patrickdrd Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Εμενα θα βρεις στον μεγαλο οποτε κανε τα κουμαντα σου... σωστος εισαι δικε μου αντε να πεισεις τωρα τους αλλους οτι δεν ηταν στημενα τα πλεϊ οφφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Παπαριές λέτε, τι να πώ και εγώ στον πρώτο γύρο που είχα απο 5 παίκτες εκτός, και σε καθημερινή βάση τουλάχιστον 2-3 έξω τότε. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2013 από Tilemaxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 δικαιολογιες, υπαρχει και το drop button Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Drop button στον Κόμπι και στον Νέλσον π.χ; Για να πάρεις σαπάκια ελεύθερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 κομπι στπ ir και drop νελσον, ναι, γιατι να παιξει ο νελσον; παει για τπτ το ορλαντο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Πόσους να έβαζα IR ρε σύ; Όλοι μου οι τραυματίες πρωτοκλασσατοι ήταν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 στο τελικο παντως νομιζω παιζουν (δικαιοτατα κατ εμε) ο καλυτερος manager (ενα σωρο παικτες ξετρυπωσα φετο απ' το τπτ), και ο καλυτερος ... drafter, οταν εμας μας τραυματιζοταν ο λοβ στην αρχη της χρονιας κ επαιξε μονο καμια 10αρια παιχνιδια, του αλλουνου του βγηκαν ... τα παντα, γκρινιαζε για τον ρουμπιο, χρυσαφι ο ρουμπιος, παιρνει κ τους παικτες μου (valanciounas) κ κανει 40αρια, μ αρεσει που κανει κ διπλες αλλαγες ο τυπος, λες κ εχει αναγκη, ελπιζω να μην πονεσω πολυ τις 2 μερες που εχει ενα τσουβαλι παικτες κ εγω κανα δυο εντωμεταξυ με τον aw ξεκινησα την σεζον (κ με νικη χωρις kevin love), με aw θα την τελειωσω η κουφαλα παλι περσυ με πεταξε εξω απο τους ημιτελικους, φετο παει να μου στερησει το 2ο πρωταθλημα τελος, στα ημιτελικα συμμετειχαν κατα τα 3/4 τα ιδια μελη (εγω, aw & chris), η βασιλω πηρε την θεση των δικαστων που απογοητευσαν φετο, αντε ρε κ οι νεοι ανεβειτε να πουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Με μενα αν ειχε παιχτης του κατω απο 30 αποτελουσε εκπληξη... Αντιθετα οι δικοι μου έπιασαν season low με αποκορύφωμα τον Jennings που είχε 9μο απο 20 το δεκαπενθήμερο.... Βεβαια τώρα που πέρασαν τα κρίσιμα παλι η ομάδα πετάει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 ναι ρε, παιζει ρολο και αυτο σ' αυτο το παιχνιδι, σε τι μερες θα βρεθουν οι παικτες σου σε σειρα αγωνων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Μεγαλύτερο ρόλο από ολα αυτό παιζει, αν δεν έχεις κανει μεγάλες βλακείες κατα τη διαρκεια που φτιαχνεις το ροστερ. Επίσης πολύ βασικό οι αγώνες που θα εχουν οι παιχτες σου σε σχεση με αυτους του αντιπάλου και ίσως 1-2 DTD που δεν μπορουν να μπουν στο IR.. Παντως ειναι μεγάλη βλακεια να ειναι τα κρισιμα για μας τωρα τη στιγμή που οι περασμένες στα π.ο. ομαδες ξεκουράζουν παιχτες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Τι να πώ και εγώ που ντράφταρα σαπάκια όπως Μπάτλερ-Ροϊ-Όκαφορ-Γουάλλας και δεν θυμάμαι ποιόν άλλο. Πάλι καλά που έφτασα τόσο ψηλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Κι' ετσι ξαφνικά τραυματιστηκε όλη η ομάδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 νταξει, παει ο τιτλος και οριστικα με την ακυρωση του ματς, αλλα στα @@ μου πραγματικα, εδω πεθανε κοσμος, ποιος το χεζει ρε το φαντασυ; κ αστον aw να ξενυχταει με τα ματς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Συγχαρητήρια στον anubis για το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημά του! Η τελική κατάταξη έχει ως εξής: 1.anubis13 2.patrickdrd 3.Basilisc 4.Chrisxxx 5.Tilemaxx 6.Andy 7.nikos21aek 8.alexdelpiero 9.sentoner 10.nash 11.3c0r1z 12.theok Οι 4 τελευταίοι θα μπούν στην κληρωτίδα για τις 4 πρώτες θέσεις του επόμενου draft. Όλοι οι υπόλοιποι σε δεύτερη κληρωτίδα για τις θέσεις 5-12. Αν υπάρξει αποχώρηση ομάδας και προσθήκη καινούριας, η καινούρια ομάδα αν έχει παραστάσεις από fantasy θα πάρει την θέση της παλιάς. Αν δεν έχει παραστάσεις από fantasy θα πάρει την τελευταία θέση και θα μπεί αυτή και στην κληρωτίδα για τα πρώτα 5 πίκ, οπότε οι υπόλοιποι θα κληρωθούμε για τα 6-12. Επίσης. Του χρόνου θα γίνει μια αγωνιστική λιγότερη και θα τελειώσουμε μια βδομάδα πιο νωρίς. Για την απόφαση αυτή συνετέλεσαν 2 λόγοι. Α. Ότι την τελευταία βδομάδα του NBA οι περισσότεροι παίχτες δεν αγωνίζονται. Β. Ότι φέτος παίξαμε όλοι 2 φορές με τις ομάδες του ομίλου μας, 1 φορά με τις ομάδες του άλλου ομίλου και η τελευταία αγωνιστική ήταν τελείως λότο, ένας αγώνας με έναν τυχαίο του άλλου ομίλου. Είναι κρίμα να κρίνεται εκεί η είσοδος στα πλέι οφ μεταξύ δύο ομάδων και ο ένας να πέσει λόγο τύχης με τον καλύτερο του άλλου ομίλου και ο άλλος με τον χειρότερο. Οπότε 16 αγωνιστικές του χρόνου, (2 με κάθε ομάδα του ομίλου, 1 με κάθε ομάδα του άλλου ομίλου), 8 ομάδες τα πλέι οφ, 2 βδομάδες η κάθε αγωνιστική των πλέι οφ. Σύνολο 22 βδομάδες έναντι 23 που ήταν φέτος. Επίσης ο κομισάριος προκηρύσσει θέση βοηθού/αναπληρωτή κομισάριου. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να ποστάρουν τα βιογραφικά τους στο νήμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 χαχαχαχα, ωραιος, πολυ σωστο αυτο με την τελευταια βδομαδα, μια χαρα σε ολα, εννοειται οτι συμφωνουμε, για την θεση του βοηθου ποτε περναω συνεντευξη; θα το φερω μαζι μου το βιογραφικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα