patrickdrd Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 ναι ρε, αν εχει παιξει ενα αγωνα με την ομαδα σου τον βαζεις ανεξαιρετως
Chrisxxx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δεν εχει παιξει ο βλακας, ήταν καλα μετα τον εδιναν d2d και τελικά τον έβγαλαν O. 1
patrickdrd Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 α, τωρα καταλαβα, νομιζα οτι ελεγες τον αλλον τον μπαρνς ρε, εγω διαβασα οτι θα επεστρεφε αυτος ρε αυτη την εβδομαδα, ε, αμα δεν θες να τον κουβαλας καντονα ντροπ μωρε
Chrisxxx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ντροπ λεει. Εδώ μου έδιναν παιχταραδες για ανταλλαγμα και δεν τον έδινα. Θα περιμενω να επιστρεψει.
patrickdrd Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 ε, ας τον εδινες ρε, σιγα τον παιχτη ρε μλκ, χαχαχααχ, πως κανεις ετσι να πουμε.. εγω και ντροπ να τον εκανες δεν τον επαιρνα, τον ειδαμε κ περσυ, ξερουμε τι θα δουμε, 10-15 rkg κι αμα (οποτε θυμηθει, σε κανα blowout μπορει)
Andy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δεν εχει παιξει ο βλακας, ήταν καλα μετα τον εδιναν d2d και τελικά τον έβγαλαν O. τα ιδια και σε μενα ο chandler των nuggets.. :mad:
nikos21aek Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 O Barnes που έγινε τώρα out μπορει να μπει IR ή πρέπει οπωσδηποτε να ειναι μέσα στα 5 πρώτα πικς; Επίσης Bledsoe, mvp! Έπρεπε να τον είχες ανταλλάξει. Δίνω humphries πάντως αν θες.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Τι να τον κανω ρε τον Καρντασιαν; Δεν τον βαζουν καν να παιξει... Νταξει, θα το σπασω. Σημερα τον εβγαλαν O και παιζει! Αντιθετα τον Σαντερς που θα πρεπει να τον εχουν Ο τον εβαλαν d2d..
patrickdrd Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 οχι μονο παιζει, αλλα ξεκ@λιαζεται 8 ποντοι σε 5 λεπτα
Andy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) <p>rubio μπινε !! :mad: :mad: :mad:</p> Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2013 από Andy
patrickdrd Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 ασε ρε, αν κ διαβασα οτι θα παιξει μαλλον το σαββατο, τα ηξερες αυτα ολα οταν τον διαλεξες κ σου ειχα πει κιολας οτι εβλεπα μεταδοση αγωνα της preseason κ οι ασχολιοντουσαν με τον... πουπουλενιο παικτη, δεν λεω, τρελη παιχτουρα, απιστευτη, αλλα... χαλαει ευκολα, τι να κανουμε τα ιδια κ ο cousins, ξεκινησε με δυο 40αρια κ μετα 2 παιχνιδια εκαψε κοσμο στο daily, στο 1ο εκαψε εμενα που χρεωθηκε τσακα τσακα 3 φαουλ κ μετα παγκακο κ προχθες ποτε ηταν, εκαψε τον αντιπαλο το φοβερο γελιο ειχε ο sanders, πηρε τα φραγκα κ στα @@ του ολα, εκοψε την ντοπα, ολα, χαχαχα ειχε προβλημα με το δαχτυλο του λεει την μια κ την αλλη μαθευτηκε οτι πλακωθηκε σε μπαρ κ εσπασε μπουκαλι απο σαμπανια σε εναν αλλον, χαχαχα τα λεγα κ στον ανδυ στο πριβε, τρεξατε ολοι σα μλκες να παρετε περσινες ξεπετες πολυ νωρις , μην χασετε τα κελεπουρια, σιγα ρε, κανενας απο τα περσινα κελεπουρια δεν υπαρχει για την ωρα, βαλαντσιουνας; παιζει ελαχιστα... τζεφ γκριν, μετριος, χθες δεν επαιξε τελευταια λεπτα (ή 12λεπτο; ) γιατι δεν επαιζε αμυνα... sanders; δεν υπαρχει... τομπαϊας ... who; με αλλα λογια αυτοι οι παικτες αγαπητα κυριζα μου ειναι για να τους παιρνεις τσαμπα, δεν χρυσοπληρωνω για κανενα πουστη σαντερς κ για κανενα τζεφ κ δεν ξερω κ εγω ποιο αλλο λιμο εκανε μια καλη χρονια κ νομισε πως εγινε παικτης 1
Chrisxxx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Καλα ο Sanders ηταν και 3ο πικ για μένα.. Λεω 20 είχε περσι, φετος θα τον πανε για ολ σταρ, να μην έχει ενα 25+; @@...
patrickdrd Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 μωρε πηρε τα φραγκα το καλοκαιρι κ τα γραψε ολα σου λεω, κατι μου θυμιζει αυτο, αλλα δεν μπορω να θυμηθω ποιον...
Andy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 o curry εντωμεταξυ μια χρονια δεν επαιξε καθολου..ολες τις αλλες εχει 70 ματς + και ειναι και παιχταρα.οπως και ο cousins..επειδη εβλεπα περυσι cousins ειναι εντελως διαφορετικος παιχτης..σταματησε να κλαιγεται καταρχας..εχει ακομα τα θεματακια του αλλα φαινεται οτι αλλαζει.. αντε να γυρισει ο chandler.. Deandre JORDAN!!!!KTHNOΣ!
alexdelpiero Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Εγω εχω μισο σεντερ τον βαλενσιουνας.Ο Μαγκι βγκηκε ανυρπακτος.Ο Μιλσπ εχει καταπληκτικο σερι.Ο Χεντερσον καλο τελευταιο ματς,ο Αριζα σε σουπερ κατασταση αλλα ποσο να αντεξει, χαμαλης ο Μακρομπερτς προσφερει,ο Νταλαμπερτ κατι κανει,ο Ρουκι των σιξερς μου εχει βγει λιρα εκατο που δεν θα τον αποκτουσα αμα δεν χτυπαγε ο γκαρντ των τζαζ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα