patrickdrd Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 ασε ρε, ετσι ελεγες κ για τους αλλους, που ναι οι αλλοι, οεο; δεν σε χαλασε που ειναι ψοφιοι φαε τωρα τις φαπες σου κ θα στρωσεις που θα πας τα trade παντως δεν βλεπω να δουλευουν, ενα σωρο προτασεις εστειλα, παικτες με κατωτερο ρανκ ζητησα δινοντας δικους μου με καλυτερο (updated συμφωνα με επισημο site), δεν δεχεται κανεις, στον σεντονια εστειλα αρκετες, δεν γουσταρει ο τυπος, νομιζει οτι εχει φτιαξει υπερομαδα κ πως το χει σιγουρο το πρωταθλημα, χαχχαα δεν βλεπει τον ανδυ που κι αυτος ετσι νομισε κ ξαφινικα οι "παιχταραδες" που μαζεψε απ την ελευθερη αγορα κινουνται μεταξυ φθορας κ αφθαρσιας για να μην πω πως κ περσυ περασαν κατι τρενα στην κανονικη περιοδο, τι καναν στα πλεϊ οφφς; μας αφησαν απ τον 1ο γυρο τεσπα, I'm done με τα trades, δεν ξαναστελνω τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Και στον ρούκι καμια τρειντια. Αυτοί είστε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Ρε νεοπες δεν σας εχω πει μην μου τσαντιζετε τον πατρικ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Ti τρειντιά που δεν ανταλλάζετε τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Όταν ο άλλος δίνει Πατσούλια και Σάμπερτ για Μπούζερ και Μπήσλυ πώς περιμένει μετά να γίνει η ανταλλαγή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Τι τρειντια ρε εδω ο ενας δινει Ντανκαν για Μπλεντσο και ο αλλος Χικσον κ Ντεαντρε για Π.Τζορτζ... Αρ γιου σιριους; Μ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Έδωσα Γουεϊντ για Γκόρντον και φαινομενικά φαίνεται οτι χάνω μέχρι στιγμής, αλλά ο Γουεϊντ είναι injury prone και σε μερικά ματς δεν παίζει καν. Και τον Μάρτη που θα έχουμε εμείς τα Π.Ο, ίσως να παίζει ακόμη λιγότερο εκείνες τις μέρες (πρίν τα κανονικά Π.Ο του NBA). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Αν λογικευτεί ο Ανδυς παιζει να έχουμε σημαντικό τρέιντ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Όταν ο άλλος δίνει Πατσούλια και Σάμπερτ για Μπούζερ και Μπήσλυ πώς περιμένει μετά να γίνει η ανταλλαγή; Kαλά και εσύ ήθελες να δώσεις Vasquez και Gordon για Dragic και Kevin Martin που έχουν παραπάνω 15 fantasy points μέσο όρο. Οπότε καλύτερα μην μιλάς έτσι για άλλους όταν κάνεις χειρότερα. Και την πρόταση την έκανα σκεπτόμενος το ότι εφόσον μου είχες δώσει Wade για Gordon που είναι ληστεία, μπορεί να έκανες και άλλος λάθος. Έδωσα Γουεϊντ για Γκόρντον και φαινομενικά φαίνεται οτι χάνω μέχρι στιγμής, αλλά ο Γουεϊντ είναι injury prone και σε μερικά ματς δεν παίζει καν. Και τον Μάρτη που θα έχουμε εμείς τα Π.Ο, ίσως να παίζει ακόμη λιγότερο εκείνες τις μέρες (πρίν τα κανονικά Π.Ο του NBA). Ο Wade δεν είναι injury prone. Μια στο τόσο χάνει αγώνες προληπτικά, για να μην επιβαρυνθούν τα γόνατά του. Ο Gordon είναι injury prone επειδή δεν έχει παίξει ποτέ πάνω από 20-25 ματς σερί στην καριέρα του. Και σόρρυ που θα το πω έτσι, αλλά δεν θα είσαι στα playoff για να σε νοιάζει τόσο τι θα γίνει τότε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 κι οχι μονο αυτο, με ρεκορ 1-4 δεν ξερεις καν αν θα εισαι, καλυτερα να επικεντρωθεις να μπεις σ αυτα κ βλεπουμε μετα εγω εδωσα καλντερον στον σεντονια για τον σαλιτζερ κ δεν τον δινει ο αλητης, μην δωσει καναν παικτη ο τσιγκουναρος καλντερον 117 ρανκ, σαλι 125 (updated 1/12), σιγα το λιμο να πουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Εδώ πέρσυ μπήκε ο Νίκος με χειρότερο ρεκόρ στην αρχή. Τζίμη άσε τις μούφες, όταν μου πρόσφερες Γκόρντον ο Γουεϊντ ήταν αρκετά πεσμένος, και μετα έκανε κάποια σερί μάτς και ανέβηκε το σερί του. Νομίζω τότε ο Γκόρντον ήταν γύρω στο 19 και ο Γουέϊντ 21. Άλλο αυτό και άλλο να μου δίνεις Πατσούλιες και Σαμπέρτηδες για Μπούζερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 κι ο boozer πολυ πεσμενος ειναι τελευταια, για την ακριβεια, αυτη την στιγμη Taj Gibson > Boozer 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Όχι όταν του τον είχα προσφέρει εγώ. Και γενικά χαίρω πολύ, αν προσέξετε όλοι οι περσυνοί που ήμασταν top seed σε ανατολή/δύση, φέτος είμαστε στον πάτο. Όχι οτι με πειράζει ιδιαίτερα (εξάλλου παιχνίδι είναι), αλλά αν είχαμε οι περσυνοί έστω κάποια μεσαία πικς πάλι πρώτοι θα είμασταν. Άσε που πλέον ασχολούνται ούτε οι μισοί με τις ομάδες, τα έχουν παρατήσει οι περισσότεροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 οχι κ ολοι μεγαλε, εγω σταθερα στην κορυφη ειμαι, 3 χρονια τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Τυχαίνει, βασικά ο Νίκος φταίει που διέλυσε τα συστήματα. Νομοτελειακά οι περισσότεροι που πήραν τελευταία πικ ήταν καταδικασμένοι. Δεν είναι κανονικό ΝΒΑ να πείς οτι ναι μεν πήρα τελευταία πικ αλλά έχω ήδη καλή ομάδα σε κορμό απο πέρσυ και δεν με νοιάζει. Εδώ τους πήραμε ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΚ, και δεν κρατήσαμε ούτε έναν απο πέρσυ. Χαίρω πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα