nikos21aek Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Ρε Βασίλη τι έφτιαξες αγόρι μου; Λίγο έλεος. Τι 190; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 αστα νικο, βασιλω κ σεντονιας εχουν ξεκωλιαστει αγρια, να παμε καμια βολτα πρεπει οι υπολοιποι κ επιστρεφουμε του χρονου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δεν μασάω. Να πιάσει ρυθμό ο big al θέλω, να έχω 2 παίχτες 35άριδες και δεν φοβάμαι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 μωρε μακαρι κ μαζι σου, αλλα θα χρειαστει σκληρη μαχη για να χασουν αυτοι οι 2 matchup με τις ομαδαρες που εχουν, μ αρεσει που μου βγαλε γλωσσα ο ανδυς τις προαλλες οτι εχει ομαδαρα, για τσεκαρε σεντονια κ βασιλω ανδουλη μου κ μετα μιλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Και ο nash έχει ομαδάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 μια χαρα ομαδα εχω ρε πατρικαρε!και δεν μ εχουν μπει σε ρυθμο ακομα curry chandler green! Ελπιζω να μου βγει ο derrick williams.δυσκολο μεν,αλλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 δεν εχει ρε ανδυ να κρατησεις παικτη, δεν συμφωνει τ'αφεντικο αλλα ακομα κ ετσι να ηταν, θα χες γεμισει το τουιτερ ολο με ερωτησεις: "ποιον να κρατησω; ποιον να κρατησω;;" χαχαχαχα, γεια σου ρε ανδυ παιχταρα btw, μεγαλο ντερμπυ... υποβιβασμου αυτη την αγωνιστικη, ο πρωταθλητης με τον chris, πλακα πλακα δεν φτιαχνουμε κ μια β εθνικη; , οι 4 τελευταιοι στην β Αγαπημενε μου πελατη τωρα το ειδα, θα σε τακτοποιησω στην ωρα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 χαχαχαχα, καλα, αμα με τακτοποιησεις κ φετο, το παραταω, του χρονου δεν με ξαναβλεπεις κι εγω οταν λεω κατι το κανω, οχι σαν μερικους μερικους που δεν θα χαν χρονο υποτιθεται κ εχουν ξεσκιστει στο φαντασυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 χαχαχαχα, καλα, αμα με τακτοποιησεις κ φετο, το παραταω, του χρονου δεν με ξαναβλεπεις κι εγω οταν λεω κατι το κανω, οχι σαν μερικους μερικους που δεν θα χαν χρονο υποτιθεται κ εχουν ξεσκιστει στο φαντασυ Ναι ρε δεν βλεπεις οτι τρεχει στον αυτοματο πιλοτο. Απο χρονο, αυτη την στιγμη χρειαζομαι μια χρονομηχανη. Κοιμαμαι στις 6 σηκωνομαι στις 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 χαχα, τι αναγκη εχεις εσυ ρε; νιατο εισαι εγω αμα το κανω αυτο θα πεσω κατω ρε, γερος ανθρωπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Κανονίστε μαλάκες να με γκαντεμιάσετε και να αρχισουν οι τραυματισμοί. Btw πέρισυ ξεκίνησα με 0-6 και παραλίγο να το πάρω στο τέλος οπότε δεν ξέρω γιατί αγχώνεστε από τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 χαχαχαχα, ελα ρε βασιλαρα, εμεις σ αγαπαμε ρε btw ειδατε που ελεγα οτι δεν εχει γινει ακομα μπαμ κ πεσαν την ιδια μερα μαρκ, ιγκυ κ ροουζ; κανε κανα ευχελαιο βασιλακη γιατι δεν σε βλεπω καλα με 0-6 ξεκινησες, δεν εχανες ματς, αλλα εχασες στα πλεϊ οφφ ευκολα νομιζω; στους 8 νομιζω εμεινες εκτος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 ...αλλα θα χρειαστει σκληρη μαχη για να χασουν αυτοι οι 2 matchup με τις ομαδαρες που εχουν... Εκτός Ρόουζ, περισσότερη επίθεση ο Ντενγκ, εκτός Μαρκ βασικούρα ο Κουφός, κάνα 10π 10 ριμπ. θα τα φέρνει, άντε μπας και ανέβουν οι λοιποί και κυρίως ο μυρωδιας ο Μπος να πέσει η πρώτη σβερκια στον Σεντόνια χεχε Μόνη στραβή ότι είναι ακόμα οφφ ο Τζιμμάκος ο Μπάτλερ. Καλή φάση το φάντασυ λίγκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nash-gf Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Inactive αυτή την εβδομάδα λόγω ελαιόδεντρων . Απ' ότι βλέπω θερίζουν κι οι απουσίες. Από την άλλη εβδομάδα ανασύνταξη και αντεπίθεση . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nash-gf Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Πάσχιζα να κερδίσω την άλλη βδομάδα τον Άντυ κι έκανα μια τρύπα στο νερό... Και αυτή την βδομάδα που έλειπα και δεν ασχολήθηκα καθόλου, βλέπω κερδίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα