Andy Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 0-2 χωρις καρι τελικα Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 τι ματσαρα πηρα ρε φουστη, ουφ: δεν περιμενα να το παρω, ημουνα μπροστα 4 πονταλακια κ νομιζα οτι ειχε αλλο ενα 12λεπτο ο αγ αντωνης κ ο φοινικας, κλεινω λαπτοπ κ βαζω το κινητο να δω την χαριστικη βολη κ να κοιμηθω, αμ δε, αγ αντωνης ειχε τελειωσει προς μεγαλη μου εκπληξη με την διαφορα να παραμενει στους 4, περιμενω, περιμενω, δεν αυξανεται, αει σιχτιρ λεω κι ανοιγω, το μλκισμενο ο πλαμλι στον παγκο κ εγω σε αναμενα καρβουνα, μπαινει μετα απο λιγο κ δειτε τι επακολυθησε: το καλαθι αυτο ειναι το χουκ σοτ που γραφει παραπανω που δεν μπηκε, παναγια μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Εγώ του χρόνου το πρώτο μου πίκ θα το παω πάσο. Δεν γίνεται αυτο το πράγμα. Πέρυσι έβλεπα όλους εκτός απο τον μπάινουμ να επιστρέφουν φέτος γύρισε και ο γουεστμπρουκ ακόμη και ο δικός μου εκει. Περιμένω τώρα Kobe και rondo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 παλι δραμα ειχαμε αποψε: η νικη προηλθε με το μοναδικο σουτ που ειδα να βαζει ο DMC απο την κορυφη της ρακετας 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Aν εξαιρέσουμε μια εξάδα παιχτων αντε και αλλους 2 που θα γυρισουν καλά όλοι οι αλλοι ειναι τελείως γτπ και δεν υπάρχουν πλεον και ευκαιρίες να γίνουν διορθωτικές κινήσεις από τους ελευθερους! Επρεπε τελικά να δώσω μεγαλύτερη σημασία στην επιλογη των τελευταιων παιχτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 καλα εννοειται αυτο το τελευταιο, αλλα δεν πιστευω οτι δεν εδωσες, απλα δεν σου βγηκαν κ κοιτας να δικαιολογηθεις τωρα στον εαυτο σου αυτο που ειπες παντως ειναι κ η μλκια των τοσων πολλων παικτων ρε, δεν υπαρχει παιχτακι τωρα ουτε για δειγμα, ενα το μηνα και αμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Nαι γι'αυτο πήρα Delfino ξερωγω Στα τελευταια πικς ειχα ανοιχτη μια λίστα παιχτων και επαιρνα ότι ειχε απομείνει ψηλα στη λίστα δεν ασχοληθηκα παραπανω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 http://nba.sport24.gr/article/2502598/pige-strafi-to-rekor-tou-lin ο τίτλος αφιερωμένος στον λακαμα τον μχλ που τον άφησε εκτός 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 νταξει μωρε, βρηκε ευκαιρια που ελειπε ο χαρντεν κ αλωνισε, αλλιως ο συνονοματος θα κανε παιχνιδι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Τι θα γίνει κανά τρέιντ θα κάνουμε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Ναι δωστε κανα παιχτη γιατι δεν με βλέπω καλά φέτος. Βασικα περιμένω Asics να γινει trade και να γυρίσει ο Σαντερς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Ποιον θες; Ολοι εκτός Davis διαθέσιμοι, στη σωστή τιμή. Με ενδιαφέρουν Barnes και Lillard. Προσπαθώ να πάρω τον τριαντάφυλλο και δεν μου τον δίνει ο άλλος, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 αντε ρε, εγω θα στον εδινα παντως με ενα καλο αντιτιμο παντως, δωστον ρε εγω περιμενω να δω που θα σκασει η... μπομπα, καθε χρονο εχουμε τουλ 1-2 βαρβατους τραυματισμους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Κοίτα ποιοί μιλάνε για τραυματισμούς...+ οτι οι μισοί παίκτες που ντράφταρα τον παίζουν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 δεν ειναι τραυματισμοι αυτοι ρε, day-to-day ειναι, καθε μερα εχει 10αδες τετοιους στο nba ρε, πανηγυρι γινεται στο daily με τους αντικαταστατες τους, κατι λιβινγκστον, κατι blatche, cole, chalmers κλπ κλπ θα γυρισουν οπου ναναι, ενταξει με τον chandler ησουνα ατυχος, τον galo δεν τον μετραω γιατι τον πηρες τραυματια εξ αρχης, οπως κ τον westbrook, κατσε ρε συ, εγω φταιω που πας κ ρισκαρεις; αλλα εγω μιλαω για star-παικτη, δες τι εγινε τα προηγουμενα χρονια, κομπε, λοβ, καρυ πιο πριν (στους 2 τελευταιους ειχα συμμετοχη, για αυτο κ μιλαω για τραυματισμους), ενταξει την επαθε κ ο νικος με τον αλ τζεφ, αλλα περιμενω να παιξει κι αυτος οπου ναναι, ξερω γω, το μεγαλο μπαμ δεν εσκασε ακομα κ μπορει να σκασει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα