Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φυγαμε :)

οταν ζητας καποιον για δουλεια δεν πρεπει να περιγραψεις κ τα καθηκοντα του/αρμοδιοτητες του; :D

Ενδιαφέρεσαι για γραμματέας; :P

Αρμοδιότητες του κομισάριου είναι να βοηθήσει να συμπληρώσουμε τις ομάδες, κυρίως να μην επιλεχτεί παίχτης δύο φορές να έχει το νού του να επέμβει γρήγορα και να τηρούνται οι κανονισμοί και της γραμματέα να φτιάχνει καφέδες.

Είμαστε 4 μέχρι στιγμής δηλαδή;

Δημοσ.

Δηλώστε συμμετοχή ξεκάθαρα με μια λέξη (μέσα) να μετριόμαστε σιγά σιγά αν γίνεται. Μέχρι να ξεκινήσει το ντράφτ είναι ένας μήνας (για συμμετοχές) και μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα έχουμε 2 μήνες.

Μέχρι στιγμής ποιοι είναι σίγουρα μέσα; Εγώ και ο jimmy; Για τους καινούριους στείλτε σε pm ένα email.

Δημοσ.

Εγω είμαι μεσα, κλασικα. Φετος η ομαδα θα είναι έτοιμη να νικησει τον πρωταθλητη στα πλειοφ. Τον πρώτο χρόνο ειχαμε τους τραυματισμους, τον 2ο ειχαμε όλο τον κοζμο εναντιον μας (στημένες κληρωσεις κλπ), φετος είμαστε εμπειροι να διαχειριστούμε τετοιες δύσκολες καταστάσεις και να σηκώσουμε το κανάτι. 

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαστε 8 so far!!μια χαρα!εχω κ εγω 3 φιλους που το ψηνουν να μπουν!!θα γινει πανικος αμα ειμαστε 16 ομαδες!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Επειδή μπερδεύτηκα, ζητείται κοπέλα ή κάποιος να κάνει την κοπέλα γραμματέα;

Γιατί το δεύτερο το βρίσκω πιθανότερο. :lol:

Δημοσ.

8 μέχρι στιγμής. Λέτε να μαζευτούμε 16 φέτος;

Α και μην μπερδεύεστε. Δεν ζητείται κοπέλα. Ζητείται κοπέλα εμφανίσιμη. Και τα κριτήρια μπορώ να πω ότι είναι πολύ αυστηρά.

Κάτι τέτοιο ψάχνουμε. :D

iliad2.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...