jimmy0077 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Νομίζω ότι το να κανονίσουμε κάποια ώρα είναι πολύ πιο δίκαιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Κάνε assign random παίκτες σε όλους αν δεν προλάβουμε. Έτσι και αλλιώς πλέον ρολίστες απέμειναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Αντε να βρούμε μέρα και ώρα 16 άτομα. Κανονίστε πριν φτάσει η σειρά του τελευταίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nash-gf Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδιά γιατί να βιαστούμε, αφήστε το έτσι, άμα δεν μανουριάζει και λίγο ο Πάτρικ δεν λέει. Πέρα από την πλάκα, συμφωνώ να βρούμε μια ώρα που να μας βολεύει όλους, αλλά το βρίσκω πολύ δύσκολο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Garnett και Ηumphries ειναι διαθέσιμοι για trade με παίχτη σε θέση sg ή sf Να πούμε και τι θα κάνουμε. Πρεπει τα επόμενα 50 πικς να γίνουν με 3 ώρες το πολύ μεταξύ τους. Το θεωρώ αδύνατο. Πείτε τι να κάνουμε. Η θα κανονίσουμε κάποια ώρα να μπούμε όλοι να διαλλέξουμε ή στο επόμενο πίκ να επιλλεχτούν όλοι οι υπόλοιποι παίχτες και ο 1ος να πάρει τους 3 τελευταίους του ντραφτ. Eγω εκτιμω οτι απο την αρχη θα επρεπε να ειχαμε βρει μια ημερομηνια,να ειχαμε συμφωνησει ολοι να μαζευτουμε να κανουμε το ντραφτ και σε δυο ωρες να εχει τελειωσει η ιστορια.Τωρα λεω να γινει αυτο που λες εσυ στο προηγουμενο σου ποστ,αλλα με πολυ λιγοτερες ωρες.Καθε 3 ωρες οποιος δεν εχει διαλεξει ,να επιλεγει το συστημα αναλογα με την υψηλοτερη βαθμολογια των παικτων που εχουν μεινει. Και κατι αλλο.Δικιο εχεις και εσυ και ο Πατρικ που τα λετε...Ολοι εχουμε υποχρεωσεις,αλλα επειδη εχουμε στο μυαλο μας οτι αλλοι 15 μας περιμενουν να διαλεξουμε,μπαινουμε και διαλεγουμε. Τωρα να πω και την αληθεια το αλλο να μπουμε ελευθερα,να διαλεγουμε παικτες δεν με ψηνει, γιατι ετσι θα δημιοργηθουν διαφορες στα ροστερ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Λοιπόν. Αυτό που θα πω τώρα θα γίνει. Lol Συνεχίζουμε κανονικά. Αλλά από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 2 το βράδυ όποιος δεν έχει διαλέξει μέσα σε 2 ώρες από τον προηγούμενο, χάνει την σειρά του και παίρνει τον καλύτερο με την περσινή βαθμολογία στη θέση που θέλει και του τον διαλέγουν τα άτομα που εχει διαλέξει οποίος ειναι ονλαιν από αυτούς. Για τον λόγο αυτό να πούμε όλοι τι θέσεις θέλουμε για τα 3 επόμενα πίκ μας. Εγώ θέλω sf/sg, sf και g και οποίος απο του Anubis, chrisxxx και Patrick και basilisc ειναι ονλαιν να μου τον διαλέξουν. 7 τουλάχιστον επιλογές τη μέρα δλδ. Επι 7 μέρες που μείνανε. Τσιμα τσιμα βγαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Εγω την Πεμπτη επειδη θα λειπω Αθηνα θα σου δωσω μια λιστα με 5 ονοματα να μου παρεις σε παρακαλω τον πρωτο απο αυτους που θα εχει μεινει.Το ειχαμε κανει και περυσι Νικο αμα θυμασαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μπορεί κανεις να ενημερώσει τον μαριουχτεν; Ειναι φίλος κανενός που λέγατε στις αρχές; Εχει να μπει απο τις 16 του μηνός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Stalker Πηρες Καρντασιαν ρε; Τον ηθελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Τον ανταλλαζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 για μενα ρε νικο παντως κακως εβαλες τοσο κοσμο απο την στιγμη που καποιοι δεν μπορουσαν ή δεν ειχαν χρονο να παιξουν κλπ ας μην μπουνε μωρε, κ του χρονου εδω θα ειμαστε, θα εμπαιναν του χρονου, δεν ειναι υποχρεωτικο να παιξει καποιος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Ρε μην γκρινιαζετε συνεχεια. Δεν γινευται να ειναι ολοι online ολη την ωρα και να περιμενουν τη σειρα τους. Παντως επειδη πριν λιγες μέρες μπηκα και σε αλλη λιγκα με τη διαδικασια του Ντραφτ, μεσα σε 40' ειχε τελειωσει η διαδικασια των επιλογων, ενω αν ηθελες εφτιαχνες λίστα από την αρχη και αναλογα επελεγε με τη σειρα που ειχες επιλεξει εσυ τους παιχτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 ναι ρε, την εμαθα κ εγω αυτη την διαδικασια, εκανα προσφατα ενα τετοιο, μπουκαρα σε ενα μοκ που εγραφε ενας γκουρου στο τουιτερ, σε 40 ειχαμε τελειωσει κ μαλλον ειναι καλυτερο τελικα, φτιαχνεις κ λιστα επι τοπου οπως το λες κ κοβεις βολτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Για καλύτερα το κάναμε έτσι. Να ξέρετε οτι τρέχει αυτο που είπα χθες. Αν μέχρι τις 4 δεν έχει επιλέξει ο Βασίλης θα του διαλέξω εγώ παίχτη. Κάντε τα κουμάντα σας. 4-6 διαλέγει ο επόμενος chrisxx, 6-8 ο επόμενος Andy, 8-10 ο επόμενος , 10-12 ο επόμενος, 12-2 ο επόμενος και 2- 4 το επόμενο μεσημέρι ο επόμενος. Αφήστε λίστες σε αλλους αν δεν θα είστε ονλαιν στην ώρα σας και δεν θέλετε να επιλεχθεί ο πάιχτη τελείως αυθαίρετα, αλλά αν δεν γίνει έτσι δεν τελειώνουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 ναι ρε νικο, τα συμφωνησαμε, αλλα χαλαρωσαμε πολυ μερικοι, πολυ φαση ειχε παντως χθες βραδυ που φευγαν τα πικ στο μισαωρο, τωρα τελευταια παλι κολλησαμε μου φαινεται; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα