Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σωπα μωρε θα τραυματιστει αυτος ρε, στανταρ πραγματα, δεν αντεχουν τα ποδια του :P

000.bmp

εχεις πμ btw

Για τον Καρι, για ποιον αλλο;  :mad:  :mad:  :mad:  Και θα έρθει στο 2ο γύρο ο Basilisc να μου παρει την αλλη επιλογη, στανταρ πράγματα!

και αν δεν στην παρει ο βασιλης θα μου τν παρεις εσυ απο εμενα γιατι νομιζω στοχευουμε τον ιδιο παιχτη!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι στοχους κ μλκιες βαζετε ρε; ειδικα μετα απο τοσες επιλογες σιγα μην βαλω στοχο,

θα διαλεξω απο αυτους που θα χουν μεινει

• Like 3

Είχα μια ελπίδα ότι θα έμενε ο Melo. :(

Ξεκικάω με ρίσκο και ο θεός βοηθός να μην τον παρασύρει η αμπαλίαση των Bobcats αλλά να υπάρξει η αναμενόμενη άνοδος στα στατιστικά του.

• Like 1

Niko σε παω γιατι ρισκαρεις.Οπως και περυσι με τον ψηλω τον Πιστονς τον Ντραμοντ που εκανε φανταστικο δευτερο μισο.

Καμία σχέση το ρίσκο το φετινό. Ο Davis ειναι θέμα χρόνου να γίνει ο καλύτερος ψηλός του NBA. Δεν υπάρχει άλλος τόσο ταλαντούχος ψηλός στη λίγκα. Πέρυσι είχε μέσο όρο 22 πόντους φαντασι. Φέτος θα ανεβεί σίγουρα. Θεωρώ οτι το 25-27 των άλλων επιλογών που είχα θα το πιάσει. Και αν είμαι τυχερός και κάνει φέτος το ξέσπασμα ίσως πάρω και 35αρι απο αυτόν. Του χρόνου είμαι σίγουρος θα ειναι επιλογή πρώτων 5 6 πικς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...