nikos21aek Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 28 Οκτωβρίου: Μέχρι 02:00 έχει deadline o frederick Μέχρι 16:00 έχει deadline o patrickdrd Μέχρι 18:00 έχει deadline ο thodwris91 Μέχρι 20:00 έχει deadline ο alexdelpiero Μέχρι 22:00 έχει deadline ο sentoner Μέχρι 00:00 έχει deadline ο 3c0r1z 29 Οκτωβρίου: Μέχρι τις 02:00 έχει deadline ο jimmy0077 Μέχρι τις 16:00 έχει deadline o nashgf 2 ακόμη μείναν και ο nashgf μου έχει δώσει λίστα με παίχτες. Αύριο μεσημεράκι βάζω και τους τελευταίους παίχτες στο ESPN και ξεκινάμε. Όσοι χάσαν τη σειρά τους, θα πάρουν παίχτη από εκεί κατευθείαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Κάνε και ένα recap στις ομάδες ρε Νίκο. Να δούμε τι πήρε ο καθένας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μπείτε στο ESPN και δείτε τις ομάδες. Βασικά ο καθένας να κάνει ένα τσεκ αν είναι οι σωστοί παίχτες στην ομάδα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Ελπίζω να σε ενημερωσε ο Ανδεις για την ανταλλαγη S.Curry με Delfino που καναμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Ελπίζω να σε ενημερωσε ο Ανδεις για την ανταλλαγη S.Curry με Delfino που καναμε. ακομα δεν μπορω να πιστεψω οτι πηρα την παιχταρα τον delfino!πρεπει να πιστευεις πολυ στον curry στον frederick δεν διαλεξε κανεις παιχτη?τι εγινε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Νομίζω είμαι μια χαρά. Άντε καλη σεζόν να έχουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 κι εγω μια χαρα κομπλεδουρας ειμαι, αντε καλη σεζον/χρονια να χουμε κ μακρυα απο τραυματισμους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Τέλος το ντράφτ. Ξεκινάμε. Θυμίζω και τον κανόνα του IR Στο IR για να μπεί ένας παίχτης πρέπει να έχει παίξει έστω και 1 παιχνίδι με την ομάδα μας ή να είναι μέσα στα πρώτα 5 πίκ μας. Ότι απορίες έχουν οι νέοι να ρωτήσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Γιατί φέτος είναι λιγότεροι οι παίκτες που μπορούν να μπούν σε 2 θέσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 δυστυχως ναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Kαλός μ....ας είμαι. Ξέχασα να κάνω αλλαγές για σήμερα και χάνω αυτούς http://prntscr.com/20wnek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 του ανοιξε του πατρικαρου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 πατσουλιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα αντε, μη μιλας, πηγε στην παρατα το μεμφις - ντιτροϊτ κ εγω εχω στον παγκο τον κονλεϋ ο μλκας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 πατσουλιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα αντε, μη μιλας, πηγε στην παρατα το μεμφις - ντιτροϊτ κ εγω εχω στον παγκο τον κονλεϋ ο μλκας ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 O Barnes που έγινε τώρα out μπορει να μπει IR ή πρέπει οπωσδηποτε να ειναι μέσα στα 5 πρώτα πικς; Επίσης Bledsoe, mvp! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα