Tilemaxx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Το ήξερα οτι θα ήταν τραυματίες όλοι αυτοί, ο μόνος εκτός προγράμματος ήταν ο Τσάντλερ. Όπως εκτός προγράμματος είναι το underperformance κάποιων βασικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 εκτός προγράμματος είναι το underperformance κάποιων βασικών. ναι ρε, συμβαινουν αυτα, δεν πεφτουμε μεσα σε ολες τις προβλεψεις μας, περιμενε να ανεβουν ή καντους trade ή δωστους δρομο, τι να σου πω, απο την αλλη φυσιολογικα τα βλεπω τα πραγματα οπως κοιταω την ομαδα σου, miles = λιμο/φυσιολογικα λιγα πραγματα, υπαρχει κ waiters εξαλλου, boozer στα γνωστα επιπεδα, demar μαμει, τον δινεις; scola αναπληρωματικο λιμο, πρωην μπασκετμπολιστας vasquez παιχτουρα, αλλα του τρωει τους ποντους ο IT2, marcus morris = λιμο... βαθυ λιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nash-gf Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Εγώ μέχρι στιγμής είμαι τυχερός πάντως, ούτε τραυματισμούς έχω και σχετικά καλά νούμερα κάνουν οι παίκτες μου, και περιμένω και 2-3 ακόμα να ανέβουν όσο θα προχωράει η σεζόν. Απλά τόσο την προηγούμενη βδομάδα ο Βασίλης, όσο και ο Άντυ την τωρινή έχουν οι παίκτες τους καμιά 10αριά ματς παραπάνω και πρέπει να κάνω 200 αλλαγές μπας και τους φτάσω. Και οι free agents είναι σαπάκια όλοι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Σκόλα-Μαϊλς-Νίκολσον είναι οι υποψήφιοι να φύγουν όταν επιστρέψει ο Τσάντλερ. Ο Νίκολσον ξεκίνησε πολύ καλά, αλλά μετα απογοήτευση. Ο Μόρις πάντως έχει ανέβει πολύ τελευταία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 οι free agents είναι σαπάκια εδω εχεις λαθος! αν παρακολουθεις υπαρχουν τρελες ευκαιριες, δες τι πηραν/πηραμε: απο που να αρχισω κ που να τελειωσω: τερενς τζοουνς, τζορνταν χιλ, χικσον που τον προλαβε ο αλλος την ωρα που αλλαζα τα ρουχα (καλοκαιρινα/χειμωνιατικα) κι ενα σωρο αλλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 αντε ρε, εγω θα στον εδινα παντως με ενα καλο αντιτιμο παντως, δωστον ρε εγω περιμενω να δω που θα σκασει η... μπομπα, καθε χρονο εχουμε τουλ 1-2 βαρβατους τραυματισμους Του δώσα και Lowry του δώσα και Μonta, τίποτα. Λοιπόν θέλω εναν πάιχτη των Μπουλς κανόνισε την πορεία σας και στείλτε καμία ανταλλαγή για Ντενγκ, Μπάτλερ, Ροουζ ή Νοά. Και ένας παίχτης των blazers και ένας των warriors δεν θα με χαλούσε. Και αυτούς τους παρακολουθώ συχνά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 μπα, παιζουν αργα αυτοι οι τελευταιοι ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 μπα, παιζουν αργα αυτοι οι τελευταιοι ρε Η νωρίς άμα ξυπνας νωρίς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Εγώ μέχρι στιγμής είμαι τυχερός πάντως, ούτε τραυματισμούς έχω και σχετικά καλά νούμερα κάνουν οι παίκτες μου, και περιμένω και 2-3 ακόμα να ανέβουν όσο θα προχωράει η σεζόν. Απλά τόσο την προηγούμενη βδομάδα ο Βασίλης, όσο και ο Άντυ την τωρινή έχουν οι παίκτες τους καμιά 10αριά ματς παραπάνω και πρέπει να κάνω 200 αλλαγές μπας και τους φτάσω. Και οι free agents είναι σαπάκια όλοι. αστο να παει το ματσακι μας..αστο παντως εγω τσιμπησα τρελες ευκαιριες..burke,hickson,hill. ο curry να μου μεινει υγιης και o demarcus να συνεχισει ετσι και ειμαι κομπλε! οσο για deandre και drummond τι να πω.κτηνη! ο αδυναμος μου κρικος ειναι ο waiters ο παπαρης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nash-gf Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Στην αρχή ίσως και να υπήρχαν κελεπούρια FA, πάντως τώρα δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο. Άντυ, αυτή την βδομάδα δεν σε πιάνω με τίποτα, με τίποτα όμως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Του δώσα και Lowry του δώσα και Μonta, τίποτα. Λοιπόν θέλω εναν πάιχτη των Μπουλς κανόνισε την πορεία σας και στείλτε καμία ανταλλαγή για Ντενγκ, Μπάτλερ, Ροουζ ή Νοά. Και ένας παίχτης των blazers και ένας των warriors δεν θα με χαλούσε. Και αυτούς τους παρακολουθώ συχνά. Δινω Hinrich αλλά είναι ακριβός, μολις σήμερα αλωστε απέρριψα μια πρόταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Στην αρχή ίσως και να υπήρχαν κελεπούρια FA, πάντως τώρα δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο. Άντυ, αυτή την βδομάδα δεν σε πιάνω με τίποτα, με τίποτα όμως. αν μου επαιζε ο curry θα ελεγα οτι το χα σιγουρα.τωρα κραταω μια πισινη λογω favors lebron vucevic. αν και ημουν τυχερος που εκανε 16!την μεγαλη διαφορα την κανουν τα σημερινα ματς που δν εχεις κανεναν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 ΚΑΙ ο Μπρούκ Λόπεζ εκτός! :cry: :cry:Υ.Γ: Ανταλάσσεται ο Γουεϊντ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Τι θέση ψάχνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 SG, αν είναι δυνατόν να καλύπτει όσες περισσότερες θέσεις γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα