Tilemaxx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 O David Lee ακόμα να μπεί στο ρόστερ μου. Έχω ξενερώσει πραγματικά.
DKNI Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ανταλλάζω Cris Bosh και ψάχνω κυρίως για PG και SF 4)Gallinari+Robinson με αυτή τη σειρά. Mε Τζεραλντ Ουαλας και Ρομπινσον?
nikos21aek Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Mε Τζεραλντ Ουαλας και Ρομπινσον? Τον Ρόμπινσον απλά για να τον βάλω τον έβαλα.Και να τον πάρω μέχρι την άλλη βδομάδα ελεύθερο θα τον έχω αφήσει. Όχι θέλω ισάξιο περίπου παίχτη σε πόντους.Άμα καλύπτεται κάποιος σε PG ή SF και έχει έναν που περισσεύει και ψάχνει PF/C να πεί.Εγώ έχω Aldridge,Bosh,Boozer και επέλεξα να σουτάρω τον Bosh να πάω με τους άλλους 2. Πάνθηρα έλα έχεις Westbrook(ίσα σε πόντους με Rose 470 πόντους)-Lawsoon-Teague(πάνω του μετρίου σε πόντους 350άρηδες και οι δύο) και Billups(250άρης) για πλέι μέικερ.Σαν πολλούς PG έχεις μαζέψει.Δώσε τον Rose να πάρεις και έναν καλό (540άποντο) PF και γενικά καλύτερο φάντασυ παίχτη Και εκτός από αυτό έκανες και την έκπληξη και πήρες τον Rose και μου τον έφαγες.Έχω ένα προαίσθημα ότι αν έπαιρνες οποιονδήποτε άλλον θα διάλλεγα Aldridge-Rose εγώ από τη 10η θέση.
DKNI Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δινω Κemba Walker (PG) και εναν εκ των Elton Brand/David West(PF) για ενα αξιολογο C Νικο, λες οτι ψαχνεις SF και οχι PF, αν καποιος εχει SF και ψαχνει PF μπορουμε να το κανουμε trade τριων ομαδων
3c0r1z Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 ΔΚΝΙ δέχεσαι ανταλλαγή gerald wallace με deandre jordan;
DKNI Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Aχα, μεσα, θα στο κανω propose Το εκανα, πρεπει να σου ερθει μηνυμα (οχι μειλ, ειπα να μην στειλει μειλ)
3c0r1z Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Τελεια. Ειχα αρκετους παικτες για center και με βολευε μια τετοια ανταλλαγη. Νικο ενδιαφερεσαι ακομη για smith;
nikos21aek Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ναι ενδιαφέρομαι αλλά περιμένω μέχρι την Κυριακή αν μπορέσω να πάρω έναν PG από τον Blue Panther.Αν χαλάσει θα σου κάνω trade proposal την επόμενη βδομάδα.Αν τον ανταλλάζεις με κάποιον άλλον από την ομάδα μου πες μου να το σκεφτώ. Δινω Κemba Walker (PG) και εναν εκ των Elton Brand/David West(PF) για ενα αξιολογο C Νικο, λες οτι ψαχνεις SF και οχι PF, αν καποιος εχει SF και ψαχνει PF μπορουμε να το κανουμε trade τριων ομαδων Ναι μπορούμε αλλά θέλω ή top PG ή top SF γιατί όχι απλά δεν έχω ούτε PG ούτε SF αλλά δεν ξέρω και ποιό από όλα τα σαπίδια που έχει περισσέψει πρέπει να κρατήσω.PF είμαι καλά.C είμαι καλά.SG είμαι καλά.PG και SF είμαι πάτος τελείως.Πήρα ένα σαπίδι τώρα που έχει ΟWN 0,1%(υπάρχει στα ρόστερ όλον των λιγκών που υπάρχουν με τέτοια συχνότητα) παίζει μόνο εγώ να τον έχω από όλους όσους παίζουν φαντασι.Αι στο διάλα να πούμε με τον Φίσερ και τα αμπάλια όλα που βάζω.Τουλάχιστον να μου κάνει αυτός -4,5 να μην πω και τίποτα. Χθές είχαμε τους πρώτους παίχτες που ξεπεράσαν τους 40 πόντους και δεν ήταν και λίγοι: Dwight Howard 44.5 Blake Griffin 44 Steve Nash 41.5 LeBron James 41 Chris Paul 40
Tilemaxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Courtney Lee στο ρόστερ μου; DAVID Lee θέλω λέμε :cry:
Tilemaxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Tώρα τον είδα, απλά είχε πάει πάγκο. Πότε θα ξαναγίνουν παιχνίδια;
Tilemaxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ναί αλλά εγώ 0-5 ρεκόρ συνεχίζω να βλέπω.
nikos21aek Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ο κάθε αγώνας διαρκεί μία βδομάδα.
patrickdrd Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 ειναι κανας (γουρλης) εδω να ποσταρει σκορακι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα