Chrisxxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Την έκανε και ο εμεξελες την μα...ια του .... Πφφφ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Την μαλακία την έκανα που δεν πήρα D-Wade. Τι δέσιμο συναισθηματικό να υπάρχει τώρα; Ήλπιζα να'ταν φρι δεύτερο γύρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Νταξει για φανταζι μετριος ειναι ο Wade, κανα 25αρι να κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Φέτος κάτι μου λέει ότι θα ξαναδούμε φλας απ'τα πολύ παλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Φέτος κάτι μου λέει ότι θα ξαναδούμε φλας απ'τα πολύ παλια. δεν νομιζω.το παν για τον wade ειναι να κερδισει και ενα 4ο πρωταθλημα.4ο πρωταθλημα με το να σκιστει στην κανονικη περιοδο και να τα φτυσει post-season δεν παιζει επομενως θα τον δουμε κλασικα να ειναι στο ρελαντι πιστευω μεχρι φεβρουαριο μαρτιο.. αντε να δουμε ποιον θα διαλεξει ο βασιλης και ο κρις μπας και μεινει αυτος που θελω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Και εγω Γουολ ηθελα για να τον εχω μαζι με Ιρβινγκ.Φετος δεν εχω υπολογισει καθολου ποσους ποντους βγαζει ο καθενας,απλα θελω να εχω καλη ομαδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω Ανδυ μαλλον ξέρεις ποιον θα πάρω, μικρή πιθανότητα για εκπληξη.. Μου πήραν τον Γουολ ομως που ηταν ο 1ος στοχος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 μας πηρε απο πισω ο βασιλης..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 νταξει μωρε μλκες, ενα τσουβαλι καλους παιχτες εχει τωρα κ ολοι μοιραζονται, μην κλαιγεστε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 που πηγε ο παπαρας ο Ανδεις; ακομα το σκεφτεται; αντε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 ημουν αναμεσε σε αρκετους ρε!επομενοςςςς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 οχι ρε πουστη!!!!!!!!! edit: γραφε ρε μπινε ποιος ειναι ο επομενος, φρεδερικοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 οχι ρε πουστη!!!!!!!!! edit: γραφε ρε μπινε ποιος ειναι ο επομενος, φρεδερικοςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ανδυ τον Cousins εννοουσα στο pm. Ο 1ος στόχος ηταν ο Wall, o 2ος o Cousins Και ο 3ος ο Lillard, τελικά αναμεσα σε Cousins και Lillard επέλεξα τον 2ο μηπως κανει ακομα μεγαλύτερο ξεπέταγμα. Παντως ο Cousins τωρα που υπέγραψε με τους Queens αναμενεται να παιξει αρκετά καλύτερα. Και αυτον φοβομουν μην παρει ο Basilisc γιατι αν θυμαμαι καλά τον είχε παρει και περσι στο 2ο γυρο. Παντως προπερσι που τον ειχα, στα καλά του χτυπουσε 50αρια πολύ ανετα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 ελπιζω να του σκασει καμια φαπα και ο shaq μπας και παρει μπρος!πιστευω ειναι καλη επιλογη..ο λιλαρντ ειναι το πουλεν μου αλλα θα τον επαιρνα στον τριτο γυρο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα