nikos21aek Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 H λίγκα πάλι μετά από συνεδρίαση και με ψήφους 2-0 (η ψήφος του προέδρου μετράει διπλή) ότι οι Swansons μετακομίζουν από την πολιτεία του Andy, καθώς βρέθηκε Ρώσος μεγιστάνας να αναλάβει την ομάδα σε άλλη πιο εμπορική πολιτεία. Διευκρινίζεται ότι η κίνηση αυτή γίνεται για καθαρά εμπορικούς λόγους και για την αναβάθμιση του προϊόντος και ουδεμία σχέση έχει με την συμπεριφορά του πρώην ιδιοκτήτη των Swansons. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 οι swanson μετονομαζονται σε MJ'S... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 το registration στο fantasy του yahoo ανοιξε, το δικο μας τι λεει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο τσέκαρα μόλις και εγώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 δεν κρατιεται ο πατρικαρος.... να τις φαει... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 ναι αντουλη μου, πεινασα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ακόμη 9 άτομα είμαστε. Περιμένω emails και από τους καινούριους, και περιμένουμε άλλους 3 να δηλώσουν συμμετοχή για να κλείσουμε τουλάχιστον την 12άδα που είναι το μίνιμουμ. Αν είναι 25 του μηνός θα βγει η σειρά του ντράφτ και 1 Οκτωβρίου ξεκινάμε. Δηλώστε όσοι είναι μέχρι 25 συμμετοχή. 10 άτομα είμαστε μάλλον. nikos21aek, jimmy0077, chrisxxx, patrickdrd, mxls, andy, tilemaxx, alexdelpiero, sentoner, thodwris91 Οι bold είναι οι νέοι που περιμένω email τους. Από τους περσινούς οι nashgf, theok, anubis, basilisc, 3c0r1z αν είναι να παίξουν να δηλώσουν συμμετοχή γιατί με αυτούς γινόμαστε 15 και στην ουσία μένει άλλη μία θέση κενή οπότε αν δηλώσουν άλλοι 2 νέοι συμμετοχή κάποιοι μπορεί να μείνουν απ'έξω. Δεν νομίζω να βγαίνει άνετα πρωτάθλημα με πάνω από 16 ομάδες από θέμα προγράμματος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nash-gf Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Κι εγώ μέσα και φέτος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 nikos21aek, jimmy0077, chrisxxx, patrickdrd, mxls, andy, tilemaxx, alexdelpiero, sentoner, thodwris91, nashgf 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Καλά ρε μλκες δεν με έχετε βάλει μέσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 χααχχααχχα, ελα ρε billara, δηλωσες ρε για να σε βαλουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 nikos21aek, jimmy0077, chrisxxx, patrickdrd, mxls, andy, tilemaxx, alexdelpiero, sentoner, thodwris91, nashgf, Basilisc Έχει κλείσει η 12άδα. Τώρα περιμένουμε αν βρούμε άλλους 4 για να το κάνουμε με 16 ομάδες. Από τους παλιούς έχουν μείνει ακόμη οι theok, anubis, 3c0r1z που δεν έχουν δηλώσει. Επειδή δεν μπορώ να ξέρω ποιός θέλει και αν έχει χρόνο να παίξει, γιαυτό λέω να δηλώσετε συμμετοχή. Πρόπερσυ υπήρχαν άτομα που δεν παίξαν και πέρυσι λόγω χρόνου. Και εγώ οριακά ήμουν στο να μην παίξω φέτος λόγω υποχρεώσεων. Επειδή μπορεί κάποιους από τους παλιούς να μην το έχουν δεί ακόμη και είναι κρίμα να μείνουν απ'έξω, τους τους υπολογίζω ότι θα παίξουν και οι τρείς. (μια κενή θέση δηλαδή έχει μείνει) αλλά θα παρακαλούσα όσοι δεν θα παίξουν να το δηλώσουν για να ξέρουμε πόσους ακόμη ψάχνουμε. Οπότε nikos21aek, jimmy0077, chrisxxx, patrickdrd, mxls, andy, tilemaxx, alexdelpiero, sentoner, thodwris91, nashgf, Basilisc, theok, anubis, 3c0r1z και ψάχνουμε άλλον έναν για να κλείσουμε 16άδα. Σε περίπτωση που κάποιος από τους 3 παλιούς που δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή ακόμη, δεν μπορούν να παίξουν φέτος, θα ανοίξουν και αλλες θέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 πρωταθλημα φαντασυ χωρις niko21 ειναι γυρος χωρις τζατζικι.Τι βομβα ηταν αυτη που μολις πεταξες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theok2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δε θα μπορέσω να συμμετέχω φέτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 πρωταθλημα φαντασυ χωρις niko21 ειναι γυρος χωρις τζατζικι.Τι βομβα ηταν αυτη που μολις πεταξες? Τι πέταξα; Το αυτονόητο λέω. Μπορεί κάποιος να μην έχει χρόνο να ασχολείται με αυτά. Ο theok πχ δεν θα μπορέσει. Και εγώ λόγω υποχρεώσεων σκεφτόμουν να μην παίξω φέτος αλλά τελικά θα παίξω απλά χωρίς να καίγομαι. btw πρέπει να έχει πολύ καλό τζατζίκι το σουβλατζίδικο για να βάλω στο γύρο. Στο δια ταύτα. 2 θέσεις κενές μέχρι στιγμής για να συμπληρωθεί η 16άδα και περιμένουμε anubis και 3c0r1z να μας πουν σίγουρα τι θα κάνουν να δούμε αν θα προκύψουν και άλλες θέσεις. Άντε σιγά σιγά δηλώστε όσοι είναι να ξεκινάμε. Κάτι για φίλους λέγατε μερικοί και δεν έχει μπεί κανείς μέχρι τώρα; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα