάτι Φρεντερίκοι δεν ασχολούνται, αλλά είναι και άλλοι που απλά κάνουν νίκες στην τύχη. Εδώ τους ψάχναμε με το κυάλι κάθε φορά για να διαλέξουν παίκτη, γινόταν σήριαλ.

Νομίζω είναι σαφές ότι τα trades δεν αξιολογούνται μόνο με την παραγωγή των παικτών την εποχή που γίνονται, αλλά με το τι θα γίνει όλη την season.

Και ο Gordon κατά την γνώμη μου πάλι θα χάσει μεγάλο διάστημα και χάρηκα που τον ξεφορτώθηκα. Τέλος πάντων, το τι trade κάνει ο καθένας είναι δικό του θέμα.

Εμένα αυτό που με ενόχλησε ήταν η αναφορά του στυλ " τι αστείος που είναι αυτός που μου προτείνει τέτοιο trade"

Eπίσης, για πες μου ποιον κέρδισα που δεν βάζει παίκτες. Όλοι βάζουν που έχω παίξει.

Πες μας ποιοι δεν βάζουν παίχτες.

Και αν είσαι σε λίγκα παρωδία και έχεις 1-4 κάτι φταίει.

Εντάξει δεν πειράζει, δεν κρατάω κακία. Μερικοί όταν χάνουν, προσπαθούν να βρουν φθηνές δικαιολογίες για τις ήττες τους.

Λες και κερδίζουμε κάτι ή χάνουμε κάτι ανάλογα με το fantasy.

Όχι εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο, απλά επειδή απο πέρσυ παρακολουθούσα τον Γουεϊντ σαν παίκτη, ήταν κάποιες φάσεις που δεν έπαιζε σε κρίσιμα σημεία για τον ιδιοκτήτη του που έχανε πολύτιμους πόντους την συγκεκριμένη μέρα. Γι' αυτό αποφάσισα να το ρισκάρω με τον Γκόρντον, και ότι βγεί. Ακριβώς για το οτι δεν έχω να χάσω κάτι με το φάντασυ το έκανα αυτό, δεν με ένοιαζε. Η αναφορά στο οτι κάνουν κάποιοι τσάμπα νίκες, δεν πήγαινε μόνο για σένα αφού έτσι και αλλιώς σε όλους μας θα έρθει η σειρά να παίξουμε με τους ανενεργούς.

Αντιθέτως εσύ βγήκες και είπες πικρόχολα "τι σε νοιάζει εσένα τι θα γίνει με τον Γουεϊντ, αφού δεν θα μπείς έτσι και αλλιώς Π.Ο". Το μόνο σίγουρο είναι οτι ο μοναδικός πικρόχολος ΔΕΝ ήμουν εγώ.

Με Delpiero και klain main δεν έχω παίξει ακόμα και δεν ξέρω τι κάνουν.

Όλοι οι υπόλοιποι κανονικότατα βάζουν παίκτες και πρέπει να τους ζητήσεις συγγνώμη που λες το αντίθετο.

Και έχουν και καλύτερο ή ίδιο ρεκόρ με εσένα.

Το ότι αργούσαν να διαλέγουν ισχύει, αλλά είναι άσχετο.

Δεν σου φταίει κανένας αν με τα picks που, περά της 1ης εβδομάδας έχεις κάνει μέγιστο score 545.

Αμάν πια με την κλάψα.

Λοιπον ετοιμαζεται ανταλλαγη paul George, περιμένω προτασεις, η μεταγραφή είναι σχεδόν κλεισμένη απο τον Ανδυ..

ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΕΙ!!!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!

• Like 2

'Εχω πεί τι φταίει που δεν κάνω score αλλά δεν παρακολουθούσες. Όταν έχεις το μισό ρόστερ εκτός, τους υπόλοιπους να έχουν μέτριες χρονιές για την αξία τους + τη θέση που έτρωγε ο Γκαλινάρι (που τελικά ΔΕΝ επιστρέφει) είναι απόλυτα λογικό.

Καθαρά θέμα τύχης είναι.

Είμαστε απίστευτοι, τσακωνόμαστε μέχρι και για τις ανταλλαγές και τις νίκες των αντιπάλων. :P

(Πάτρικ το χεις καταλάβει ότι εσύ φταις για όλα; Από το μύνημα σου που έγραψες για τα trades, άναψαν τα αίματα). :P

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...