~mxls~ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Διπλοθεσίτη (sg & sf) έχω τον Jimmy Butler, αλλά θα'ναι εκτός για 2-3 εβδομάδες. Τον μόνον SG που έχει περίπου αντίστοιχα νούμερα με Wade με περισσότερα ματς όμως http://nba.sport24.gr/stats/league/seasonLeadersFull.xhtml?pageIndex=4&season=2013&seasonType=2&statType=points&position=All&individual=All&conference=All&total=perGame&qualified=false&leagueId=00&tz=GMT+2&dst=1&locale=el_GR είναι ο Mayo. Μετά μόνο Courtney Lee & Manu έχω από SG. Τσέκαρε και δες αν σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Και μία-μία α λα στατό εξαιτίας του γόνατου να με πάει ο Wade, είναι η αδυναμία μου πως να το κάνουμε. ...το μεγαλο μπαμ δεν εσκασε ακομα κ μπορει να σκασει Νομίζω το χειρότερο μέχρι στιγμής ο McGee που είχε επιλέξει ο alexdelpiero. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 rose...φημες για χιαστο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 rose...φημες για χιαστο. Τώρα μόλις το διάβασα. Ωχ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 SG έχω πολλούς. Κοίτα και πες μου Και διπλό trade συζητάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Faried, Lowry, Garnett, Harkles, Green και Bradley μονοι ή πακετο ανταλλαζονται με παίχτες απο Bulls, Warriors, Portland, Timberwolves και OKC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 μετα την πρωτη ηττα η ομαδα εκανε ενα συμβουλιο παιχτων μονο και απο τοτε παει τραινο η αρμαδα!!!!επομενος αντιπαλος οι χιτ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Klain main είσαι εδω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 σιγα μην ειναι ρε, παει αυτος πλακα πλακα πολλες απουσιες νομιζω εχουμε, του χρονου λιγοι κ καλοι, μαζευτηκαμε τοσα ατομα, γεμισαμε τις ομαδες μας με παικτες-λιμα κ τα εξτρα ατομα δεν παιζουν κιολας, ενταξει, οποιος δεν εχει ορεξη ή δεν μπορει ας μην δηλωνει συμμετοχη ρε παιδια, δεν μοιραζουμε παστελια στους συμμετεχοντες, μπερδευτηκατε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μας έφαγαν οι τραυματισμοι και έγινε τζαμπα ήττα την περασμένη βδομαδα, πλεον σφίξαμε Πόσοι περνανε π.ο.; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 8 δεν περνανε οπως περσυ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 4 και 4 ή οι 8 καλύτεροι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 καλη ερωτηση, αν θυμαμαι καλα δεν παιζει ρολο η περιφερεια, οι 8 καλυτεροι, θα στα πει κι ο νικ οταν μπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Οι 8 καλύτεροι, και οι 8 που δεν θα μπουν μπαίνουν στην κληρωτίδα για τα 8 πρώτα πίκ του χρόνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 αν το κανουμε αυτο με τα πικ παλι τουλαχιστον να βαλουμε οι πρωτοι 8 να μπορουν να κρατησουν εναν παιχτη τους..απο το 5ο πικ και κατω ας πουμε η καποιον fa που ειχαν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 δεν εχει ρε ανδυ να κρατησεις παικτη, δεν συμφωνει τ'αφεντικο αλλα ακομα κ ετσι να ηταν, θα χες γεμισει το τουιτερ ολο με ερωτησεις: "ποιον να κρατησω; ποιον να κρατησω;;" χαχαχαχα, γεια σου ρε ανδυ παιχταρα btw, μεγαλο ντερμπυ... υποβιβασμου αυτη την αγωνιστικη, ο πρωταθλητης με τον chris, πλακα πλακα δεν φτιαχνουμε κ μια β εθνικη; , οι 4 τελευταιοι στην β Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα